bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Medvědi jdou na Predátory, Blesky změří síly s Hurikány!

28. března 2023, 20:10

Viktor Pavlovec

Přesně desítka duelů je v plánu v noci na středu. Bodovou sérii mohou prodloužit Olejáři, či Králové. Další skalp na svůj opasek by rádi přidali i oba lídři konferencí. Vzpamatovat se naopak potřebuje Tampa Bay. Zabrat musí v závěru základní části Tučňáci s Predátory a Calgary.

Hned pětice duelů má startovní buly naplánováno na jednu hodinu ranní. Rozjetí Medvědi se potkají s Predátory, kteří se potřebují urgentně nakopnout a pokusit se o mocný finiš. Nashville na dálku soupeří s Winnipegem a Calgary o divokou kartu, ovšem v utkání proti Seattlu a Torontu si pořádně zavařil.

Carolinu doma čeká střetnutí s Blesky. Hurricanes se stále drží u čela Metropolitní divize, i když jim na záda stále dýchá New Jersey. Tampa Bay je naopak opět v herní krizi a má velké štěstí, že má nahraný dostatečný počet bodů, který jí občasná klopýtnutí promine. 

Jezdci změří své síly s Columbusem. Blue Jackets po dvou dobrých výkonech proti Washingtonu a Ostrovanům, kde si řádně zastříleli, okusili svou vlastní medicínu. Od Montrealu totiž schytali osmičku a zmohli se pouze na dvě trefy. Jezdci naopak pokračují ve skvělých výkonech a ladí formu před vyřazovací částí. 

Bodující Letci čekají na přílet Canadiens. Kanadský celek nadále i přes rozsáhlou marodku hraje nad očekávání a po vysoké výhře nad Blue Jackets zvládl i střetnutí s Buffalem, které ztratilo cenný bod ve sprintu za wild card. Philadelphia už do vyřazovací části sice nezasáhne ale nyní si drží sérii pěti duelů v řadě, v nichž bodovala.

V 1:00 se Rudá křídla utkají Tučňáky. Pittsburgh v poslední době hodně ztratil, ale nyní mu hrají do karet chabé výsledky Floridy, která ve sprintu za divokou kartou pořádně ztratila. Proti Detroitu mají Tučňáci šanci svůj tříbodový náskok navýšit a na svého konkurenta ještě umocnit už tak velký tlak. Red Wings navíc v posledních duelech nehráli vůbec přesvědčivě.

Ve 2:00 se Blues postaví proti Kosatkám. St. Louis se do poslední doby celkem dařilo, jelikož v pěti po sobě jdoucích kláních bodovalo a čtyřikrát z toho zvítězilo v základní hrací době. Naposledy taky nepředvedlo špatný výkon, ale z divoké přestřelky s LA nakonec vyšlo bez bodu. Vancouver je také na vlně a až na těsnou prohru s Vegas směle kráčí ligou. Jeho vzkříšení však přišlo pozdě.

O půl hodiny později půjde do akce trápící se Chicago, které vyzve Dallas. Hvězdy také nezažívají nejpovedenější období, jelikož z šesti utkání čtyřikrát padly a doplácí v tabulce Centrální divize na smělou jízdu Lavin a Minnesoty. Proti Blackhawks by si ovšem Dallas mohl napravit reputaci. 

Ve 3:00 Calgary přivítá LA. Zatímco Králové řádí a ve famózní formě pronásledují Vegas na čele konference, tak Plamenům se začíná vyřazovací část rozplývat před očima. Až na povinná vítězství tým totiž utkání s papírově silnějšími soupeři nezvládá. Naději však ještě má, jelikož Winnipeg hodně ztratil a Calgary na něj chybí čtyři body. 

Ve 4:00 čeká na Rytíře odveta s Edmontonem. Jejich poslední střetnutí bylo velmi zajímavé a rozseknout jej muselo až prodloužení, kde uspělo město hříchu. Oběma týmům se jinak bodově v tabulce velmi daří a půjde tedy opět o velkolepou podívanou. 

Maraton deseti duelů nám zakončí zápas San Jose s Winnipegem ve 4:30. Žraloci se topí v porážkách a jejich sezona opět skončí obrovským fiaskem, které fanoušci velmi nelibě nesou. Winnipeg zatím také nemá co slavit, jelikož se musí strachovat o svou divokou kartu, kterou se mu bude snažit uzmout Calgary a Predátoři.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.