fbpx

Sponzorovaný obsah

Khamzat Chimaev a Jorge Masvidal patria medzi najväčšie hviezdy weltrovej váhy UFC. Ani ich však neobišli viaceré kontroverzie. Jorge...
Zdroj fotky: Instagram brwlrz

Jorge Masvidal takto skritizoval Khamzata Chimaeva za nedodržanie váhy. Zaslúži si podľa neho titulovú šancu?

Khamzat Chimaev a Jorge Masvidal patria medzi najväčšie hviezdy weltrovej váhy UFC. Ani ich však neobišli viaceré kontroverzie. Jorge je momentálne stíhaný za útok na svojho bývalého kolegu Colbyho Covingtona a Khamzat si mierne pohoršil nenavážením na zápas s Nateom Diazom. Takmer celá hlavná karta sa vtedy musela pomeniť a Chimaev sa nakoniec stretol s Kevinom Hollandom.


Práve neúspech na váhe bol hlavnou témou Masvidalovej kritiky, ktorou reagoval na Chimaevovu túžbu bojovať o titul vo váhe do 77 kilogramov. Podľa slov Masvidala musí Khamzat zapracovať na svojich praktikách robenia váhy predtým, než začne volať po titulovej šanci.



Údajne si nezaslúži ani titulový zápas v strednej váhe

Z úst Danu Whitea sme totiž v minulosti počuli slová, že Khamzat začne zápasiť vo váhe strednej. Podľa slov Masvidala v rozhovore pre Ariela Helwaniho si Khamzat nezaslúži bojovať s víťazom zápasu Pereira vs Adesanya 2.

„Prevážil o 3,5 kila, zmizni odtiaľto. Vraví, že nik s ním nechce zápasiť. Najskôr sprav váhu a potom začni hovoriť o zápasení. Neber steroidy a sprav váhu, na ktorej si sa dohodol ty zasr*ný chlap.

Prevážiš o 3,5 kila a myslíš si, že je cool vyzývať ľudí? Videl som komentár, kde vyzýval Alexa Pereiru… zmizni s tým odtiaľto. Nemôžeš prevážiť o 3,5 kila a pýtať si titulovú šancu.“

Masvidala čaká zápas už budúci víkend proti obávanému Gilbertovi Burnsovi. Ten potrápil v minulosti aj neporazeného Khamzata Chimaeva. Rozhodne bude zaujímavé sledovať ako si s ním bude počínať Jorge Masvidal.

Zdroj úvodnej foto: brwlrz

V texte môžu byť umiestnené odkazy na sponzorovaný obsah.