Pavel Šporcl zhubl 12 kilogramů za čtyři týdny. Dodržoval i dvoudenní půst

od Šárka Cvrkalová
< 1 minuta čtení
Pavel Sporcl
Zdroj: Nextfoto

Houslista Pavel Šporcl opět dodržuje speciální režim a dietu. Za čtyři týdny se mu podařilo shodit neuvěřitelných 12 kilogramů. Se svými úspěchy se podělil na instagramu, kde napsal, co za jeho novou postavou stojí.

Pavel Šporcl dodržuje speciální program, jehož součástí je také občasný půst. Prý mu to neskutečně vyhovuje a především se dostavily výsledky. Kromě hubnutí pociťuje i další řadu zdravotních výhod..

Hubnul už před lety

Šporcl dodržoval dietu už dříve. Například v roce 2020 se jemu i jeho ženě podařilo shodit za dva měsíce 8 kilogramů.

„Byl jsem v Hondurasu, přijel jsem a měl o dvě kila víc. Bylo to tím, že jsem tam pil Piña Coladu. Měl jsem tak o 10 kilo víc než před 15 lety! A to byl ten spouštěč,“ řekl tehdy v rozhovoru pro Český rozhlas Dvojka.

K hubnutí ho ale inspirovala právě jeho partnerka.

„Bára s tím začala, držela keto dietu a já se k ní v závěrečné fázi přidal. Měl jsem bezsacharidovou dietu, což je v podstatě to samé. Nejím chleba, rýži, těstoviny,“ uvedl pro Blesk pro ženy.

Dělá to pro zdraví

Současná Šporclova dieta je jiná než před lety. Hudebník ji dodržuje především proto, aby se udržel v kondici, ale zároveň celkově zlepšil svůj životní styl.

„Mám 12 kilogramů dole,“ pochlubil se v jednom z příspěvků na instagramu. „Teď jím jen zeleninu, maso a vajíčko. A samozřejmě nepiju alkohol. Jsem úplně jiný člověk,“ uvedl před týdnem. Následně se pochlubil tím, že dodržuje dvoudenní půst.

Celkově se teď houslista podle svých slov cítí skvěle a zdá se, že skutečně našel dietu, která mu plně vyhovuje.

Možná tak budou jeho příspěvky inspirací pro ty, kteří se zhubnout pokouší.

Zdroj: Instagram, Český rozhlas, Blesk pro ženy

Autor: Šárka Cvrkalová


Sdílet článek:Share on facebook
Facebook

Související články