Jack Nicholson žil v domnění, že jeho matka je jeho sestra. Pravdu zjistil až v 37 letech

od Šárka Cvrkalová
1 minuta čtení
Jack Nicholson
Zdroj: 360b / Shutterstock

Legendární americký herec a režisér Jack Nicholson letos v dubnu oslaví 86. narozeniny. Jeho jméno je spojováno s velkými rolemi a mnoha oceněními. Jednou z afér, která se kolem něho odehrála, je ale také kuriózní odhalení toho, že jeho sestra byla ve skutečnosti jeho matkou.

Držitel tří Oscarů, který byl na tuto cenu nominován dohromady dvanáctkrát, si už nějaký čas užívá důchodu.

Během svých mladých let vedl poměrně bouřlivý život a vystřídal mnoho žen. Nejvíce ho ale přesto překvapily ty, ke kterým měl nejblíže.

Jeho sestra byla jeho matkou

Když mu bylo 37 let, zjistil, že jeho rodina je úplně jiná, než si myslel. O 17 let starší žena, kterou dlouho považoval za svou sestru, byla ve skutečnosti jeho matkou. A tím pádem i mnoho dalších příbuzenských vztahů se mu změnilo.

Ta žena, kterou považoval do té doby za svou matku, byla ve skutečnosti jeho babičkou. Jeho druhá sestra se stala jeho tetou a z otce se stal dědeček. O tom, kdo byl Jackovým skutečným otcem, se dodnes podle InStyle vedou spory.

Proč rodina skutečnost tajila a jak se jí podařilo režiséra a herce tak dlouho oklamávat, to není jasné. Sám Nicholson se nicméně se situací podle svých slov vyrovnal velmi dobře, přizpůsobil se novým podmínkám a nic si ze zmatků nedělal.

I jeho rodina je komplikovaná

Aby toho nebylo málo, Jack Nicholson pokračoval ve zmatcích i ve své vlastní rodině. Ač nevědomky, způsobil v životě problémy mnoha lidem. Měl totiž za svou kariéru mnoho milenek.

S celkem pěti ženami se mu narodilo dohromady šest dětí. Tedy alespoň o tolika se ví.

Není ale vyloučeno, že někde po světě běhají ještě další jeho potomci. K některým ze svých dětí se Nicholson jako otec hlásil, jiné svým zájmem rozhodně nezahrnoval.

Zdroj: Instyle, Far Out, Grunge, Little Things

Autor: Šárka Cvrkalová


Sdílet článek:Share on facebook
Facebook

Související články