Orientační nabídka


Znak města Mladá Boleslav (odkaz na titulní stránku) 

Statutární město Mladá Boleslav - Oficiální stránky


 

Oprava křižovatky v Kosmonosech ovlivní i spoje z Ml. Boleslavi ve směru na Kněžmost

Probíhající stavební práce na křižovatce pod bývalým Šmakem v Kosmonosích a s nimi spojená dopravní omezení vstupují do další fáze. Od 3. dubna až do října bude uzavřen celý prostor křižovatky a nebude již možné odbočit ani ve směru na Horní Stakory. To ovlivní nejen místní dopravu, ale i některé dálkové autobusové spoje mezi Mladou Boleslaví a Kněžmostem.
Stavební práce brzy zaplní celou křižovatku.
Stavební práce brzy zaplní celou křižovatku.
 

 
 

Kvůli rekonstrukci křižovatky proto bude od úterý 4. dubna do 31. října 2023 na autobusových linkách 714 Mladá Boleslav – Kněžmost – Sobotka a 736 Mladá Boleslav – Kněžmost – Dolní Bousov zaveden výlukový jízdní řád.  Výluková trasa nejn pro autobusy, ale i pro ostatní dopravu bude vedena přes Chudoplesy, Trenčín a Studénku stejně jako minulý rok. Pouze vybrané spoje zajedou do zastávky v Horních Stakorách. V ostatních časech bude k dispozici náhradní zastávka „Kosmonosy,Horní Stakory,křiž.“ na křižovatce do Horních Stakor mezi Dolními Stakory a Studénkou. Na spojích budou časové posuny až o 5 min. Současná náhradní zastávka „Kosmonosy, nám.“ v ul. Boleslavská v Kosmonosech pro linky 714 a 736 bude zrušena – cestující využíjí pravidelné zastávky. 

V příloze najdete pro tyto linky výlukové jízdní řády. 

V dubnu 2023 navíc začne rekonstrukce plynárenského zařízení v ul. Boleslavská (od ul. K. Veselého ke křižovatce před Šmakem), opět za úplné uzavírky s vyjímkou pro autobusovou dopravu a dopravní obsluhu.

Jiř dříve byla až do odvolání také  omezena linka MHD 73, která nezajíždí do zastávky Kosmonosy, Horní Stakory. Linka 73 má poslední zastávku Kosmonosy, opravny. Ostatní linky jsou bez omezení.

 

Odkazy

 
Zveřejnil: Pavel Šubrt
Vytvořeno / změněno: 28.3.2023 / 29.3.2023 | Zveřejnit od: 29.3.2023

Kontext

Umístění: Složky dokumentů > Aktuality
Počet návštěv: 1482
 

Informace v patě

Nyní jste v módu "Bez grafiky". Přepnutím do grafického módu zobrazíte standardní verzi webu.

web & design , redakční systém