Osoba, ktorá sa vkradla na rodinnú fotografiu, matku rozplakala. A teraz plačeme aj my – TOTO musíte vidieť!

Je len málo vecí, ktoré rodič znáša ťažšie ako rozlúčka s dieťaťom, ktoré ide do armády. Nezáleží na tom, akú úlohu bude zastávať, či budú iba  trénovať, pochodovať, alebo ich niekam odvelia– nevedieť kam, nevedieť  kde a ako sa vášmu dieťaťu darí, je hrozné. Na druhej strane, jeden z najlepších pocitov pre rodiča, ktorý má dieťa v armáde, musí byť vidieť svoje dieťa v bezpečí na vlastné oči.

Jediný spôsob, ako sa tento pocit môže zlepšiť? Je prežiť to ako prekvapenie!

Táto mama dostala od svojho syna – vojaka  veľké prekvapenie a video z tejto akcie  nás rozplakalo. Keď sa Jared Johns chystal odísť  od  svojej posádky v Nemecku, rozhodol sa to urobiť štýlovo. Určite nie je nič lepšie ako prísť domov a prekvapiť rodinu?

Rodina Johnsovcov strávila deň na Falls Park Bridge v ich rodnom meste Grennville v Južnej Karolíne. S nádhernou scenériou okolo nich sa rozhodli urobiť si skupinovú fotografiu na moste.

Fotograf bol očividne roztržitý, snaží sa urobiť dokonalú fotografiu, aby čo najviac natiahol  čas! Zdržiava  ich tým, že chce aby  deti pozerali  dopredu, pohráva  sa s fotoaparátom a mnohokrát sa rodiny spýta, či sú pripravené. Môžete si predstaviť, že matka je trochu zmätená a už aj nahnevaná, že to trvá tak dlho, ale všetci spolupracujú a naďalej sa usmievajú a pózujú pred fotoaparátom.

Zrazu fotograf hovorí: „Počkajte, niekto nám chýba.“ Keď sa rodina opýta, čo tým myslí, len povie, že nevie, všetci sa na seba zmätene  pozerajú.
Z ničoho nič vidíme Jareda prichádzať za svojou rodinou! Úprimne, dokonca som sa začal pýtať, kde sa skrýval. Jared príde za mamou a položí jej ruku cez rameno.
S úsmevom sa pýta: „Nenahneváš sa , ak sa s tebou vyfotím?“

Reakcia matky je to najlepšie, čo dnes uvidíte! Je to skoro ako filmový moment. Jaredova matka sa k nemu otočí a kričí od radosti! Je to taká prirodzená a príjemná reakcia, a to je presne to, čo na tomto videu milujeme!

Potom samozrejme prichádza plač. Takmer po zvyšok krátkeho dojímavého videa matka pevne drží svojho syna a stále dookola hovorí „och môj bože“. Celá rodina je taká šťastná, že Jared je späť.

Celé to sledujú aj okoloidúci. Tlieskajú, že rodina sa konečne stretla so synom.

Čo si o tom myslíte? Zdieľajte tento príspevok s priateľmi!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*