Podľa Gerarda Romera je Lionel Messi ochotný znížiť si plat, aby si v letnom prestupovom období zabezpečil návrat do FC Barcelona.

35-ročný Messi má pred sebou posledných niekoľko mesiacov zmluvy s Paris Saint-Germain. Prebehli rokovania o predĺžení zmluvy, ale pokrok bol malý a vyzerá to tak, že argentínsky kapitán by mohol byť v lete na odchode. Podľa správ sa predpokladá, že Messi uprednostňuje prestup do Barcelony, pričom Katalánci majú tiež veľký záujem o podpis zmluvy so svojím bývalým kapitánom.

Vzhľadom na problémy klubu s finančným fair play však bude situácia zložitá, keďže Barcelona bude čeliť problémom s registráciou hráčov. Teraz však Romero tvrdí, že v záujme uľahčenia návratu do Katalánska je Messi ochotný pristúpiť aj na zníženie platu. Okrem toho Romero v správe dodáva, že niektorí funkcionári klubu, ktorí neboli naklonení podpisu zmluvy s Argentínčanom, teraz zmenili názor, pretože takýto krok by bol ekonomicky výhodný.

Messi, ktorý strelil hetrik v drese Argentíny proti Curaçau, by bol pre Blaugranas skvelou akvizíciou, keďže dokázal, že napriek svojmu vyššiemu veku stále dokáže byť rozdielovým hráčom. Bude to pre neho aj skvelý spôsob, ako ukončiť kariéru v Barcelone po tom, čo musel klub nútene opustiť v roku 2021.

zdroj: Gerard Romero
foto: twitter

Diskusia

7 komentáre
2023-03-29 13:53:35
Co víc k tomu říct - 🙏
2023-03-29 14:10:10
Z Messim by prišli skúseností kvalita a financie