Andrea Verešová v průhledném prádle rozvířila debatu o holení. Kritika přišla i na její obličej

od Šárka Cvrkalová
2 minuty čtení
Andrea Veresova
Zdroj: Nextfoto

Není výjimkou, že se modelky ukazují na sociálních sítích ve spodním prádle nebo v plavkách. Přesto ale Andrea Verešová svým nedávným videem vyvolala mezi fanoušky poprask. Ukázala jim totiž svůj jarní outfit. Ten byl ale tím posledním, co lidé komentovali.

Než na sebe oblékla svetr a kabát, představila se Verešová sledujícím v průhledném spodním prádle. Většině lidí neunikla úzká čárka, kterou si vyholila ve svém pubickém ochlupení. Dokonce i ženám sklouzly pohledy do míst, kam obvykle u jiných nekoukají.

Čárku pryč

Příspěvek Verešové je podle sledujících už pořádně přes čáru. Ačkoli velkou většinu videa je Andrea plně oblečená, kabát a sukni komentuje málokdo. Pár lidí má dojem, že je na podobný outfit zima.

Většinu ale téměř nahá modelka rozhicovala, a nejsou tak schopni něco podobného posoudit. Jediné, co se Andree podařilo, je vyvolat debatu o tom, zda je podobný styl vyholení tam dole sexy, nebo nikoli.

Řada lidí se shoduje na tom, že by si měla čárku vyholit. Pár jedinců jim odporuje, že je to takhle lepší. Sama Andrea se nakonec k negativním komentářům vyjádřila.

„Naučila jsem se být profesionální, nestydět se za svoje tělo, a pokud se jedná o vkusné, decentní a umělecké snímky, ráda je nafotím a prezentuji. Zajímavé je, že když natáčí herečka, to vás neirituje. Ubohé pokrytectví,“ napsala.

Podepsal se na ní zub času

Kritika přišla i na její obličej. I když je kvůli spodní části jejího těla těžké vnímat obličej, povšimla si jedna z fanynek toho, že se na Andree podepsal zub času. V obličeji už prý vypadá trochu starší. A podle toho by se také měla oblékat.

Tomu se modelka sama jenom zasmála s tím, že už jí není dvacet. Za svůj věk se prý rozhodně nestydí. No, děkujeme za sdělení, všimli jsme si, že stud rozhodně nemá Andrea ve slovníku.

Video by se dost možná dočkalo větší obliby, kdyby bylo natočené pozpátku. Někteří sledující totiž přiznávají, že od něho očekávali hodně. Nakonec je ale docela zklamalo, protože se Andrea na jeho konci oblékla.

Zdroj: Instagram

Autor: Šárka Cvrkalová


Sdílet článek:Share on facebook
Facebook

Související články