Zrazu jej praskla plodová voda. Úžasné, čo urobil taxikár!

Keď tehotná žena pocítila  kontrakcie, rozhodla sa zavolať si taxík a ísť domov. Rýchlo sa ukázalo, že vodič musel zmeniť trasu, pretože pôrod sa nadobro začal. Cestou do nemocnice mladá mamička sama porodila bábätko. Nečakala, že taxikár zareaguje.

1. Pôrod v taxíku

Ebony-Paige Blank, 23, z Plymouthu, Spojené kráľovstvo, bola v centre mesta so svojou mamou, keď pocítila kontrakcie.  Znepokojená sa rozhodla čo najskôr vrátiť domov. Zavolala si teda taxík.

„Nastúpila som do taxíka a videla som, že krvácam. Potom mi praskla plodová voda!“ – spomína v rozhovore pre portál „PlymouthLive“.

Ebony cítila, že  pôrod môže byť veľmi rýchly,  a požiadala vodiča, aby ju odviezol rovno do nemocnice. Po chvíli uvidela hlavu svojho syna.

Ebony porodila Khaia v taxíku

– Porodila som ho v taxíku. Našťastie som vedela, čo robím. Mám dvojročnú dcérku, takže som sa vedela správať – dodáva Ebony

Taxikár Bobby Bailey zachoval chladnú hlavu. Matku a dieťa odviezol do nemocnice. Ebony povedala novinárom, že muž bol „naozaj roztomilý“. Rozhodol sa, že jej nebude účtovať za jazdu, dokonca ani za čistenie  čalúnenia. Následne navštívil klientku v nemocnici a priniesol darčeky pre ňu a jej dve deti.

„Na záver nám dokonca kúpil darčeky: outfit pre môjho novorodeného syna, čokoládové vajíčko pre moju dcéru a kvety pre mňa,“ hovorí Ebony.

2. Voľná ​​jazda

Muž tiež povedal svoju verziu udalostí v rozhovore pre „PlymouthLive“. Priznal, že situácia bola veľmi stresujúca, no našťastie sa dokázal sústrediť na jazdu.

„Bolo to zvláštne, pretože Ebony sedela vpredu a ja som videl, čo sa deje. Vedel som však, že sa musím čo najskôr bezpečne dostať do nemocnice,“ hovorí.

Vysvetlil tiež, že sa rozhodol neobťažovať  mladú matku, pretože to považoval za nevhodné. Sam nemá deti, ale táto situácia v ňom vyvolala pocit zodpovednosti za bezpečnosť dieťaťa . Vďaka Bobbymu sa malý Khai dostal do nemocnice v poriadku.

Čo si o tom myslíte? Zdieľajte tento príspevok s priateľmi!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*