105letý muž poznal svého 5denního pravnuka!

Seznámení dětí s jejich prarodiči je vždy velmi dojemné. Vidět dědečka nebo babičku, jak drží v náručí další generaci své rodiny, vždy přináší hodně silných emocí. Na internetu se objevilo video s mnohem dojemnější scénou, protože se jednalo o pradědečka s malým miminkem. Po zhlédnutí videa byli lidé tak dojatí, že se rozšířilo internetem během pár dnů.

Jednoduché video dostalo celý svět

Video vidělo více než 14 milionů uživatelů z celého světla. To nikdo z rodiny neočekával, ale jsou velmi rádi, že se lidem tato dojemná chvilka líbí. Podobná videa jsou vždy velmi populární, protože spojují radostné okamžiky se silným dojetím. Na tomto videu se objevil Popa, kterému je neuvěřitelných 105 let. V náručí přitom drží malého chlapečka, kterému je teprve pár dnů. Muž se stal šťastným pradědečkem malého Eastona. Jak probíhalo jejich první setkání?

https://animalsstory.com/

Přivítání malého chlapce do rodiny

Malému Eastonovi bylo pouhých 5 dnů, když se seznámil se svým pradědečkem. Matka malého chlapce něžně položí do náruče dědečka. Sama je překvapená, že je ho muž snadno unese. Popa je viditelně dojatý nad malým uzlíčkem štěstí. Nakloní se k němu a přitiskne svou tvář k malé hlavičce chlapce. Pro muže je to pravděpodobně poslední člen rodiny, kterého bude mít možnost poznat. Možná i z toho důvodu bylo jejich setkání velmi dojemné a plné emocí.

Čtěte také: Zpověď svobodné matky, hledala manžela na Tinderu, vrátila se domů těhotná. Nelituje, žije šťastně s dcerou a učí se milovat

Rodina nečekala, že video bude populární

Vnuk Jason Zwolak na facebookovém profilu sdělil: „Minulý týden jsme Popovi představili jeho pravnuka. Nahrál jsem tento okamžik na Facebook živě a myslel jsem si, že to bude skvělá vzpomínka. Nikdy jsme si nepředstavovali, jaký úspěch to bude mít. Dostali jsme zprávy z celého světa. Množství lidí, které toto video dojalo, je naprosto neuvěřitelné.“ Není se čemu divit, protože tato chvilka byla doopravdy vzácná a dojemná. Každý z nás by ji chtěl zajisté prožít také.

Zdroj: animalsstory.com