Rungtynes kontroliavęs „Žalgiris“ įveikė „AS Monaco“ (VIDEO) 13

Kauno „Žalgirio“ (16/15) krepšininkai iškovojo dar vieną svarbią pergalę Eurolygoje ir gera nata pradėjo dvigubą Eurolygos savaitę. Kazio Maksvyčio auklėtiniai pilnutėlėje „Žalgirio“ arenoje rezultatu 79:70 (28:19, 20:22, 17:12, 14:17) įveikė „AS Monaco“ (20/11).

Sėkmingą reidą po krepšiu surengė, vėliau greitą ataką dvitaškiu užbaigė ir tritaškį smeigė Isaiah Tayloras, penkis taškus surinko Ignas Brazdeikis, o Arnas Butkevičius taip pat surinko penkis iš eilės – 17:11. Vidutinio nuotolio metimą pataikė Edgaras Ulanovas, du tritaškius smeigė ir tašką nuo baudų metimo linijos pridėjo Tomas Dimša, o kėlinį dvitaškiu uždarė A.Butkevičius – 28:19.

Keturis taškus iš eilės surinko Kevarriusas Hayesas, dėjimą iš viršaus atliko Achille Polonara, tritaškį įmetė I.Brazdeikis, o po dvitaškį įmetė I.Tayloras ir Laurynas Birutis – 41:32. Dar penkis taškus įmetė I.Brazdeikis, o reidą po krepšiu surengė T.Dimša – 48:41.

Dvitaškį su varžovo pražanga įmetė K.Hayesas, Rolandas Šmitas taikliai metė iš toli, o du taškus baudos aikštelėje pelnė I.Brazdeikis – 56:48. L.Birutis du kartus įdėjo iš viršaus, o Lukas Lekavičius smeigė tritaškį – 65:53. 

Per keturias lemiamo ketvirčio minutes Kauno komandos gretose dvitaškiu pasižymėjo tik I.Brazdeikis, o skirtumas šiek tiek sumažėjo – 67:60. L.Birutis pataisė netikslų komandos draugo metimą ir realizavo du baudų metimus, dar penkis taškus surinko I.Brazdeikis, o A.Butkevičius paleido taiklų tritaškį – 79:70.

„Žalgiris“: I.Brazdeikis 22 (5 atk. kam., 2 per. kam.), A.Butkevičius 10 (5 rez. perd., 2 per. kam.), L.Birutis 22, I.Tayloras 9 (4 rez. perd., 3 per. kam.), T.Dimša 9, K.Hayesas 7 (5 atk. kam.), L.Lekavičius 5, R.Šmitas 3, E.Ulanovas 2 (4 rez. perd., 2 per. kam.), A.Polonara 2 (2 blk.).

„AS Monaco“: J.Loydas 13, D.Motiejūnas 13.

Komentarai

  1. :)

    Šita pergalė pati geriausia gimtadienio dovana. Ačiū.

  2. Darius

    Mes siandien dar pakalbejome pries rungtynes, kad bus labai sunku, bet Zalgiris pirmavo visa laika. Man asmeniskai sita pergale jega, bet po to pralaimejimo Statybai vis dar kazkoks sunkumas nepraeina viduje nors tu ka. Puikiai siandien kapojosi, o pries raudonskurius apsigedino..Kaip cia taip gali buti, Eurolygoje sitiek pergaliu, milijonieriams duoda i skudurus, o pries susikta ryta savo kieme metus negali laimeti ?

  3. ale kiek

    pagarbos Ulanovui net 2 taskai ir skliausruose ka dar nuveike.Tikras kapitonas tiek pries ryta,tiek pries turkus tiek siandiena i penktuka geriausiu nepatenka. Nors patarinetu maziau.

  4. 709

    Su svarbia pergale.

  5. ...

    Žinoma, sveikinam „Žalgirį“ su pergale, bet… po tų rungtynių su Vilniaus „Rytu“ jokios pergalės kažkodėl nuoširdžiai nebedžiugina… Tą sekmadienį, kovo 12-ąją, lyg kažkas nutrūko… Na, gal tik man taip.

  6. Darius

    Birutis imete 10 tadku, o ne 22, galetu ten pataisyti.

  7. Faktas

    Graži, solidi pergalė. Šaunuoliai!

  8. jei

    penktadieni laimes atsiprasymas bus priimtas. O del situ rungtyniu , labai gera pergale , geras zaidimas, sveikinimai visiems zalio kraujo zmonems.

  9. Klausimas

    Kieno vaikelis ar statytinis prižiūri tinklapį? Lygis toks, kad net kas kiek taškų pelnė nesugeba teisingai parašyti. Gėda!!!
    Gal dar ir algą gauna?

  10. Pergale

    Ir tik 9 komentarai

  11. nieko

    keisto kad mazai komantaru, visgi net ir pergales atveju keli is ju neigiami . Uzuojauta, depresija yra rimta liga

  12. To nieko

    Jei ponui (-iai) depresija, patartina kreiptis pagalbos į medikus, o ne čia reikšti priekaištus. Užuojauta, jei nesuprantate, kad kai kurie žmonės turi principus bei prioritetus ir sprendžia, kurios pergalės jiems ypatingai svarbios, o kurios – nebe tokios…

  13. eik

    tu nakti ……pieno lakti