Dovolená plná zážitků, kultury i historie? To je prosluněné Řecko

Období dovolených se pomalu blíží a společně s ním přichází na řadu i vymýšlení nezapomenutelného pobytu. Tento rok budou hitem spíše skromnější možnosti, mezi něž se samozřejmě řadí i poměrně blízké Řecko. To vám nabídne celou řadu příležitostí i levné ceny. Čeho se dočkáte?

Kolébka vědění

Dovolená v této jihoevropské zemi bezesporu patří mezi nejpopulárnější možnosti českých cestovatelů. Není se čemu divit, protože se dočkáte nepřekonatelné kombinace krásné přírody, dlouhých a čistých pláží, historických chrámů, zdravých restaurací i atrakcí pro děti. Ať už se chystáte cestovat s vaší drahou polovičkou, přáteli, nebo s sebou berete svou rodinu, rozhodně se nebudete ani na okamžik nudit.

Zajímavou variantou je hlavně Korfu dovolená. Jedná se o nejseverněji položený jónský ostrov, jenž potěší milovníky cyklistiky, turistiky, golfu, potápění i vodních sportů. Nezapomeňte ani na typická přímořská městečka, která vás ihned okouzlí svým klidným životem a zapadlými uličkami. Pokud přece jen zatoužíte po hlavní části Řecka, lodí se do ní dostanete raz dva.

Příjemná cena

Jestli je pro vás prioritou dosažení co největších finančních úspor, je správnou volbou dovolená last minute. Daná varianta potěší především flexibilnější osoby, které dokážou spontánně jednat a vydat se kdykoliv na cestu. Ať tak, nebo onak, svěřte se do péče jen ověřeným poskytovatelům s dostatečnými referencemi.

Oblíbeným portálem jsou například stránky známé společnosti Greece Tours Prague. Její specializací jsou pobyty v Řecku, letenky i celá řada dodatkových služeb. Nezáleží na tom, jaká možnost vás nejvíce zaujme, v každém případě si užijete nezapomenutelný relax bez jakýchkoliv starostí. Rozklikněte si výše vložené odkazy a přesvědčte se sami.