fbpx

Sponzorovaný obsah

VIDEO: Hasbulla ako tyran? Pozrite čo robí svojmu domácemu miláčikovi!
Zdroj fotky: Instagram @hasbulla.hushetskiy

VIDEO: Hasbulla ako tyran? Pozrite, čo robí svojmu domácemu miláčikovi!

Dvadsaťročný Hasbulla Magomedov, ktorý má výšku okolo jedného metra a váži 20 kilogramov, je chlapec z Ruska. Aj vďaka zdravotnej poruche vývinu je hviezdou internetu na instagrame, ale aj TikToku.


Hasbulla si vybudoval státisícovú komunitu, aj vďaka ktorej sa z neho stal online podnikateľ a zabáva svojimi videami ľudí po celom svete. Je virálnou senzáciou a toho si všimol aj Dana White. Aj preto má dohodu s UFC.



Obávaný Hasbulla známy tým, že dáva päsťami známym bojovníkom a osobnostiam do brady, sa teraz veľmi nevyznamenal. Na videu nižšie si zobral na mušku jeho mačku, ktorú ťahá za uši, či ju búcha po hlave.

Tyran Hasbulla?

Hasbulla Magomedov podpísal 5-ročnú zmluvu s UFC

„Hasbulla podpísal 5-ročnú zmluvu s UFC,“ informoval novinár Igor Lazorin. „Zatiaľ je v pláne jeho mediálna aktivita a účasť na turnajoch. Nebudeme sa baviť o sumách do detailov, ale jeho zárobky sú také, že toľko nedostáva ani veľa bojovníkov. Hasbulla podpísal zmluvu na päť rokov s UFC! Zatiaľ žiadne zápasy, ale…,“ zakončil tajomne Lazorin.

Reakcie fanúšikov sú prevažne pozitívne. Prevládajú hlavne vtipné narážky. Napríklad také, že Henry Cejudo už teda má svojho súpera pre jeho návratový zápas. Prípadne, že Conor McGregor sa môže po jeho nedávnych rečiach strachovať a Hasbulla si po neho konečne ide.

Zdroj: mmamania

V texte môžu byť umiestnené odkazy na sponzorovaný obsah.