fbpx

Sponzorovaný obsah

Losene Keita sa presúva o váhu nižšie. V Mníchove na OKTAGON 39 ho bude čakať šampión zo Švédska!
Zdroj fotky: OKTAGON MMA

Kráľ džungle! Losene Keita ide už zajtra do zápasu vo Francúzsku!

Šampión ľahkej váhy Losene Keita bude už 29.4.2023 bojovať o titul perovej váhy OKTAGON MMA na bratislavskom štadióne Ondreja Nepelu. Jeho súperom bude Mate Sanikidze, aktuálny šampión tejto váhovej kategórie.


Neporazený bojovník a hviezda organizácie si dá však ešte predtým jeden zápas. Bude to pod krídlami francúzskej organizácie LSFC, ktorá usporadúva galavečer už zajtra, piatok 31.3.2023 pod názvom LSFC 1: Kráľ džungle.



Súboj neporazených zápasníkov

Organizácia LSFC má na programe desať zápasov, z ktorých bude osem pod MMA amatérskymi pravidlami a následne dva zápasy budú v profi grapplingu.

V hlavnom predzápase včera sa predstaví práve spomínaný Losene Keita, ktorý bude čeliť francúzskemu zápasníkovi Malikovi Abdouraguimovi. Ich zápas samozrejme nebude pod pravidlami MMA, ale pod grapplingovými a bude to v ľahkej váhe do 70 kg.

„Som „The Black Panther“ a nemám čas. Vyhrám všetko, čo sa dá,“ cituje Losene Keitu organizácia na grafike, ktorou láka divákov k sledovaniu turnaja LSFC 1: Kráľ džungle.

Losene Keita bude mať tak skvelú príležitosť otestovať si svoje schopnosti na zemi. Tie mu určite veľmi pomôžu v nadchádzajúcom zápase so skúseným Matem Sanikidzem. Ostane Keita neporazený a stane sa následne dvojnásobným šampiónom organizácie OKTAGON MMA?

 

V texte môžu byť umiestnené odkazy na sponzorovaný obsah.