Baby monitor jej poslal obrázok dieťaťa, keď neboli doma. Ľudia jej odporúčajú, aby sa OKAMŽITE odsťahovala z domu!

Mama zamrzla, keď dostala upozornenie z baby monitoru. V tom čase nikto nebol doma a zariadenie zaznamenalo pohyb v postieľke jej dieťaťa. V správe videla obrázok detskej tváre. Nebol to však jej syn.

1. Upozornenie z pestúnky

Elektronická opatrovateľka je zariadenie, ktoré rozhodne uľahčuje starostlivosť o dieťa. Rodič sa môže venovať iným povinnostiam bez toho, aby stratil z dohľadu spiace bábätko.

To bol predpoklad Američanky Ashley Meredith , ktorá sa rozhodla investovať do modelu, ktorý po zachytení hluku a pohybu posiela obraz priamo do telefónu.

Presne to sa stalo, keď bola s manželom a deťmi na narodeninovej oslave v reštaurácii. Keď si prečítala oznámenie, že v postieľke jej dieťaťa bol zaznamenaný pohyb, zamrazilo ju. Po chvíli sa objavila detská tvár.

,,Bola so mnou celá moja rodina. V dome nikto nebol. Postieľka mala byť prázdna. Je to jednoznačne tvár… a nie je to moje dieťa. Netuším, kto to je,“ vysvetlila Ashley v krátkom videu na Tik Tok.

@ashleymeredith1529 Any ideas on what this is?! Glitch or something else…#greenscreen #tiktokover30 #horrortok #scary #paranormalactivity #paranormaltiktok #fyp #ghostface #advice ♬ Creepy and simple horror background music(1070744) – howlingindicator

Žena upozornila, že toto je jediné video, ktoré nevie prehrať. Jediné, čo videla, bola rozmazaná fotografia tváre. Všetky ostatné nahrávky z pestúnky zatiaľ fungovali bezchybne.

2. Diskusia na Tik Toku

Žena požiadala používateľov Tik Tok o kontakt na niekoho, kto by vysvetlil, čo sa stalo. Je to bežná chyba alebo paranormálny jav? Video sa stalo tak populárnym, že si ho za krátky čas pozrelo takmer 4,5 milióna ľudí . Mnohí z nich v komentároch navrhli, že by to mohol byť … duch.

Tu sú niektoré komentáre:

„Poznáte históriu domu? Možno by stálo za to si to pozrieť“

„Dúfam, že je to chyba a máte obrázok z iného zariadenia, pretože akákoľvek iná možnosť je desivá.“

„Nie som si istá, čo to je, ale už by som tam svoje dieťa nenechala spať.“

„Skontroluj si históriu domu, nájdi jasnovidca, ktorý dostane dom späť.“

Niektorí rodine priamo povedali, aby sa zo „strašidelného domu“ čo najskôr odsťahovali alebo sa tam vôbec nevracali. Našťastie sa však našli aj internetoví užívatelia, ktorí mamičku upokojili, že detské pestúnky pripojené k Wi-Fi často prijímajú zábery z iných webových kamier v okolí, takže sa nie je čoho báť.

Čo si o tom myslíte? Zdieľajte tento príspevok s priateľmi!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*