Poslední rozloučení muže s manželkou vás dojme s slzám

Ve filmech hodně vidíme romantickou a vášnivou lásku. Dnešní příběh je ale o jiné lásce. O té, které trvá celý život a nemůže ji zničit nic jiného než smrt. Naštěstí v tomto světě stále existují lidé, kteří jsou uchváceni myšlenkou oddanosti a života šťastně až do smrti. A právě to dokázal jeden pár, který byl společně 60 let dlouhého a šťastného manželství. Potom ale přišel konec.

https://mypositiveoutlooks.com/

Poslední slova plná lásky

V přední části místnosti stála ocelově šedá rakev. Blížil se k ní starý a nejistý muž. Před ním ležela jeho celoživotní láska a žena, kterou si kdysi vzal za svou ženu. Sklonil se k ní, políbil ji na rty a potom řekl velmi něžná slova. Za svůj život je řekl již mnohokrát, ale nyní to bylo naposledy. „Vím, že mě neslyšíš, ale já tě miluji.“ Po tváři mu přitom tekly slzy.

Muž se naposledy posadil po boku své ženy

Tato žena po jeho boku stála přes 60 let. Proto si k ní nyní vzal židli a vedl si po jejím boku. Naposled v životě to mohl udělat. Seděl vedle ní téměř hodinu, než začali do místnosti chodit další členové truchlící rodiny a přátelé. Když přišla rodina, jen se zeptal: „Vypadá dobře, že?“ Všichni s ním souhlasili a všichni plakali. Jeho žal byl ale jednoznačně největší ze všech.

Čtěte také: Slyšeli jste už nový hit skupiny Kryštof, ve kterém zpíval i Karel Gott?

https://mypositiveoutlooks.com/

Dokud nás smrt nerozdělí

Tento muž si po mnoha letech spokojeného manželství nedokáže představit, že bude spát v posteli sám. A nedokáže si představit, že svou ženu již nikdy neuvidí. Právě proto vedle ní seděl, dokud to bylo možné. Pohřeb pro něj nebyl nejhorším momentem. V ten den ji totiž měl ještě u sebe, i když byla na dotek velmi chladná. Zítra ale již bude hluboko pod zemí a nikdy ji znovu neuvidí.

Smrt může zlomit i nejsilnějšího muže

Postupně do síně přicházela rodina a přátelé. Všichni byli smutní, ale pouze on byl skutečně zlomený. Jeho srdce ani duše nedokázaly pochopit, že je jeho láska navždy pryč. Velmi dobře ale věděl, že budou doma stále její věci: seznamy na nákup, vůně její kůže, oblíbené křeslo a jejich postel. Jak se ale může vrátit ke všemu, co po ní zbylo, když tam nebude jeho milovaná žena?

Zdroj: mypositiveoutlooks.com