Jednoduchý lék na bolesti kloubů, pro který nemusíte od lékárny

Klouby jsou důležitou součástí našeho těla. Bohužel během let se opotřebují a začnou nás bolet. Osteoporóza nebo revmatoidní artritida patří mezi nejčastější problémy s klouby. Příčinami pro bolesti kloubů ale mohou být také prodělaná zranění nebo zlomeniny. Poradíme vám, jak se této bolesti zbavit, aniž byste museli okamžitě běžet do lékárny.

V lékárně samozřejmě najdete mnoho zázračných léků na bolest, ale žádný z nich nepomůže vašemu tělu ke zdraví. Na druhou stranu přírodní složky vám nejen pomohou od bolesti, ale také posílí zdraví vašich kostí. Velkou výhodou je také fakt, že je tento lék velmi levný a můžete si ho vyrobit kdykoli u sebe doma, jakmile začnete mít problémy.

Co potřebujete na výrobu domácího léku proti bolesti kloubů?

Na přípravu tohoto jedinečného léku proti bolesti nebudete potřebovat žádné složité ingredience. Připravte si med, hořčici, sůl, jedlou sodu, 20 gramů chilli papriček a 20 gramů zázvorového prášku. Od každé přísady vložte jednu polévkovou lžíci do misky a míchejte, dokud nezískáte homogenní směs. Potom ji vložte do nádoby na krém nebo jiné nádoby, kterou máte po ruce.

Čtěte také: Přírodní lék na problémy s dýchacími cestami

Jak tento domácí prostředek používat?

Krém jednoduše naneste na postižené místo, které vás bolí. Zakryjte plastovým sáčkem nebo potravinářskou fólií a zavažte hřejivým vlněným šátkem. Nechte krém působit po dobu 1 ½ až 2 hodiny. Nejlepší je, když tuto proceduru provedete před spaním a necháte působit po celou noc. Druhý den ráno krém umyjte.

Tento proces opakujte 4-5 dní v řadě. Efekt jistě pocítíte již po prvním použití, ale pro nejlepší výsledky byste v tom měli pár dnů pokračovat. Krém vždy po použití uložte do lednice. Při výrobě nevynechávejte žádnou ze surovin, protože každá z nich tam má důležitý účel. Po prvním cyklu používání můžete krém používat, kdykoli budete mít problémy s bolestí kloubů.

Zdroj: smakdnia.pl/