Nebudete veriť, čo dokáže tento malý zázrak! Sme šokovaní!

Citrónová kôra obsahuje množstvo skvelých vecí. Zlúčininy, ktoré sa práve v kôre nachádzajú majú za úlohu posilňovať imunitný systém, normalizovať cholesterol a napomáha zabrániť vzniku rakoviny.

Kôry z citrusov poskytujú silný účinok a hovorí sa, že zabraňuje bakteriálnym infekciám. To má veľký význam pri odstraňovaní vnútorných parazitov a červov. Ako dobre viete, tak citróny sa používajú pri detoxikácii tela a je jedno, či ich použijete v limonáde, v čaji alebo v jedle.

Výhody:

  • Prevencia rakoviny
  • Zníženie rizika mŕtvičky
  • Liečby zápalov
  • Odolnosť imunitného systému
  • Prevencia symptómov astamu
  • Vyčistí pečeň
  • Lieči dokonca stres a depresie

Citróny sú známe pre veľký obsah vitamínu C, ktorý je väčšinou obsiahnutý v šťave. Podľa nového výskumu sa však ukázalo, že aj kôra poskytuje skvelé živiny. Ďalšou výhodou citrónov je to, že sa jedná o prírodnú potravinu a nemusíte do seba teda “pchať” chemické lieky. Posilňuje zdravé telové bunky a ničí tie rakovinotvorné.

Postup:

  1. Vezmite cintróny, umyte ich a dôkladne ich dezinfikujte, a to pomocou jablčného octu alebo sódy.
  2. Potom ich opláchnite a vysušte pomocou utierky. Vložte do mrazničky a cez noc v nej nechajte. Akonáhle budú citróny dobre zamrznuté, tak nastrúhajte celý citrón, vrátane kôry i semienok.
  3. Teraz vezmite plastovú formičku na ľad, a do jamky citrón vložte. Takto budete mať citrón vždy po ruke a neuniknú z neho žiadne blahodárne živiny.
  4. Pridávajte do šalátov, polievok, cestovín, domácej zmrzliny, alebo do šťavy, džúsu, čaju.

Ak sa vám článok páčil, zdieľajte ho so svojimi priateľmi na Facebooku! Podporíte tak našu stránku babičkinerady.sk a môžeme vám naďalej prinášať skvelé rady!

Pridajte komentár

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*