Martina Randová bojovala s váhou vínovou dietou. Nepomohla jí a byla pořád opilá

od Soňa Jiroutová
2 minuty čtení
Martina Randova
Zdroj: CNC / Pavel Machan / CNC / Profimedia

Herečka Martina Randová v rozhovoru pro pořad Blízká setkání prozradila, jak se vypořádává se stárnutím. Řekla také, že držela vínovou dietu. Pomohla jí?

Pro mnoho diváků bude již napořád spjatá se seriálem Ordinace v růžové zahradě 2. Herečka Martina Randová zde nezapomenutelně ztvárnila postavu Heluš.

Nechce být baset

V pořadu Blízká setkání tato sympatická herečka mimo jiné prozradila, jak se vypořádává se stárnutím.

„Nesnáším jedinou svoji vrásku a obdivuji všechny, kdo umí stárnout s grácií. Já to neumím. Ale vrásky od smíchu jsou hezké,“ uvedla a dodala, že pravidelně chodí na vypnutí čela a byla na úpravě víček.

A důvod, proč podstupuje tyto procedury? „Cítím se líp, že nevypadám jako baset,“ řekla.

K věku patří samozřejmě i přibývání na váze, které trápí nejednu ženu. Jak herečka bojuje s váhou? Zkusila velmi svérázný způsob – vínovou dietu.

Vínová dieta

Dieta spočívá v tom, že se šest dní pijí jen vinné střiky, v neděli se člověk nají a od pondělí se jede dalších šest dní jen o víně. Alespoň to takto herečka pochopila.

„No, vinné střiky. Když si chceš trošičku jako přidat, aby ses pořádně najedl, tak si dáš čistý to víno. Anebo červený,“ dodala se smíchem.

O dietě mluvila již dříve pro server Super. Přiznala, že byla pořád opilá. Sama pak přišla na to, že už jí alkohol nechutná. Nyní pije jen občas, protože jí ráno bývá špatně.

Navíc dietu špatně pochopila, jak prozradila v pořadu Blízká setkání, který moderuje Adéla Gondíková na Českém rozhlase Dvojka.

Když o ní totiž mluvila v televizi, ozval se jí kolega Otmar Brancuzský, od kterého tip na dietu dostala. Řekl jí, že tu dietu špatně pochopila.

Dietu si nevyslechla do konce

„Ježiš ty jsi trubka, ty jsi to vůbec nepochopila,“ řekl jí Brancuzský hned po odvysílání.

Dieta je totiž založená na pití vína, ale měla být doplněna o šest malých porcí jídla denně. To ale herečka již neslyšela. Byla tedy hodně překvapená, že při vínové dietě mohla i jíst.

Zhubla? Prý ani deko! Ale jednu z vyzkoušených diet divákům doporučila. Tou dietou je žádná dieta. Doporučuje tedy nedržet žádnou z proslulých diet a jen si hlídat, co jíte.

Zdroje: Český rozhlas DvojkaJíme to, Super

Autor: Soňa Jiroutová


Sdílet článek:Share on facebook
Facebook

Související články