fbpx

Sponzorovaný obsah

David Dvořák
Zdroj fotky: Facebook David Dvořák

Poznáme súpera, dátum a turnaj, na ktorom sa opäť predstaví český UFC zápasník David Dvořák!

Český zástupca v najprestížnejšej MMA organizácii sveta UFC David Dvořák má naplánovaný svoj ďalší zápas. Jeho aktuálne skóre je 20 výhier a 5 porážok, z toho v UFC 3 výhry a 2 porážky.


Dve prehry má práve z posledných dvoch zápasov, kedy čelil skúseným zápasníkom, akými sú Matheus Nicolau a Manel Kape. Napraviť si chuť bude mať v pláne v jeho šiestom zápase a veríme, že sa mu to podarí.



David Dvořák ide opäť do boja

Len nedávno informoval na sociálnych sieťach, že podpísal zmluvu na ďalší svoj zápas v UFC. Dnes už poznáme aj my dátum, turnaj a aj súpera Davida Dvořáka.

Jeho súperom bude americký zápasník Matt Schnell, ktorý to má 16-7 a z toho 12 zápasov odbojoval v UFC. Posledný zápas prehral s Matheusom Nicolauom, s ktorým prehru má na konte aj český borec.

Schnellove víťazné zápasy končia väčšinou na bodové rozhodnutie alebo submisiu, pričom ak prehrá, zvyčajne to je na KO/TKO. To by mohla byť aj cesta pre Davida Dvořáka, ktorý by sa mohol snažiť držať zápas v postoji.

Ich zápas uvidíme na číslovanom turnaji UFC 289, ktorý sa uskutoční 10.6.2023 v kanadskom Calgary. Obaja zápasníci budú do zápasu určite dobre namotivovaní, no samozrejme veríme, že Davidovi Dvořákovi sa podarí vrátiť sa na víťaznú vlnu a Američana porazí.

Zdroj úvodnej fotky: Facebook David Dvořák

V texte môžu byť umiestnené odkazy na sponzorovaný obsah.