Ronald Koeman: Keď prezident o vás prejaví pochybnosti, je to problém

Zdieľať:

Ronald Koeman hovoril s @relevo

“Keď prezident prejaví pochybnosti o vás, je to problém.”

“Ak prezident zanechá pochybnosti o svojom trénerovi, je to problém. Teraz to bolo nespravodlivé. Ale to je už minulosť, chcem otočiť list. Bolo to ťažké, ale aj ty sa učíš.“

“Počas môjho času som mal proti sebe veľa vecí. Napriek tomu, ak by som mal možnosť vrátiť sa, urobil by som to. Moja láska k Barcelone je veľmi veľká.”

“Rok sme hrali bez publika, čo bolo ťažké. Tiež som nečakal, že Griezmann a Messi odídu… Prežil som toho veľa, nikdy som si nemyslel, že sa môžu stať všetky tieto okolnosti. Je to život, tie treba to prijať.”

“Keď Bartomeu odišiel, bol som hovorcom klubu, pre všetko… Ako tréner musíte myslieť, trénovať a vyhrávať zápasy.”

“Musel som odpovedať na rôzne otázky a to nebola moja úloha. Myslím, že som si zaslúžil väčšiu podporu od klubu.”

“Čo je nespravodlivé? Neviem, vyhodiť trénera k futbalu patrí. Ľudia z vnútra klubu, po technickej stránke mi povedali, že som pre klub urobil veľa.”

“Bolo to prekvapenie. Pred sezónou mi povedali: “Zajtra máme stretnutie s Messim a jeho otcom, podpíšeme zmluvu a on zostane. Na druhý deň mi Laporta zavolal, aby mi povedal: “Vidím to ako komplikované. A v noci odišiel. Messi je Barcelona, ​​urobil pre klub toľko, že si nezaslúžil takto odísť.”

Všetci mladíci ako Araújo, Mingueza, Nico, Gavi či Balde mali fenomenálny prístup, nemám výhrady k žiadnemu z nich. Vedeli, že som tréner, že ak budú hrať dobre, dám im príležitosti.

Barcelona: Koeman reaches deal with Barcelona to terminate his contract | Marca

foto : marca
zdroj: relevo

Peter
Sledujte ma