Eva Burešová je nadšená z bydlení na vesnici. Do Prahy to nemá daleko

od Šárka Cvrkalová
< 1 minuta čtení
Eva Buresova
Zdroj: Nextfoto

Eva Burešová už nějaký čas žije na vesnici. Podle jejích slov je to to nejlepší, co mohla ve svém životě udělat. Nové bydlení si nemůže vynachválit a je v něm podle svých slov s celou svou rodinou velmi spokojená.

Poprvé se Eva Burešová o svém novém domečku zmínila loni v srpnu, kdy na svém instagramu sdílela jeho fotografii. Napsala, že už se nemůže dočkat, až bude na pozemku s jezírkem s celou rodinou žít. A teď si svůj sen plní.

Hnízdečko lásky za 13 milionů korun

Společné bydlení s Přemkem Forejtem pro Burešovou znamená hodně. Už dříve jsme informovali, že jejich pozemek s domem má rozměry 3000 metrů čtverečních. Dle odhadů se cena takové nemovitosti pohybuje kolem 13 milionů korun.

Stěhování do nového proběhlo podle informací serveru Prima Living zcela bez problémů. Během krátké chvíle dokázal pár společné bydlení zařídit a zútulnit dům nejen zvenku, ale především zevnitř.

Nemohou si vesnici vynachválit

Eva Burešová je ráda, že má na vesnici konečně klid od veškerého hluku velkoměsta. Zároveň to ale do Prahy nemá zase tak daleko. Pokud tak potřebuje kvůli práci odjet, navštívit přátele nebo vyrazit za nákupy, není to pro ni velký problém.

„Já se do nového bydlení hned zamilovala. A nejen já. Celá rodina a všichni, kdo k nám jezdí. Sousedi jsou naprosto úžasní, okolní příroda je úžasná,“ říká herečka pro Expres.

S domečkem je tak očividně opravdu velmi spokojená. „Jsem tam strašně moc šťastná. Našla jsem tam klid, který jsem si přála a který teď mám. Jsem za to moc vděčná, že to místo teď konečně mám,“ doplňuje s tím, že po bydlení na vesnici kousek od hlavního města vždy moc toužila.

Zdroj: Expres, OnlyU, Prima Living

Autor: Šárka Cvrkalová


Sdílet článek:Share on facebook
Facebook

Související články