fbpx

Sponzorovaný obsah

Toto je organizácia, v ktorej má pokračovať Francis Ngannou po jeho odchode z UFC
zdroj: Instagram Francis Ngannou

Viem, že k nám príde! Toto je organizácia, v ktorej má pokračovať Francis Ngannou po jeho odchode z UFC

Začiatkom tohto roku mnohých šokovala správa, že vtedajší šampión UFC ťažkej váhy Francis Ngannou odchádza, pretože sa nedohodol na podmienkach novej zmluvy. Tí, ktorí sledujú dianie v UFC trochu podrobnejšie, však neboli až tak prekvapení. „The Predator“ už istý čas hovoril, že sa mu nepáčia viaceré veci v kontrakte. A nejednalo sa pritom vôbec len o finančné podmienky, pretože organizácia mu v tomto smere ponúkala historicky najlepšiu zmluvu pre bojovníka ťažkej váhy.


Ngannou chcel napríklad zmeny v oblasti sponzoringu. Takisto mal v pláne veľký boxerský zápas. Napokon sa s organizáciou nedohodol a teraz je voľným agentom. Už čoskoro by však mohlo prísť veľké oznámenie v súvislosti s tým, kde bude Francis pokračovať.



Skončí Francis Ngannou v PFL MMA?

„Za chvíľu k nám príde Francis Ngannou a bude za nás bojovať,“ začal vysvetľovať Dan Hardy, bývalý UFC bojovník, komentátor a analytik, ktorý už teraz pracuje pre PFL MMA. „Cítim to v mojich kostiach. Viem, že príde. Skrátka to viem. A dáva to zmysel. Jeho požiadavky, ktoré chcel od UFC, tak to je presne to, čo ponúka PFL.“

„Všetko, o čo UFC žiadal, je už teraz na stole a keď budú správne aj peniaze na ocenenie kráľa ťažkej váhy, tak si myslím, že budete spokojní. A podľa mňa to pre neho určite dokážeme splniť,“ doplnil Hardy. Dočkáme sa teda už čoskoro oficiálneho potvrdenia, že Ngannou skončí v PFL MMA? Ich nová sezóna, ktorá je už tradične v kvalifikačnom a playoff formáte, sa v týchto dňoch začína.

Poznáme súpera, dátum a turnaj, na ktorom sa opäť predstaví český UFC zápasník David Dvořák!

zdroj: mmamania

V texte môžu byť umiestnené odkazy na sponzorovaný obsah.