fbpx

Sponzorovaný obsah

Mohol prísť o život, tvrdí promotér Fury FC po veľkej chybe rozhodcu
zdroj: UFC Fight Pass (Fury FC)

VIDEO: Toto sa už nemôže opakovať. Mohol prísť o život, tvrdí promotér Fury FC po veľkej chybe rozhodcu

Eric Garcia, šéf organizácie Fury FC, je promotérom už 14 rokov. Za ten čas však ešte nezažil nič také, čo sa stalo minulý týždeň na jeho podujatí Fury FC 76 v San Antoniu. Takéto hrozné posúdenie ringového rozhodcu, ako bolo vidieť v zápase Edgar Chairez vs Gianni Vazquez, sa skutočne len tak nevidí (pozri VIDEO nižšie).


Rozhodca Frank Collazo to absolútne nezvládol a zaslúžene čelí obrovskej vlne kritiky z celého MMA sveta. Vazquez stratil vedomie pri škrtení triangle choke. Rozhodca však nereagoval, takže Chairez pokračoval v škrtení a následne si to prehodil na armbar. Medzitým bolo počuť hlasné výkriky, aby bol zápas ukončený. Vazquez sa následne prebral a keď zistil, že mu súper páči ruku, o chvíľu odklepal. Až vtedy to rozhodca konečne zastavil.



„Mohol prísť (Vazquez) o život a čo by sa potom stalo?,“ uviedol k tomu promotér Garcia. Ten zároveň povedal, že by teraz mali nastať určité dôsledky. Predovšetkým hovoril o tom, že rozhodca Collazo by teraz nemal rozhodovať istý čas. A tiež by mal absolvovať dodatočné MMA kurzy a školenia pre rozhodcov, kde by musel potvrdiť svoju spôsobilosť.

VIDEO: Záver zápasu Chairez vs Vazquez na turnaji Fury FC

Viem, že k nám príde! Toto je organizácia, v ktorej má pokračovať Francis Ngannou po jeho odchode z UFC

Zdroj: mmajunkie

V texte môžu byť umiestnené odkazy na sponzorovaný obsah.