fbpx

Sponzorovaný obsah

Keď sa pozrieme na výbery zo zápasov Justina Gaethjeho pochopíme, že tento fighter sa len tak hocikoho nezľakne. "Za opaskom"
Zdroj fotky: Instagram fighting.ltd

Zaujímavé priznanie Justina Gaethjeho. Proti tomuto zápasníkovi mal strach nastúpiť

Keď sa pozrieme na výbery zo zápasov Justina Gaethjeho pochopíme, že tento fighter sa len tak hocikoho nezľakne. „Za opaskom“ má skalpy zápasníkov ako sú Chandler, Ferguson, Johnson alebo obávaný Fiziev, ktorého porazil v poslednom zápase. „The Highligh“ ale pred svojimi zápasmi zrejme prežíva viac emócií, než dáva najavo.


Gaethje ako jeden z mála zápasníkov odštartoval svoju kariéru v UFC proti zápaníkovi v top 15- Michaelovi Johnsonovi. Johnsona vtedy ukončil na TKO ku koncu druhého kola. Napriek tomu, že Justin má v UFC bilanciu 7 výhier a 4 porážky, sa stal veľkým obľúbencom publika a dokonca dvojnásobným titulovým vyzývateľom. Titul zatiaľ nezískal ani raz, v oboch prípadoch bol zastavený predčasne, raz Khabibom Nurmagomedovom a druhý krát Charlesom Oliveirom.



Z tohto zápasníka mal strach

Gaethjeho zápasnícky štýl svedčí o tom, že sa nebojí dostávať rany. Strach však Justin dostal pred zápasom s obávaným postojárom, Edsonom Barbozom.

„Jeden z mála zápasov, do ktorých som mal strach nastúpiť, bol proti Barbozovi. Pohľady na tých všetkých, ktorých knockoutoval, boli určite niekde v mojom podvedomí.“

Zápas s Barbozom skončil pre Justina šťastne- brazílskeho postojára ukončil na KO pravým hákom už v prvej polovici prvého kola. Zaujímavé je, že v Barbozovi sa vtedy zrejme čosi zlomilo, od tohto zápasu má v UFC skóre 2 výhry a až 5 porážok.

Zdroj úvodnej foto: Instagram fighting.ltd

V texte môžu byť umiestnené odkazy na sponzorovaný obsah.