Apokalypsa? Rakousko je zděšeno kroky USA

“Takové nebezpečné manévry nemohou probíhat bez vědomí Washingtonu, protože sebemenší incident by mohl vyvolat třetí světovou válku a uvrhnout tak planetu do apokalypsy,” píše list.

Exxpress připomíná, že letouny B-52 mohou nést řízené střely s jadernými hlavicemi AGM-28 “Hound Dog” – každá z nich má jadernou hlavici s ničivou silou 1,1 megatuny TNT. Atomová bomba svržená na Hirošimu 6. srpna 1945 měla sílu 13 kilotun, tedy 85krát menší.

“Představte si, že USA letí v Evropě a přes ruské hranice domů! Kdyby Rusko letělo před americké břehy, co by se pak stalo? Jediný důvod, proč ještě není válka, je ten, že se Rusko drží zpátky,” napsal čtenář.

“Svět je v plamenech kvůli zkorumpované Ukrajině a arogantní Evropské unii, a to jenom proto, aby to říkali idioti.” Měli jsme pravdu, “- podpořil druhý.

“Jsou to úplní hlupáci! B-52 plný jaderných zbraní… Stačí jedno klepnutí prstem a “bum”. Pak si nemůžeme klást otázku, kdo je vinen, protože tu nebudeme,” zdůraznil třetí. .

“Američané se nebojí, protože my, Evropané, jsme jejich ochrana! Jsme hloupí jako morčata, ale naši politici si to nechtějí přiznat. Asi před deseti lety jeden americký politik řekl, že USA nechtějí, aby se EU a Rusko sblížily, protože budou pro Ameriku představovat velkou hrozbu,” shrnul další.

Přejít nahoru