Vstupenky na Středoevropskou rally jsou k dispozici již nyní

Necelých sedm měsíců do premiérového ročníku Středoevropské rally byl zahájen předprodej vstupenek.

- Rally pass za 99 eur zaručuje čtyři dny rallyové zábavy
- Limitovaná edice "1 z 1000" s exkluzivními doplňkovými službami
- Velká sleva na kombinaci rallypasu a vstupu na super rychlostní zkoušku Klatovy.

Rally pass za 99 eur umožňuje vstup do servisparku v Pasově a vstup na všechny rychlostní zkoušky s výjimkou superspeciální zkoušky na výstavišti v Praze a Čínovského okruhu v Klatovech,. Na tyto dvě atraktivní „superspeciálky“ budou samostatné vstupenky. Lze si rovněž pořídit speciální lístek "1 z 1000" za 125 eur jako exkluzivní sběratelskou edici Rally passu, z něhož bude suvenýr pro opravdové rallyové nadšence. Později budou k dispozici také vstupenky na jednotlivé rychlostní zkoušky.

„Rally pass za 99 eur zahrnuje vstup do všech diváckých prostor na rychlostních zkouškách, s výjimkou superspeciálek v Praze a Klatovech. S tímto pasem mohou fanoušci také do servisního parku v Pasově. Pro nejzapálenější fanoušky a sběratele je připravená speciální tisícikusová edice "1 z 1000". Tuhle vstupenku si zájemci nevytisknou doma, ale dostanou plastovou kartičku s pořadovým číslem a páskou,“ vysvětluje za pořadatele Tomáš Kunc.

„Ze všech prodaných vstupenek, ať už běžných nebo zmíněných speciálních, bude vylosováno pět šťastlivců, kteří se svezou s některými z jezdců během seznamovacích jízd. Při zakoupení rallypasu bude dále bude možné současně rezervovat vstupenku na superspeciálku v Klatovech s padesátiprocentní slevou. Vstupenky na pražské výstaviště budou v nabídce brzy a také se speciální nabídkou,“ doplnil Kunc.

Pro aktuální informace se mohou zájemci přihlásit k odběru newsletteru ADAC Motorsport na oficiální webové stránce www.centraleuropeanrally.eu, kde jsou rovněž veškeré informace o prodeji vstupenek. Rally se od 26. do 29. října pojede jako závod mistrovství světa (WRC) poprvé ve třech evropských zemích – v Německu, Rakousku a České republice.

Komentářů celkem: 41
18. 9. 2023 07:26
0 0
Neplatím na rally v Monte Carlo ani doma na Corsice od 82ho podle všeho vynechám českou větev koho napadlo start dát na Hradčanské náměstí?Nic menšího nenašli?RZ Chuchle?Ta je vhodná tak na Revival Praha ale na WRC?!A za to platit?
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!