David Gránský a jeho partnerka v minulosti přišli o dítě. Syn Mateo jim pomáhá na bolest zapomenout

od Šárka Cvrkalová
2 minuty čtení
David Gransky
Zdroj: Nextfoto

Loni v červnu se stal David Gránský poprvé otcem. Jeho partnerka Nikola mu porodila krásného chlapečka, kterého pojmenovali Mateo. O syna se rodiče vzorně starají. Pomáhá jim také zapomínat na nešťastnou událost, jež se v rodině udála před dvěma lety.

Ačkoli si David na svých sociálních sítích občas postěžuje, že být rodičem je pořádně náročné, nikdy by ten pocit za nic na světě nevyměnil. Když totiž malý Mateo právě nepláče, je to úplný andílek.

Dar od boha

Syn Gránského dostal jméno hebrejského původu, které v překladu znamená „dar od boha“. Letos v lednu vzal pár teprve půlročního chlapce na jeho první zahraniční dovolenou.

„My jsme měli od 27. do 30. koupené letenky do Říma. Hlavně malý se jmenuje Mateo. Tak jsme si řekli, že Itálie bude asi správná volba,“ popsal David pro Prima Ženy.

Rodinná tragédie

Rodina si užívá každou společnou chvíli. Porod Matea byl komplikovaný. I když se zpočátku zdálo být všechno v pořádku, nakonec muselo dojít na císařský řez.

Oba rodiče jsou rádi, že vše dobře dopadlo. Bolest ze ztráty miminka přesto znají.

V roce 2021 byla totiž Nikola už jednou těhotná. Ve 3. měsíci těhotenství ale přestalo srdce jejího miminka bít, popisuje Extra.

„Nikdy jsem to do médií neříkal, vlastně o tomhle strašně smutným období vůbec nemluvíme, což je možná špatně. Tehdy jsme to strašně obrečeli, navíc my jsme to tehdy už oznámili rodině a nejbližším kamarádům. Všichni nám říkali, že jsme mladí zdraví lidi, co by se mohlo pokazit. Ale i tak se něco pokazit nakonec může,“ popsal David situaci Blesku.

Mateo dvojici teď dělá radost a pomáhá jí na bolest zapomenout. Není se tak čemu divit, že profily obou rodičů na instagramu jsou plné fotek s miminkem, u nichž se fanoušci mohou rozplývat nad jeho roztomilostí.

Zdroj: Instagram, Extra, Prima ženy, OnlyU, Blesk

Autor: Šárka Cvrkalová


Sdílet článek:Share on facebook
Facebook

Související články