fbpx

Sponzorovaný obsah

Štefan Vojčák je sklamaný, že nebude bojovať o titul v Bratislave na RFA 11. Boris Marhanský reaguje
Zdroj fotiek: RFA

Štefan Vojčák je sklamaný, že nebude bojovať o titul v Bratislave na RFA 11. Boris Marhanský reaguje

Organizácia Real Fight Arena včera (30.3.) oznámila dátum, miesto a hlavný zápas turnaja RFA 11. Bude to v hlavnom meste Slovenska v Bratislave 10.6.2023.


V hlavnom zápase sa stretnú bojovník zo Srbska Nenad Avramović a proti nemu nastúpi český borec Dominik Humburger. Obaja si svojimi výkonmi v RFA vybojovali titulovú šancu a dostanú tak priestor na zisk vôbec prvého titulu RFA pod pravidlami MMA.



Štefan Vojčák je sklamaný z oznámeného tituláku

Očakávalo sa, že do Bratislavy a hlavného zápasu vyberú promotéri domáceho zápasníka, no nestalo sa tak. Všimol si to aj Štefan Vojčák, ktorý reagoval sklamane na oznámený titulový zápas na svojom instagrame.

„Veľké sklamanie pre mňa, po toľkých sľuboch a plánoch dostala Bratislava titulový zápas Čech vs Srb,“ začal reakciu na správy, ktoré dostal, samotný Vojčák.

„Obaja chalani si titulový zápas zaslúžia, to je jasné každému. To, že ho v Bratislave neponúkli domácemu zápasníkovi, ma extrémne sklamalo a demotivovalo. Opäť musím hľadať novú iskru a tým dávam poslednú bodku.“

Na konci pridal aj anketu, čo si myslia ľudia. Mal by byť titulový zápas v Bratislave s domácim zápasníkom alebo zahraničnými, tak ako to oznámila organizácia? Výsledky ankety smerovali skôr k obsadeniu prvej možnosti.

Boris Marhanský reaguje

Krátko na to, ako Štefan Vojčák zdieľal na instagrame svoje sklamanie, zareagoval a zdôvodnil situáciu aj samotný promotér organizácie RFA, Boris Marhanský.

Keď ideme takto verejne, tak ti odpíšem sem :). Určite by si si zaslúžil ísť o titul a to nikto nespochybňuje. Ale keďže momentálne ešte nie je u nás súper, ktorý by mal tiež aspoň dve výhry v RFA a netrénoval s tebou… Tak na titul v ťažkej váhe si musíme počkať.

Chceme, aby si u nás zápasníci zaslúžili tituly a Nenad s Dominikom je určite zápas, ktorý chce vidieť celá scéna.

Aký je váš názor na danú situáciu? Mal byť titulový zápas zahraničných zápasníkov mimo Bratislavy? Alebo na tom nezáleží?

V texte môžu byť umiestnené odkazy na sponzorovaný obsah.