Sabalenková odkládá antukový start. Z Charlestonu se kvůli zranění odhlásila

31. 3. 2023, 09:54
Aktuality 3
Světová dvojka Aryna Sabalenková se kvůli zdravotním potížím odhlásila z antukového turnaje v Charlestonu, který je na programu příští týden. Vítězka letošního Australian Open o tom informovala na Twitteru, povahu zranění nespecifikovala.
Profily hráčů
Aryna Sabalenková (© AFP)

"Jsem smutná, že se musím odhlásit z Charlestonu. Při jednom ze zápasů v Miami jsem se zranila a potřebuji čas na odpočinek a rekonvalescenci," napsala Sabalenková. "Omlouvám se vedení turnaje a fanouškům. Těším se, až budu zase zpět a znovu si před vámi zase zahraji," doplnila.

Čtyřiadvacetiletá rodačka z Minsku vypadla v Miami ve čtvrtfinále, kde nečekaně podlehla Rumunce Soraně Cirsteaové dvakrát 4-6. Předtím vyřadila například Barboru Krejčíkovou nebo Marii Bouzkovou.

Sabalenková letos odehrála 23 zápasů s bilancí 20-3. Na Australian Open získala první grandslamový titul a také ovládla lednový turnaj v Adelaide, kde ve finále porazila Lindu Noskovou. Před turnajem v Miami se probojovala v březnu do finále v Indian Wells, ale nestačila v něm na Jelenu Rybakinovou z Kazachstánu. Jednu ze tří proážek v tomto roce utrpěla s Barborou Krejčíkovou.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

3
Přidat komentář
aligo
Že Chareston nebude hrát vícero Češek... třeba Bára, Markéta nebo Muška...
Reagovat
lenka258
Taky mě to překvapilo... Plíšková ho hrávala a i Peťa, ale té se tam nikdy nedařilo, tak chápu, že o to neusilovala... + stejně by se z něj asi po Miami odhlásila...
Markét by musela asi do kvaldy, ale Muška mohla hrát, to je pravda :).
Reagovat
lenka258
Možná mě napadá, že tyhle holky budou hrát Fed cup, tak kvůli tomu...
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist