Muž s rakovinou měl poslední přání: chtěl vidět svého koně

V Americe je stále hodně kovbojů, kteří pracují celý život na ranči a milují své koně. Kansaský kovboj Kevin Adkins trpěl rakovinou a měl umírající přání. Chtěl naposled vidět svého koně. A měl obrovské štěstí, protože se mu jeho přání splnilo. Dokázal se s koněm rozloučit předtím, než odešel z tohoto světa. Jeho kůň Vic byl jeho nejlepší přítel celých 27 let. A rozloučení si zasloužil.

Dlouholeté přátelství

Téměř 20 let, než byla Adkinsovi diagnostikována rakovina, trávil se svým koněm prakticky každý den. Jeho 27letý kůň Vic byl jeho nejlepším přítelem. Byli nerozluční, protože si Adkins si koupil koně od rodinného ranče v okolí. Nikdy nezáleželo na tom, jaké bylo venku počasí. Kůň s Adkinsem se vždy vydali na každodenní projížďku.

Adkins si vždy udělal čas na to, aby se svým koněm trávil čas. Dával pozor, aby byl jeho kůň po celou dobu dobře nakrmený, zdravý a upravený. Navzdory své rakovině se o koně hodně staral. Bohužel se o něj nemohl starat stejně jako dřív. Tento muž všem dokázal, že ani nemoc ho nemůže oddělit od jeho nejlepšího přítele.

Čtěte také: Věděli jste, že byla Marilyn Monroe těhotná? Matkou se bohužel nestala

Poslední přání nemocného muže

V posledních týdnech před svou smrtí strávit Adkins hodně času v nemocnici. Kvůli tomu neviděl velmi dlouho svého koně. Cítil se hodně slabý a osamělý. Tehdy si uvědomil, že mu nezbývá příliš mnoho času. S rakovinou bojoval celé tři roky. Než zemřel, měl poslední přání: znovu se setkat se svým milovaným koněm Vicem.

Jeho kůň pro něj znamenal doopravdy hodně. Nedokázal si představit, že by mohl zemřít bez rozloučení se svým věrným koněm. Po mnoha týdnech naposledy pohladil a nakrmil svého milovaného koně. Sice přitom ležel na lékařském lůžku, ale tento okamžik si užil. Tento dojemný moment jeho rodina zachytila na video. Strávili společně poslední chvilky a nakonec si řekli sbohem. Následujícího dne Adkins zemřel.

Zdroj: mypositiveoutlooks.com