11. den v Miami: Kvitová má na dosah 41. finále, v cestě jí stojí rozjetá Cirsteaová

31. 3. 2023, 12:30
Previews 156
V rámci 11. hracího dne Miami Open se zkompletuje finálové obsazení letošního ročníku. Petra Kvitová nastoupí ke svému premiérovému semifinále v rámci Sunshine Doublu a na své 41. kariérní finále bude útočit proti Soraně Cirsteaové. Mužská semifinále obstarají obhájce titulu Carlos Alcaraz s Jannikem Sinnerem a Daniil Medveděv s Karenem Chačanovem.
NÁŠ DNEŠNÍ VÝBĚR
• Češi v akci •
Kvitová (15-ČR) - Cirsteaová (Rum.) | PREVIEW LS | Stadium (21:00 SELČ)
• Semifinále mužů •
Medveděv (4-) - Chačanov (14-) | PREVIEW LS | Stadium (19:00 SELČ)
Alcaraz (1-Šp.) - Sinner (10-It.) | PREVIEW LS | Stadium (sobota 1:00 SELČ)


• Češi v akci •
Petra Kvitová (12.) - Sorana Cirsteaová (74.) | Stadium (21:00 SELČ)
Petra Kvitová poprvé v kariéře postoupila v rámci jedné sezony do čtvrtfinále v Indian Wells i Miami a ve 33 letech si premiérově zahraje semifinále v rámci březnového Sunshine Doublu. O finále bude bojovat s rozjetou Soranou Cirsteaovou, která si letos rovněž vylepšila své maximum na floridské "tisícovce", a to hned dvakrát. Nad Rumunkou vede ve vzájemné bilanci 6-4, ovšem na betonech prohrává 1-4.

Třiatřicetiletá Kvitová čekala na semifinálovou účast od srpnového finále v Cincinnati, svého celkově 40. v kariéře. V semifinálových duelech má úspěšnost 40-23, od začátku loňské sezony 2-0. Konkrétně na WTA 1000 nastoupí rodačka z Fulneku ke svému jubilejnímu 20. semifinále (12-7). Český tenis stále čeká na triumf na Miami Open, jedinou finalistkou v historii je Karolína Plíšková (2019).

Dvaatřicetileté Cirsteaové se naopak v semifinále vůbec nedaří (6-17), dokonce v této fázi zaznamenala v letech 2008-13 sérii 10 porážek. Poslední finále si zahrála předloni v květnu ve Štrasburku, od té doby v semifinále neuspěla loni v Lyonu, Istanbulu ani Birminghamu. Na WTA 1000 absolvovala jediné, v Torontu 2013 přehrála Na Li. Rodačka z Bukurešti může být první rumunskou finalistkou Miami Open.

Kvitovou čeká možná vůbec nejtěžší zápas na turnaji. Cirsteaová má vynikající formu, v Indian Wells i Miami porazila Caroline Garciaovou a na Floridě dále vyřadila letos fenomenální Arynu Sabalenkovou a další české zástupkyně Karolínu Muchovou a Markétu Vondroušovou, dokonce tu v pěti zápasech neztratila set. Na Kvitovou navíc umí, na betonech s ní vyhrála úvodní čtyři souboje. Česká lvice přerušila sérii porážek na hardu až loni v posledním souboji v Cincinnati. Rumunka měla ve čtvrtek volno, Kvitová dohrávala odložené čtvrtfinále.

Tip na vítězku: Sorana Cirsteaová

Aktuální forma
Kvitová letos ztratila set a našla přemožitelku až v pátém zápase. Na dalších třech turnajích se jí nedařilo, ve druhém kole Australian Open prohrála s Anhelinou Kalininovou, ve stejné fázi v Dauhá nestačila na Cori Gauffovou a v osmifinále v Dubaji uhrála jen pět gamů s pozdější šampionkou Barborou Krejčíkovou. Mnohem lepší to bylo v Indian Wells, kde v dramatických bitvách přehrála Jelenu Ostapenkovou a Jessicu Pegulaovou a ve čtvrtfinále nedotáhla slibný náskok proti Marii Sakkariové.

Cesta turnajem
V úvodním duelu v Miami zničila krajanku Lindu Noskovou. Ztrátu setu nepřipustila ani proti letos skvěle hrající Donně Vekičové a rozjeté kvalifikantce Varvaře Gračovové. V odloženém čtvrtfinále s Jekatěrinou Alexandrovovou už do rozhodující sady musela.

Historie na Miami Open
Úvodních šest startů zakončila nejpozději ve třetím kole. Při pěti z dalších šesti účastí ovšem prošla minimálně do osmifinále. Ještě včera bylo jejím maximem čtvrtfinále, v němž neuspěla v ani jednom z předchozích tří případů.

Petra Kvitová - Letošní sezona
Nejlepší výsledky:
Miami (SF)
Největší úspěchy na venkovních betonech: Miami (SF)
Bilance: 15-5
Bilance z posledních 10 zápasů: 8-2
Bilance na venkovních betonech: 15-5
Bilance proti hráčkám Top 50-100: 3-0 (kariérní 171-52)
Bilance v semifinále WTA 1000: 0-0 (kariérní 12-7)
Bilance v semifinále: 0-0 (kariérní 40-23)
Grandslamy: Australian Open (2K)

Petra Kvitová - Miami Open
Kariérní bilance:
21-12
Nejlepší výsledek: semifinále (2023)
Loňský výsledek: čtvrtfinále
Bilance v semifinále: 0-0
Generálka: Indian Wells (ČF)
Cesta turnajem: volný los, Nosková (6-3 6-0), (22) Vekičová (6-4 7-6), Gračovová (7-5 7-6), (18) Alexandrovová (6-4 3-6 6-3)

Aktuální forma
Cirsteaová zakončila loňskou sezonu už v polovině září po vystoupení v Bukurešti a úvodní dva měsíce té letošní se jí vůbec nepovedly. V lednu a únoru se zúčastnila dohromady šesti akcí a posbírala jen dvě výhry v hlavních soutěžích. Do Indian Wells dorazila s negativní letošní bilancí 4-6 a jejím maximem bylo druhé kolo v Adelaide a Dubaji. V Kalifornii si ovšem vyšlápla na Caroline Garciaovou a prošla až do čtvrtfinále, v němž ji zastavila Iga Šwiateková.

Cesta turnajem
V Miami ve zlepšené formě pokračuje a v ani jednom z pěti zápasů neztratila set. Postupně si poradila s Fernandou Contrerasovou Gómezovou, Caroline Garciaovou, rozjetou Karolínou Muchovou i další českou zástupkyní Markétou Vondroušovou. Ve čtvrtfinále šokovala skalpem vítězky letošního Australian Open a světové dvojky Aryny Sabalenkové.

Historie na Miami Open
V Miami se jí nikdy nedařilo, při 14 předchozích startech došla nejdál do osmifinále ročníku 2013. Dvakrát vypadla v kvalifikaci.

Sorana Cirsteaová - Letošní sezona
Nejlepší výsledky:
Miami (SF)
Největší úspěchy na venkovních betonech: Miami (SF)
Bilance: 13-7
Bilance z posledních 10 zápasů: 9-1
Bilance na venkovních betonech: 13-7
Bilance proti hráčkám Top 20: 5-3 (kariérní 47-89)
Bilance v semifinále WTA 1000: 0-0 (kariérní 1-0)
Bilance v semifinále: 0-0 (kariérní 6-17)
Grandslamy: Australian Open (1K)

Sorana Cirsteaová - Miami Open
Kariérní bilance:
11-12
Nejlepší výsledek: semifinále (2023)
Loňský výsledek: 2. kolo
Bilance v semifinále: 0-0
Generálka: Indian Wells (ČF)
Cesta turnajem: Contrerasová Gómezová (7-6 6-2), (5) Garciaová (6-2 6-3), Muchová (7-5 6-1), Vondroušová (7-6 6-4), (2) Sabalenková (6-4 6-4)


• Semifinále mužů •
Daniil Medveděv (5.) - Karen Chačanov (16.) | Stadium (19:00 SELČ)
Miami Open bude mít teprve podruhé v historii ruského finalistu. Na triumf Nikolaje Davyděnka z roku 2008 stále může navázat Daniil Medveděv, nebo Karen Chačanov, kteří na floridském Masters vylepšili své maximum. V posledních dvou soubojích rodáků z Moskvy, včetně toho letošního v Adelaide, měl jasně navrch Medveděv a ve vzájemné bilanci vede 3-1.

Sedmadvacetiletý Medveděv má na dosah své 32. kariérní finále. V semifinálových bojích se mu daří náramně, což potvrzuje bilance 31-12 (letos 4-1, vyhrál poslední čtyři). Konkrétně na akcích Masters uspěl v sedmi z deseti případů a před dvěma týdny v kalifornském Indian Wells si zahrál své první finále na největších podnicích ATP od listopadu 2021.

Šestadvacetiletý Chačanov je naopak v negativních číslech. Za sebou má 17 semifinále a vyhrál jen šest. Na postup do finále čeká od loňského ledna, v semifinále pak neuspěl v Dauhá, Bělehradu, na US Open ani na letošním Australian Open. Zápornou bilanci má také v semifinále Masters (1-2), i ve čtvrtém narazí na někoho z Top 10. Jediné finále hrál v Paříži 2018 (triumf).

Medveděv je mnohem kvalitnějším a úspěšnějším hráčem než Chačanov. Navíc od poloviny února exceluje a prohrál jen jeden z 23 duelů. Suverénně si vede i v Miami a měl by zopakovat další hladké vítězství nad svým krajanem. Chačanov sice v osmifinále přerušil sérii 23 nezdarů se zástupci Top 10, nicméně do svého druhého finále na turnajích Masters nejspíše nepostoupí.

Tip na vítěze: Daniil Medveděv

Aktuální forma
Medveděv si ještě na začátku letošní sezony procházel téměř roční krizí. V semifinále v Adelaide jasně prohrál s Novakem Djokovičem a na Australian Open skončil už ve třetím kole na Sebastianovi Kordovi. Od půlky února je ovšem ve fenomenální formě a zvládl 22 z 23 duelů. Po triumfech v Rotterdamu, Dauhá a Dubaji se dostal do finále také na Masters v Indian Wells, v němž jeho 19zápasovou neporazitelnost ukončil Carlos Alcaraz.

Cesta turnajem
V Miami se na vítěznou vlnu vrátil. Na úvod deklasoval Roberta Carballése, ve třetím kole měl po odstoupení Alexe Molčana volno a v osmifinále nedal šanci Quentinovi Halysovi. Ve čtvrtfinále si poradil s kvalifikantem Christopherem Eubanksem.

Historie na Miami Open
Před startem letošního ročníku bylo jeho maximem čtvrtfinále, předloni v něm prohrál s Robertem Bautistou a loni s Hubertem Hurkaczem. Letošní start je jeho pátým.

Daniil Medveděv - Letošní sezona
Nejlepší výsledky:
Dubaj,  Dauhá,  Rotterdam (T);  Indian Wells (F);  Adelaide 1 (SF)
Největší úspěchy na venkovních betonech: Dubaj, Dauhá (T); Indian Wells (F); Adelaide 1 (SF)
Bilance: 27-3
Bilance z posledních 10 zápasů: 9-1
Bilance na venkovních betonech: 22-3
Bilance proti hráčům Top 20: 9-2 (kariérní 72-49)
Bilance v semifinále Masters: 1-0 (kariérní 7-3)
Bilance v semifinále: 4-1 (kariérní 31-12)
Grandslamy: Australian Open (3K)

Daniil Medveděv - Miami Open
Kariérní bilance:
12-4
Nejlepší výsledek: semifinále (2023)
Loňský výsledek: čtvrtfinále
Bilance v semifinále: 0-0
Generálka: Indian Wells (F)
Cesta turnajem: volný los, Carballés (6-1 6-2), Molčan (bez boje), Halys (6-4 6-2), Eubanks (6-3 7-5)

Aktuální forma
Chačanov na začátku sezony navazoval na solidní závěr té loňské. Po čtvrtfinálových účastech na dvou generálkách v Adelaide se probojoval do semifinále Australian Open a vyrovnal své maximum na grandslamových akcích. Od té doby se mu však nedařilo. V Dubaji ztroskotal hned na Boticovi van de Zandschulpovi a v Indian Wells se loučil už ve třetím kole po porážce s Alejandrem Davidovichem.

Cesta turnajem
V Miami potřeboval na úvod všechny tři sety s antukovým specialistou Tomásem Martínem Etcheverrym, ale pak jasně přehrál Jiřího Lehečku. V osmifinále nepovolil set nasazené dvojce Stefanosovi Tsitsipasovi, který není v ideální fyzické kondici. Nejsuverénnější výhru zapsal ve čtvrtfinále proti Franciscovi Cerúndolovi.

Historie na Miami Open
Na floridském Masters se mu nikdy nedařilo, všech šest předchozích startů zakončil nejpozději ve třetím kole. Letos tak už třikrát vylepšil zdejší maximum.

Karen Chačanov - Letošní sezona
Nejlepší výsledky:
Australian Open (SF)
Největší úspěchy na venkovních betonech: Australian Open (SF)
Bilance: 13-5
Bilance z posledních 10 zápasů: 7-3
Bilance na venkovních betonech: 13-5
Bilance proti hráčům Top 10: 1-2 (kariérní 11-41)
Bilance v semifinále Masters: 0-0 (kariérní 1-2)
Bilance v semifinále: 0-1 (kariérní 6-11)
Grandslamy: Australian Open (SF)

Karen Chačanov - Miami Open
Kariérní bilance:
6-6
Nejlepší výsledek: semifinále (2023)
Loňský výsledek: 2. kolo
Bilance v semifinále: 0-0
Generálka: Indian Wells (3K)
Cesta turnajem: volný los, Etcheverry (6-1 3-6 6-3), Lehečka (6-2 6-4), (2) Tsitsipas (7-6 6-4), (25) F. Cerúndolo (6-3 6-2)


Carlos Alcaraz (1.) - Jannik Sinner (11.) | Stadium (sobota 1:00 SELČ)
Carlose Alcaraze už dělí jen dvě výhry od úspěšné obhajoby triumfu v Miami, setrvání na tenisovém trůnu a aby jako nejmladší v historii vyhrál v jedné sezoně v Indian Wells i Miami. Znovu po dvou týdnech se v semifinále potkává s Jannikem Sinnerem. Ve vzájemné bilanci vede 4-2.

Devatenáctiletý Alcaraz získal loni právě v Miami svůj premiérový titul z turnajů Masters. V semifinálových duelech na nejvyšším okruhu má vysoce pozitivní úspěšnost 11-5, navíc vyhrál 10 z posledních 12. Konkrétně na největších podnicích ATP odehrál čtyři semifinále a neuspěl jen v tom úvodním loni v Indian Wells proti Rafaelovi Nadalovi. Rodák z El Palmaru je jediným španělským šampionem Miami Open.

Jednadvacetiletý Sinner narazí i ve svém třetím semifinále na Masters na španělského protivníka, předloni v Miami přemohl Roberta Bautistu a před dvěma týdny v Indian Wells prohrál s Alcarazem. V semifinálových bojích na hlavní tour je o něco méně úspěšnější než soupeř (9-6, letos 2-1). Rodák z Innichenu je jediným italským finalistou v historii floridského turnaje Masters.

Sinner je v poslední době jedním z mála hráčů, kteří mohou Alcaraze porazit. První dva z posledních čtyř soubojů vyhrál, loni ve čtvrtfinále US Open měl mečbol a v nedávném semifinále v Indian Wells disponoval setbolem v úvodní sadě. Na rychlejších kurtech v Miami si navíc vede suverénněji než v kalifornské poušti a mohl by tedy předvést i o něco lepší výkon. V rámci letošního Sunshine Doublu fenomenální Alcaraz je nicméně zaslouženě favoritem.

Tip na vítěze: Carlos Alcaraz

Aktuální forma
Alcaraz přišel kvůli zranění o debut na Turnaji mistrů a také celé australské léto. Do letošní sezony tak úřadující vítěz US Open naskočil až v únoru během Golden Swingu. Na všech třech turnajích v tomto roce se dostal do finále. V Buenos Aires v něm porazil Camerona Norrieho, pak si v souboji o titul v Rio de Janeiru proti stejnému soupeři obnovil zranění a následně bez ztráty setu ovládl Masters v Indian Wells, čímž si zajistil návrat na post světové jedničky.

Cesta turnajem
Při obhajobě v Miami stále neztratil set, Facundovi Bagnisovi i Dušanovi Lajovičovi nadělil "kanára", v osmifinále přehrál bez jediného zaváhání na servisu semifinalistu lednového Australian Open Tommyho Paula a všechny brejkboly odvrátil i ve čtvrtfinále s Taylorem Fritzem.

Historie na Miami Open
Při předloňském debutu vypadl hned v prvním kole, loni tu získal svou první trofej z Masters.

Carlos Alcaraz - Letošní sezona
Nejlepší výsledky:
Indian Wells, Buenos Aires (T);  Rio de Janeiro (F)
Největší úspěchy na venkovních betonech: Indian Wells (T)
Bilance: 18-1
Bilance z posledních 10 zápasů: 10-0
Bilance na venkovních betonech: 10-0
Bilance proti hráčům Top 20: 6-1 (kariérní 28-15)
Bilance v semifinále Masters: 1-0 (kariérní 3-1)
Bilance v semifinále: 3-0 (kariérní 11-5)
Grandslamy: Australian Open (-)

Carlos Alcaraz - Miami Open
Kariérní bilance:
10-1
Nejlepší výsledek: triumf (2022)
Loňský výsledek: triumf
Bilance v semifinále: 1-0
Generálka: Indian Wells (T)
Cesta turnajem: volný los, Bagnis (6-0 6-2), Lajovič (6-0 7-6), (16) Paul (6-4 6-4), (9) Fritz (6-4 6-2)

Aktuální forma
Sinner se od začátku loňského roku pravidelně dostává alespoň do čtvrtfinále a v aktuální sezoně v tomto trendu pokračuje. Nepočítaje Miami prošel mezi nejlepší osmičku na čtyřech z pěti akcí, přičemž v osmifinále Australian Open dostal do rozhodující sady pozdějšího finalistu Stefanose Tsitsipase. Letos hrál už dvakrát finále a v Montpellieru triumfoval. V Indian Wells vyřadil obhájce titulu Taylora Fritze a skončil až v semifinále na Carlosovi Alcarazovi.

Cesta turnajem
V Miami ve všech čtyřech zápasech dominoval. V úvodních kolech si poradil s Laslem Djerem a Grigorem Dimitrovem, v osmifinále nenabídl jedinou brejkbolovou šanci Andrejovi Rubljovovi a ve čtvrtfinále bez ztráty servisu přehrál Emila Ruusuvuoriho.

Historie na Miami Open
Miami je jeho nejúspěšnějším Masters. I při třetím startu se dostal alespoň do čtvrtfinále. V semifinále je podruhé, jeho maximem je předloňské finále.

Jannik Sinner - Letošní sezona
Nejlepší výsledky:
Montpellier (T);  Rotterdam (F);  Indian Wells (SF)
Největší úspěchy na venkovních betonech: Indian Wells (SF)
Bilance: 20-4
Bilance z posledních 10 zápasů: 8-2
Bilance na venkovních betonech: 13-3
Bilance proti hráčům Top 10: 3-2 (kariérní 12-23)
Bilance v semifinále Masters: 0-1 (kariérní 1-1)
Bilance v semifinále: 2-1 (kariérní 9-6)
Grandslamy: Australian Open (OF)

Jannik Sinner - Miami Open
Kariérní bilance:
12-2
Nejlepší výsledek: finále (2021)
Loňský výsledek: čtvrtfinále
Bilance v semifinále: 1-0
Generálka: Indian Wells (SF)
Cesta turnajem: volný los, Djere (6-4 6-2), (21) Dimitrov (6-3 6-4), (6) Rubljov (6-2 6-4), Ruusuvuori (6-3 6-1)

MIAMI OPEN 2023 - PROGRAM 11. HRACÍHO DNE
• STADIUM • (od 19:00 SELČ)
1. Medveděv (4-) - Chačanov (14-)
2. Kvitová (15-ČR) - Cirsteaová (Rum.) / nejdříve ve 21:00 SELČ
3. Alcaraz (1-Šp.) - Sinner (10-It.) / nejdříve v sobotu v 1:00 SELČ
4. Linetteová/Peraová (Pol./USA) - Fernandezová/Townsendová (Kan./USA)
Kompletní program
Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz

Komentáře

156
Přidat komentář
vrabejka
Ještě jeden zlatý večírek pro naši Petru!smilesmilesmile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
ty sem chodíš jen o posvícení, cosmilesmile
Reagovat
tommr
Cirstea kouzla zbavená. Petra jí pěkně vyškolila ... smile
Úžasnej byl především obrat z 2:5 na 7:5 v prvním setu kdy Cirstea vůbec nevěděla čí je ... smile
Reagovat
jirkaS
smilesmile
Reagovat
aape
to bylo neskutečný! smile
Reagovat
Baybay
Jen škoda, že je ve finále tak málo Češek z Moravy. smile
Reagovat
zfloyd
dvě věci zafungovaly
1 perfektně se soustředila na každý úder z toho vyplynulo málo chyb
2 byla velmi dobře připravena na Soranin velmi nebezpečný servis
Petra byla po posledním míči spíš dojatá , slzy byly na krajíčku BRAVO BRAVO BRAVO smilesmilesmile
Reagovat
budul
K té dvojce to platí až od druhého setu..jinak to bylo naopak
Reagovat
Alien
Ohromná gratulace naší dlouhodobě nejlepší, nejsympatičtější a nejhezčí tenistce na okruhu, Lvici P. Kvitové! A ty Raskene s tím druhým ( Loverem ) skočte těma vašima pátracíma balónama do zdi!
Reagovat
baba
Dnes rozhodně hezčí tenis a zasloužená výhra ...moc moc gratulace!!!
Reagovat
George_Renel
V módu W nehratwlná.smile
Reagovat
frenkie57
Skvělý, soustředěný výkon s malým množstvým chyb a skvělými winnery. Vítězství je zcela zasloužené a s touto hrou by nemusela být úplně bez šancí ani zítra proti Rybce.
Reagovat
aape
pokud dokáže zopakovat tenhle výkon, tak určitě smile
Reagovat
elsky
smile
Reagovat
Liverpool22
dnes předvedla tenis z jiné galaxie a zaslouženě postoupila do finále smile Hlavně servis dnes fungoval na jedničku smilesmile
Reagovat
jirkaS
smilesmilesmile
Reagovat
frenkie57
Ano servis byl dnes na jedničku. Ale opět nás musela Petra trošičku napnout tou její oblíbenou kombinací DF/eso na mečbolech.smile
Reagovat
zfloyd
smilesmilesmile
Reagovat
Marie9
A je to doma. Díky Petro, byl to pěkný zápas. smilesmilesmile
Reagovat
Honza-K
Bravo Petra smilesmilesmile
Reagovat
Liverpool22
smilesmilesmile
Reagovat
zfloyd
smilesmilesmile
Reagovat
annah
Parááádaaaa!!!
Měli jste pravdu. Já bych na ni před zápasem nevsadila. Ale ona to dokázala!!!! Úžasné. smile
Reagovat
Liverpool22
Petra od stavu 2:5 začala hrát BIG tenis.smile Sorana naopak zápas nezvládla v hlavě - prostě se lekla velkého vítězsví
Reagovat
budul
Prd lekla, prostě Petra..
Reagovat
elsky
Taky bych řekl, Rumunka hrála solidně až do konce.
Reagovat
elsky
Vynikající výkon
Reagovat
aligo
smilesmilesmile
Reagovat
horska.kraslice
smile
Reagovat
frenkie57
Dopodávat zápas nebude nic snadného, Rumunka to nevzdává, viz devátá hra. Držme palce.
Reagovat
zfloyd
už jen dva smile
Reagovat
Liverpool22
už jen jeden smilesmilesmile
Reagovat
Maisterstich
Kvitová už nikdy neprohraje
Reagovat
Baybay
Ale teď se trochu začíná dusit. Asi alergie - nebo jiné svinstvo.smile
Reagovat
Baybay
Ale Rumunka má moc krásné nohy. smile
Reagovat
elsky
Ve finále už je vidět nemusím smile
Reagovat
aape
smile
Reagovat
Blondie
Peťa mi připadá, že přestává fyzicky stačit... :(
Reagovat
Liverpool22
škoda, že nedala na 3:0 - mohlo být už hotovo
Reagovat
Maisterstich
Petra Kvitová už nikdy neprohraje, udělá letos tři grandslamy a příští rok čtyři
Reagovat
elsky
Petru jako kdyby namotivoval ten rumunskej kretén smile
Reagovat
vrabejka
PETRA KVITOVÁ ŠAMPIOOOOON
Reagovat
Baybay
Je úžasnásmile
Reagovat
Baybay
Myslel jsem, že Petra chce hrát na 3 sety, trošku rozdrásat fandům nervy - tak jak to umí jen ona. Ale teď vidím, že hra pro diváky skončila a bude to jen na dva sety, přičemž druhý bude už jen krátký. smile
Reagovat
Marie9
Pšššš, nezakřiknoutsmile
Reagovat
Maisterstich
Kvitová už do konce své kariéry neprohraje jediný zápas.
Reagovat
Baybay
Nikdy. Její hvězda znovu září jakosmile
Reagovat
hluuusa
Za tenhle vykon proti nadopovane Balkance, si Petra zaslouzi absolutorium.
Reagovat
elsky
Žádnýho kníra ani nabušenou muskulaturu nevidím..
Reagovat
Tomas_Smid_fan
smile
Reagovat
hluuusa
Petra hraje nicmene uzasne dobre. Takhle dobre jsem ji nevidel hrat uz leta.
Reagovat
zfloyd
podává svůj nejlepší výkon v poslední době , perfektně soustředěná hraje jako LVICE , i chyb je celkem málo smilesmile
Reagovat
elsky
Poslední čtyři gamy prakticky žádné.
Reagovat
Liverpool22
smilesmile
Reagovat
frenkie57
No vida, dvojitý brejk a Petra jde podávat na zisk setu. 4 gemy v řadě. Frustrace Sorány musí dosahovat nebeských výšin.
Reagovat
Drzymalski
Jak dlouho to Ječidlu vydrží?smile
Reagovat
annah
Ječidlo vypadlo v předchozím kole.
Reagovat
Drzymalski
To je siréna. Ječidlo je z Fulneku smile
Reagovat
Alien
Dementní ichtyle!
Reagovat
Liverpool22
zavelela k zázračnému obratu smile pěkně to tam střílí a Sorana se podělala. Nyní ještě dopodávat set smile
Reagovat
annah
No hleďme...Už to vypadalo jako tutovka pro Rumunku a najednou obrat. Rumunka rozklížená. Třeba jí to vydrží...
Ale i kdyby vyhrála, odpouštím jí. Protože vyřadila ječící obryni.:-)
Reagovat
Liverpool22
Rumunka je stejně stará jako Petra a moc toho zatím nevyhrála - takže nervíky asi bude mít
Reagovat
elsky
Bylo to už i vidět na výrazu obličeje, jak jí rebreak rozhodil.
Reagovat
Marie9
Petra politá živou vodou. A pooojďsmile
Reagovat
Liverpool22
smilesmilesmile
Reagovat
elsky
Tohle Petra umí, hecnout se na konci setu.
Reagovat
Maisterstich
Kvitová už nikdy neprohraje, to je jistý.
Reagovat
Baybay
Nikdy. Její hvězda znovu září jako smile
Reagovat
aligo
smilesmilesmile
Reagovat
hluuusa
Jinak to v tomhle veku a takhle z cista jasna, neni prakticky mozny. Sorane bych vzal vsechny mozne i nemozne vzorky. Ten jeji body language behem vymen mluvi celkem xa vse.
Reagovat
Baybay
souhlasím. v jejím věku tak staré pružiny už není možné legální cestou zrepasovat smile
Reagovat
Titan
Sorana hraje jako Kvitová před deseti lety...
Ovšem zajímavé je, že jsou skoro stejně staré...
Reagovat
Baybay
V hledišti je nějaký ko*ot rumun, který Petru totálně rozebírá. Vůbec ho mentálně nedává. Ko*otek dostal napomenutí, ale prasečí dál a dál, měli by ho vyhodit ze stadionu. smile
Reagovat
com
jen dela svou praci, sem si ho najal smilesmile
Reagovat
Liverpool22
smile hned na začátku Petra dala dvojchybu a Rumun tam řval - Petra jen koulela očima. Prostě někdo holt neumí fandit smile
Reagovat
Matej4732
on řval i po pokaženém prvním podání, a to už umpire zakročilsmile
Reagovat
com
To zas bylo kecu, no a pohadky je konec smile
Reagovat
elsky
smile
Reagovat
Baybay
Petra vyhraje. Dnes je to tutovka smile
Reagovat
elsky
Ty rumunčiny returny ničily už Karolínu Muchovou..
Reagovat
zfloyd
hraje velice soustředěně hned od prvního míče, ale ti diváci , tolik Čechů tam žije a nemohou přijít fandit , ach jo smile
Reagovat
Baybay
Jsou tam jen rumuni a k tomu nějaký uřvaný čárový, vždycky zařve, jako by ho kopli do koulí.smile
Reagovat
elsky
Obě hrajou dobře..
Reagovat
Baybay
Zatím je Sorana bez šance. Je to až smutné, že tak pěkná tenistka musí dneska prohrát.
Reagovat
Baybay
Takticky jde na to Petra zatím velmi dobře. Pěkně si ji potahá, povolí, povolí a pak povolí. smile
Reagovat
Drzymalski
Jdeme na to! Jenom tu Kláru Klobouček Janáčkovou si O2 TV mohla odpustit...stahuji zvuksmile
Reagovat
petrulinka
Mně se líbí a pořád lepší než Štefl
Reagovat
Drzymalski
Proti gustu...smile
Reagovat
com
a de se na vec smilesmilesmile
Reagovat
makro99
no podívejte ho, už fandí :)
Reagovat
com
Ale Sorance smilesmile
Reagovat
Blondie
Ty seš fakt tělocvikář :D
Reagovat
GaelM
Snad se Petře podaří chytnout začátek. Je sice mírnou favoritkou, ale taky měla míň odpočinku, což v zápase třicátnic může být znát. V tříseťáku bude mít navrch spíš Cirstea...
Reagovat
Marie9
Jak to tady čtu, očekávání není nijak optimistické. Já Petře věřím a budu fandit už třetí nocsmilesmilesmile.
Reagovat
tommr
Rusáci zatím nejsou schopný jeden druhýho brejknout takže to vypadá že se začátek Petřina zápasu bude hodně posouvat ... smile
Reagovat
Krisboy
Ale ano, už si brejky vyměnili. Ale tenis nezáživnej až hrůza.
Reagovat
tommr
já na to ani nekoukám jen občas mrknu na čísla abych nepropás začátek Petřina zápasu ...
Reagovat
Krisboy
Ja vím smile
Já už taky nekoukám, je to fakt nuda.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Proti Alcatraz vs Fritz to je tak 5x zpomalený smile a samozřejmě stereotypní. Pár pěkných míčů jen od Kači.
Reagovat
Krisboy
Přesně. Káča se snaží, ale hlavou zeď prostě neprorazíš.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Medvěd má určitě akcie v nějaký betonárce...smile
Reagovat
Otmar
Dost se bojím, že dnes Petra narazí do zdi. Ale kdyby se jí to povedlo, budu pro zbytek dneška šťastný stařec. A zcela ztraceno to jistě není!!
Reagovat
Tennis_Lover
Cirstea bez debaty. Dával jsem za 10k.
Reagovat
Tennis_Lover
Soranka za 10 000 Kč naložena. Prachy zdarma. Jedeme Soranko, poraž tu tarzanku, která řve, jak kdyby ji Vaněk dělal už děcko.
Reagovat
aape
abys pak nebrečel
Reagovat
hanz
Myslím, že se milenec neplete. ))) Taky má vsazeno. )))
Reagovat
aape
tak se pak můžete navzájem utěšovat smile
Reagovat
hanz
Slavit, páč Kvítí na tu Rumunu na hardu neumí, viděl jsem včera kousek hry a už teď je jasný, že se vyháže, to se pozná lehce na winnerech a podání a ani jedno nestálo za nic.smile
Reagovat
Tennis_Lover
smile Jediné, co ji jde je nesportovně řvát tak, že ji jde slyšet až v Las Vegas.
Reagovat
elsky
Nejhorší je, když začnou sázet emoce smile.
Reagovat
Grape
Hehe, taky Petře dnes moc nevěřím, ale už jen kvůli takovým chudákům jako ty jí budu pořádně fandit.
Reagovat
Alien
Přesně! Ubožák hadr.
Reagovat
baba
za ty vaše nechutné kecy jsem ráda, že to Petra dala...a že jste navíc přišel i o prachy ze sázení, taky dobře, je vidět, že boží mlýny fungují...
Reagovat
aape
zkrátka dobrá volba smile
Reagovat
GaelM
Možná se neplete s tím děckem smile
Reagovat
Blondie
Hele, kolik ti je?
Hlášku "dělat děti" jako jiné označení pro sex jsem slyšela tak někdy na základce.
Ty sázíš leda tak 10 tisíc kartiček s pokémonama smile
Reagovat
com
karticky s pokemonama uz davno nefrci, ted ma pokemony kazdej v mobilu smilesmile
Reagovat
Blondie
Mobil mu rodiče ještě nekoupili :D
Reagovat
Krisboy
smile
Reagovat
smooke1
A to že sorana má také v nohách 10 zápasů a může být také unavená o tom se nikdo nezmiňuje:)
Reagovat
com
smile Kvitovic se po roce dostane do SF a tady se dela, jak kdyby uz vyhrala GS smile
Reagovat
Krisboy
Ty musíš mít opravdu smutnej život. Uvědomuješ si vůbec, jak jsi trapný a že se tvému zoufalství všichni smějou? Máš vůbec nějakou čest?
Reagovat
Krisboy
A mimochodem, Petra GS vyhrála už dva. Tvoje zakomplexovanost na tom nic nezmění.
Reagovat
hanz
Z Comíka už je dávno komik....smilesmilesmile
Reagovat
Grape
smile
Reagovat
Blondie
Com trolí, podle mě Petru tak nějak respektuje :D
Sice ji hejtuje, ale respektuje. Beru to daleko víc než ty podlidi, co se na TF zjeví pouze v případech, kdy nějaká naše tenistka prohraje, aby ji zahrnuli nenávistí a urážkami.

Jinak že je Peťa královna, je jasný úplně!
Reagovat
Tomas_Smid_fan
smile
Reagovat
makro99
taky bych řek, je to takový špičkování... ale nečiší z toho ta zášť;
Reagovat
Blondie
Dřív jo, měla jsem ho ve skrytých. Pak se polepšil, je s ním sranda. Že fandí proti Petře je legitimní :D my stejně víme, že ji miluje :D
Reagovat
com
ale vzdyt je to pravda.. Kdyz hrala SF pred mesicem Siniakova, tak se o ni zadny extra clanky nepsali a nikdo se tu nerozplyval smilesmile
Reagovat
petrulinka
A ona ho Siniaková hrála na tisícovce? Že jsem si nevšimla?
Reagovat
Krisboy
Svatá prostoto! smile
Reagovat
Tennis_Lover
Přitom měla los jak na kategorii 250 :D :D :D :D :D Nosková, Vekic, Gracheva, Alexandrova :DDDDDDDDD Kdyby chytla někoho normálního, dostane dvakrát 2:6.
Reagovat
aape
opakuješ se, ty "normální" už dávno vyletěly, a ty budeš taky brečet smile
Reagovat
hanz
Brečet budou obě, na Rajbu nemá ani jedna.
Reagovat
Alien
Když tak to sem napiš ještě 109x Mongole!
Reagovat
tommr
kdybychom porovnávali kariérní výsledky obou hráček tak je to jako kdyby hrál obr (Petra) proti trpaslíkovi (Cirstea). V tenise ale často rozhoduje momentální forma a tu má bohužel Rumunka lepší. Do noty jí hraje i to že měla den odpočinku navíc. Takže za mě je Cirstea mírnou favoritkou a výhra Petry by mě příjemně překvapila ...
Reagovat
Jan
Ten den odpočinku bude hrát roli.
Reagovat
petrulinka
Tak se na to můžeme podívat i tak, že kdyby Petra hrála ve středu bez odpočinku, tak by třeba do toho SF vůbec nepostoupila. Měla tedy den odpočinku, nabrala síly, vyhrála a je v SF. Uvidíme, jak se s tím dnes popasuje.
Reagovat
Jan
taky pravda smile
Reagovat
Drzymalski
Ječidlo už proti Kátě ve třetím tahalo nohy. Ruska toho neuměla využít. Prostě na to tenisově a v hlavě neměla. Moc té naší lvici nevěřím i když je lepší hráčka než Sorana. Tipuji že už to fyzicky nedá.
Reagovat
tommr
herně na to Alexandrova měla a ve druhým a ve třetím setu byla většinu času lepší. Nezvládla to ale mentálně což u ní není žádný překvapení protože je to známá labilka ... smile
Reagovat
Drzymalski
To máš pravdu. Káťa selhala v hlavě. Ječidlo se navíc na svoje poměry málo vyhazovalo. Drželo se ve výměnách, kde přeci jenom projevilo výhodu tvrdších úderů a winnerů.
Reagovat
ziza
když PK ječidlo, tak ty si ubohej degenere
Reagovat
zfloyd
moc jí nevěřím , ale fandit jí budu , hlavně ,že to hrají v ,pro nás ,rozumném čase
Reagovat
com
taky ji neverim.. Je cas, aby Kvitovic udelala pápá smilesmile
Reagovat
elsky
SF 352,635 $
Reagovat
Petra86
Věřím Petře ještě by si zasloužila vyhrát titul.
Reagovat
Amputace
Ten Alcaraz má neuvěřitelnou formu. Fritz nehrál vůbec špatně. Byl extrémně agresivní a při každé známce mírně nepovedeného Carlosova úderu šel okamžitě do brutální ofenzivy, i tak to nestačilo. Přijde mi, že Alcaraz dost výrazně roste psychicky, začíná být odolnější a ve vypjatých situacích nemá problém vytáhnout něco speciálního. Jeho zkracování hry bude tím, co bude v budoucnu překlápět rivality (např. se Sinnerem) na jeho stranu. Neuvěřitelný gamechanger v jeho podání, který se nebojí vytáhnout prakticky kdykoli, ať vede, prohrává, ať odvrací break-ball nebo jde o důležitý bod v TB. Navíc je téměř vždy přesný. Na současné baselinery zvyklé hrát 2 metry za BL úžasná zbraň. Miami vyhraje. Sinner by ho mohl teoreticky potrápit, ale Medvědovi ani Khachanovi absolutně nevěřím.

Už aby se vrátil Djokovič. Zápasy těch dvou budou úžasné. Snad jich stihnou co nejvíce předtím, než to Novak zabalí.
Reagovat
Ereinion
smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Psal jsem o tom vedle. První set byl intergalaktický. Jeden z nejlepších tenisů, co jsem viděl za dlouhou dobu...
Rychlost neskutečná, od obou.
Reagovat
Blondie
Peťa to dneska asi nedá, tipuji 2:6, 3:6, ale i tak budu ukrutně držet pěsti a fandit císařovně smile
Reagovat
Alien
Přesně takhle to dopadne. Ale v obráceném gardu!
Reagovat
lenka258
Sice s ní na hardech nemá pozitivní bilanci, ale pozazila ji v posledním zápase...loni v Cincinnati, tak uvidíme :).
Málokdo dokáže říct nějaký jistý výsledek :).
Reagovat
lenka258
Bude to zajímavý zápas :).
Obě do toho dají víc než budou moct :).
Sorana má plusové body za den volna, ale v ženském tenisu se může stát vše možné i nemožné :).

Kurzy mírně favorizují Petru, já bych to viděla mírně naopak, ale přála bych, aby kurzy měly dneska pravdu! :D
Reagovat
Liverpool22
Sorana může být nervózní - tohle už je SF velkého turnaje a může to mít v hlavě. Petru většinou porážela v 1K či 2kole jen v Torontu se hrálo ČF. Na druhé straně Petra může být unavená - takže těžko tipovat.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist