30letá žena utratila přes 400 000 Kč za svoji vysněnou postavu. Nelituje ani koruny

Fotografie: Depositphotos

Mladá žena utratila 18 000 dolarů (cca 400 000 Kč) za „proměnu maminky“ poté, co shodila neuvěřitelných 50 kg, a nyní vypadá k nepoznání.

Kila navíc ji trápila od dětství, boj s obezitou vyhrála až poté, co se jí narodily dvě děti. Za proměnu zvanou Mommy makeover (proměna, která se zaměřuje na maminky) a spočívá v úpravě poprsí a bříška žen, které nejsou po porodu/porodech spokojené se svým vzhledem, zaplatila Leah Kitzmillerová v přepočtu cca 400 000 Kč. K proměně se rozhodla poté, co shodila úctyhodných 50kg.

V dětství se jí kvůli tloušťce smáli

Třicetiletá sociální pracovnice ze Salt Lake City v Utahu měla nadváhu už v dětství a zažila si kvůli přebytečným kilogramům své. Vrstevníci si ji často dobírali, a dokonce jí říkali, že si kvůli své nadváze nikdy nikoho nenajde. Prognóza spolužáků se však ukázala být lichá a Leah zakotvila ve spokojeném vztahu. S partnerem Baileym má dvě děti. Po druhém porodu v roce 2018 však vážila ještě o 20 kg více než kdy předtím.

Váha ji začala značně omezovat, nestíhala děti a i běžné aktivity pro ni byly náročné. Leah se rozhodla, že prostě musí za každou cenu zhubnout. Poté, co vyzkoušela „všechny možné diety“, se v červenci 2019 rozhodla pro operaci a nechala si udělat žaludeční bypass.

Sice hodně zhubla, ale nešťastná ze svého těla byla dál

Operace jí pomohla shodit 50 kg, ale na těle jí zůstalo velké množství přebytečné kůže a nelíbila se jí povadlá prsa, jež byla také důsledkem rychlého hubnutí. Úplnou náhodou narazila na instagramu na plastického chirurga Dr. Jerryho Chidestera (@drchiddy), který se specializuje na proměny maminek po porodu a lidí, jimž po zhubnutí zůstala na těle kůže navíc.

Leah podstoupila kompletní abdominoplastiku (plastika břicha) s opravou svalové separace (diastázy) a lifting prsou spolu s liposukcí, což ji stálo celkem 18 000 dolarů (cca 400 000 Kč) a vypadá teď lépe než kdykoli předtím. 

Operace byla drahá a náročná, ale výsledek stojí za to

„Nikdy v životě jsem se necítila lépe. Všechno se změnilo. Když mi poprvé sundali obvazy, hystericky jsem plakala štěstím,“ řekla. Leah tato operace ubrala dalších téměř 10 kg. Nicméně byla poměrně náročná. Trvala pět hodin a Leah strávila šest týdnů odpočinkem a rekonvalescencí. 

Ale dle Leah to rozhodně stálo za to: „Bylo neuvěřitelné vidět své tělo a to, jak vypadá pod tou kůží. Před operací jsem měla velké množství volné visící kůže na břiše […] hodně ztracené prsní tkáně a volnou kůži jsem měla i na stehnech a v dolní části zad,“ dodala.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený LEAH (@light_by_leah)

Leah je se svým tělem konečně spokojená

Pro Leah měla drastická operace vliv na všechny aspekty jejího života, přičemž jejímu duševnímu zdraví prospěla stejně jako fyzickému. Dlouho na sobě pracovala v posilovně, ale kvůli přebytečné kůži to nebylo vidět. „Když jsem poprvé viděla výsledky, byl to jeden z nejlepších a nejpyšnějších okamžiků, jaké jsem kdy zažila,“ komentuje zákrok Leah.

Leah se vášnivě zasazuje o hubnutí a plastické operace a trvá na tom, že „nejsou sobecké ani marnivé“. Dodala: Při dobrých a zdravých úmyslech to může někomu změnit celý život, jako se to stalo mně. Můžete dělat věci, které z vás udělají lepší verzi vás samotných a pomohou vám konečně najít štěstí.

Zdroj: Mirror

Psaní článků se zdravotnickou tematikou se začala věnovat hned po studiu vysoké školy. Za celou svou kariéru nastudovala ... [Více o autorovi]