Využil chvíľu matkinej nepozornosti. Kamera zachytila ​​chlapca priamo pri čine!

Matka chlapca len na chvíľu spustila z očí..

Kamera obchodu zachytila ​​asi desaťročného chlapca, ktorý  z výkladu zobral zariadenie. Celý incident trval iba desať sekúnd. Matka zvedavého chlapca nemala šancu zasiahnuť. Keď videla, čo sa stalo, urobila jednu vec.

1. Využil nepozornosť mamy

„Črtou inteligentných ľudí je ich veľká zvedavosť, ktorá neoslabuje v žiadnej situácii, mladý je v tomto ohľade dobrý“ – je na nahrávke zdieľanej na Tik Toku nápis, ktorý pobaví aj matku chlapca.

V uličke so strojčekmi sa objavil 10-ročný chlapec, ktorý využil  nepozornosť rodičov pri nákupe v obchode s elektronikou. Vystavených bolo viacero modelov, takže si ich zákazník mohol nielen pozrieť, ale aj vziať do ruky a dokonca aj zapnúť.

Malý zákazník neváhal ani chvíľu. Neskrotná zvedavosť ho prinútila otestovať zariadenie na sebe. Celý incident netrval viac ako desať sekúnd, no chlapcovi sa podarilo prejsť strojčekom  cez stred hlavy.

Nahrávka síce nie je najkvalitnejšia, no niet pochýb, že strojček  fungoval spoľahlivo aj v rukách dieťaťa. Na hlave malého chlapca  sa objavil vyholený pás  tam, kde pred chvíľou mal vlasy.

2. Používatelia internetu sa v komentároch predbiehajú

Nie je známe, čo by sa ešte stalo, keby nezasiahla chlapcova matka. Okamžite zareagovala a vzala dieťaťu strojček  z rúk. O chvíľu neskôr videla účinok  synovej zvedavosti.  Video ukazuje, že žena sa neubránila smiechu.

Rovnako aj užívatelia internetu v komentároch pod videom dokázali, že majú zmysel pre humor. Niektorí písali, že si záznam pozreli veľakrát, zakaždým sa bavili až k slzám.

„Nepotláčajte kognitívne schopnosti dieťaťa“ ,

„Pred nákupom musíte skontrolovať, či to funguje“ – komentovali.

„Mala ho na mieste oholiť do holá.“

„Kúzlo spomienok. Kto sa ako dieťa náhodou  zbavil vlasov z hlavy?“ – Tik Tokeri sa predbiehali vo vtipných komentároch.

@broda_cza_swiatNie mój syn, a filmik dostalem na whatsapp-a, nie znam jego autora. Ja się uśmiałem, mam nadzieję, że i wam sie humor poprawi. 😂😂♬ dźwięk oryginalny – Radosław Palacz

ČO si o tom myslíte? Zdieľajte tento príspevok s priateľmi!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*