metro.cz

Počasí v Praze

4 °C / 6 °C

Sobota 20. dubna 2024. Svátek má Marcela

Lithium-iontový bateriový systém pro námořní aplikace od společnosti Pylontech získal v Japonsku certifikát JET

  10:36
Šanghaj (Čína) 31. března 2023 (PROTEXT/PRNewswire) - Společnost Pylon Technologies Co., Ltd. ("Pylontech") (kód akcií 688063) dne 10. března 2023 oznámila, že její lithium-iontový bateriový systém pro námořní aplikace získal v Japonsku certifikaci JET. Certifikát, založený na zkušební normě JIS C 8715-2: 2019, je dalším dokladem uznání společnosti Pylontech na japonském trhu po získání certifikátu JET pro jednoduchý 37Ah akumulátorový článek (model: 37PN) a certifikace S-mark pro systém ukládání energie Force H2.

JET stanovuje pro lithium-iontové bateriové systémy v námořních aplikacích vyšší technické standardy z důvodu náročnosti provozního prostředí. Tento certifikát představuje pro společnost Pylontech významný průlom, který dokazuje její technologickou sílu a spolehlivost. Společnost tak rovněž úspěšně rozšířila rozsah použití svých bateriových systémů v Japonsku.

V roce 2020 představila japonská vláda Strategii ekologického rozvoje prostřednictvím dosažení uhlíkové neutrality v roce 2050 (Green Growth Strategy Through Achieving Carbon Neutrality in 2050), která nastiňuje plán realizace komerčního provozu lodí s nulovými emisemi do roku 2030. Očekává se, že tento plán bude mít zásadní vliv na rozvoj využívání lodních bateriových systémů v Japonsku. Získání certifikátu JET znamená vstup společnosti Pylontech na trh s lodními bateriemi a odráží její závazek urychlit dosažení uhlíkové neutrality v Japonsku.

Díky vertikálně integrovanému výrobnímu řetězci disponuje společnost Pylontech jako jeden z mála světových dodavatelů systémů pro ukládání energie jak nezávislým výzkumem a vývojem, tak kapacitami pro výrobu základních komponent potřebných pro skladování energie, jako jsou články, moduly a bateriové systémy pro ukládání energie. Řešení společnosti Pylontech si díky špičkové technologické úrovni a spolehlivosti získala důvěru již více než 1,000.000 domácností ve více než 80 zemích včetně Japonska.

"Společnost Pylontech s hrdostí oznamuje získání certifikátu JET, jehož přísné standardy dokazují náš důraz na pokročilé technologie. Rozšířil také možnosti uplatnění našich bateriových systémů v Japonsku. Společnost Pylontech bude pokračovat ve své expanzi na japonském trhu a je připravena využít svých předností v oblasti konstrukce a výroby článků pro urychlení nástupu společnosti nulových emisí v Japonsku," uvedl viceprezident společnosti pro mezinárodní obchod Geoffrey Song.

O společnosti JET

Japonské laboratoře pro bezpečnost elektrických zařízení a environmentální technologie JET (Japan Electrical Safety & Environment Technology Laboratories) odpovídají za testovací a certifikační služby pro posuzování spolehlivosti a bezpečnosti solárních fotovoltaických modulů vyráběných v Japonsku nebo do něj vyvážených.

O společnosti Pylontech

Pylontech je specializovaný dodavatel bateriových systémů pro ukládání elektrické energie (BESS), který vychází z bohatých odborných zkušeností v oblastech elektrochemie, silnoproudé elektroniky a systémové integrace. Díky svému soustavnému a rychlému růstu se stala předním světovým dodavatelem systémů pro ukládání energií.

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/2038805/Pylontech.jpg

KONTAKT: Laura Xia, laura.xia@pylontech.com.cn

Hlavní zprávy

Přála jsem si oslovit a motivovat ty nejmenší, říká Marie Šnajdrová

vydáno 20. dubna 2024  7:00

Ilustrátorka, cestovatelka, ale hlavně horská duše. Marie Šnajdrová poslední roky tráví většinu času na cestách, z nichž své poznatky promítá do knih. Ve...  celý článek

HBO zhorší kvalitu svým předplatitelům, „levný“ Netflix se brzy chystá k nám a je to hit

Strážce streamu
vydáno 19. dubna 2024  14:00

STRÁŽCE STREAMU Internetová televize HBO Max, jak ji uživatelé doposud znají, zanikne ve druhé polovině května. Nová služba láká na sportovní balíček. Ceny jsou ale zatím...  celý článek

Ví, že ho fotíte? Snímky vašich ratolestí mohou zneužít pedofilové či vyděrači

vydáno 19. dubna 2024  5:00

Někdo by si mohl myslet, že největším strašákem sociálních sítí jsou falešné účty, které se vyjadřují do komentářů pod příspěvky a píšou hejty se záměrem...  celý článek

Biker Michal Maroši se divákům otevře v dokumentu Ten, co slaví každý den

vydáno 18. dubna 2024  12:00

Vrcholových sportovců je nepočítaně, ale jen pár z nich může říct, že o nich někdo natočil film. Mezi takové nově patří i biker Michal Maroši, který si i...  celý článek