Manželství Alice Bendové se rozpadlo kvůli milenkám. Bývalý partner dělal návrhy i její sestře

od Šárka Cvrkalová
2 minuty čtení
Alice Bendova
Zdroj: Nextfoto

V současné době žije Alice Bendová spokojeně se svým partnerem Michalem Topolem. Ten ji už před dvěma lety požádal o ruku, na svatbu ale nepospíchají. Herečka je důkazem toho, že láska se dá najít i potom, co se člověk v někom výrazně zklame. Její první muž Václav Benda totiž nebyl dokonalým partnerem.

Benda kdysi o herečce prohlásil, že spínačem jejich manželské krize měl být její milenec. To ale odmítla a téměř až pobaveně médiím odpověděla, že naopak její muž měl milenek celou řadu. Pokoušel se dokonce dělat návrhy i její sestře.

Sexuálně nezdrženlivý muž

Podle Bendové měl její první muž milenek tucty. A ona dokonce o mnoha z nich měla také důkazy.

„Může za to jeho sexuální nezdrženlivost. Přesně takto to nazval jeden známý sexuolog, když jsem k němu Vaška dovedla. Řekl, že se s tím musím smířit, anebo se musí léčit,“ řekla v rozhovoru pro Blesk.

Jelikož šlo podle Bendy o výmysly, nikdy se neléčil. Došlo to nakonec tak daleko, že se pokusil svést i hereččinu sestru.

„Chtěl fotky i po mých kamarádkách a návrh udělal i mé sestře. Má průmyslovou prádelnu a v rámci toho jezdí také ke svým klientkám domů. No a potom je žádá o fotografie a o schůzky a tak,“ popsala kdysi.

Z rozpadu vztahu se nehroutila

Když se vztah rozpadl, Alice rozhodně svému muži nenechala nic, co by mu nepatřilo, uvádí server Aha!

Podle něj si ze společného bydlení odnesla drahý nábytek a další předměty. Po skončení manželství se herečka nijak nezhroutila.

„Podstatné je, že já i můj muž se pečlivě staráme o naše děti. Hlavně že je máme zdravé a krásné, všechno ostatní není podstatné,“ řekla v rozhovoru pro iDNES.

Bendová si našla nového partnera, kterého by jí mohlo mnoho žen závidět.

Nyní jsou zasnoubení, na svatbu ale nijak nepospíchají. Nějaké ty detaily už ale přece jen Alice serveru Super prozradila.

„Svatbu chceme komorní a v klidu, aby kolem nebylo moc lidí. Určitě to bude na Kanárech, ale zatím jsme nenašli čas, abychom to zrealizovali. Tak snad letos v létě, až tam pojedeme na delší dobu,“ uvedla.

Zdroj: Blesk, Aha!, iDNES, OnlyU, Super

Autor. Šárka Cvrkalová


Sdílet článek:Share on facebook
Facebook

Související články