metro.cz

Počasí v Praze

2 °C / 8 °C

Pátek 19. dubna 2024. Svátek má Rostislav

V centru dění: Nabídka televizorů Toshiba pro hráče

  16:12
Hongkong 31. března 2023 (PROTEXT/PRNewswire) - V roce 2022 se televizory Toshiba díky důsledné řemeslné inovaci umístily na prvním místě, pokud jde o podíl na japonském trhu, a na třetím místě v Egyptě.*

Společnost Toshiba TV se chystá uvést na trh nový produkt vybavený panelem s nejmodernější obnovovací frekvencí: 144Hz nativní displej pro špičkové znázornění pohybu.

Obnovovací frekvence panelu označuje počet aktualizací pohyblivých snímků televizorem za sekundu a přímo ovlivňuje plynulost a čistotu zobrazování na obrazovce, zejména rychle se pohybujícího obsahu, jako jsou sportovní přenosy, akční filmy a v podstatě i videohry.

Chystaný nový model televizoru Toshiba Z870, který je vybaven špičkovou obnovovací frekvencí 144 Hz pro optimální výkon displeje, byl bezpochyby inovován s ohledem na hráče.

Aby byla kvalitní herní sestava kompletní, jsou tyto nové modely televizorů Toshiba vybaveny také působivým herním režimem Game Mode Pro, který slibuje naprosto pohlcující herní zážitek.

Režim Game Mode Pro je soubor dílčích funkcí, které zlepšují hraní, jako jsou například režim automatického snížení zpoždění (ALLM) pro bezproblémové připojení herních zařízení k televizoru, technologie AMD FreeSync pro hraní bez trhání či zadrhávání a proměnlivá obnovovací frekvence (VRR) pro dynamickou synchronizaci obnovovací frekvence. Tyto funkce přesvědčivě uspokojují potřeby jednotlivých scén pro skutečné a rychlé hraní.

Televizor Toshiba se pyšní také pevnou konstrukcí a zaručuje dokonalou kvalitu zobrazení zásluhou technologie Mini LED, která umožňuje přesné podsvícení, lepší místní stmívání, vysokou živost barev a lepší energetickou účinnost. Tyto funkce obstarává čip REGZA, charakteristický obrazový procesor televizorů Toshiba pro špičkovou konverzi rozlišení obrazu, vylepšení barev a optimalizaci kontrastu.

Očekává se, že model Toshiba Z870 bude uveden na trh již v červenci tohoto roku. Podle všech indicií by tento nový přírůstek do vlajkové lodi televizorů Toshiba měl pokračovat v úspěších na místních i mezinárodních trzích.

*Zdroj: BCN, GFK

O Toshiba TV

Společnost Toshiba TV má za sebou 71letou historii výroby špičkových televizorů. Díky smyslu pro inovace ve své DNA vyrobila mnoho televizorů, které překonaly trh a nabídly první funkce svého druhu na světě. Společnost Toshiba poskytuje díky své vysoké kvalitě obrazu nezapomenutelné zážitky a nové způsoby sledování mnoha lidem na celém světě.

Pokud se chcete dozvědět více, sledujte Toshiba TV na Facebooku , Instagramu , Twitteru a YouTube .

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/2044120/image_5022994_30101958.jpg

KONTAKT: Elina Cao, elina.cao@smplcty.marketing

PROTEXT

Hlavní zprávy

HBO zhorší kvalitu svým předplatitelům, „levný“ Netflix se brzy chystá k nám a je to hit

Strážce streamu
vydáno 19. dubna 2024  14:00

STRÁŽCE STREAMU Internetová televize HBO Max, jak ji uživatelé doposud znají, zanikne ve druhé polovině května. Nová služba láká na sportovní balíček. Ceny jsou ale zatím...  celý článek

Ví, že ho fotíte? Snímky vašich ratolestí mohou zneužít pedofilové či vyděrači

vydáno 19. dubna 2024  5:00

Někdo by si mohl myslet, že největším strašákem sociálních sítí jsou falešné účty, které se vyjadřují do komentářů pod příspěvky a píšou hejty se záměrem...  celý článek

Biker Michal Maroši se divákům otevře v dokumentu Ten, co slaví každý den

vydáno 18. dubna 2024  12:00

Vrcholových sportovců je nepočítaně, ale jen pár z nich může říct, že o nich někdo natočil film. Mezi takové nově patří i biker Michal Maroši, který si i...  celý článek

Fanoušci dopravy mají letos žně. V Benešově se opět můžou projet Hurvínkem

vydáno 18. dubna 2024  18:05

Pražské metro zahájilo provoz 9. května 1974. Výročí si dopravní podnik připomíná po celý rok. Kromě programu spojeného s oslavami padesáti let podzemky...  celý článek