fbpx

Sponzorovaný obsah

Justin Gaethje hovorí o konci kariéry, keď UFC urobí tento krok!
zdroj: Instagram ESPN MMA

Justin Gaethje hovorí o konci kariéry, keď UFC urobí tento krok! Conor McGregor mu na to odpovedal

V tomto roku by sa mal konať očakávaný návrat Conora McGregora do UFC. Po skončení novej série The Ultimate Fighter sa má stretnúť v zápase s Michaelom Chandlerom. Ak McGregor vyhrá, určite bude jeho meno skloňované s prípadnou titulovou šancou, aj keď z pohľadu jeho aktivity a výsledkov z posledných rokov to nedáva až tak zmysel. Jeho hviezdny výtlak a schopnosť predať množstvo lístkov je však v porovnaní s jeho konkurentmi stále o dosť vyššie.


Jedným z tých konkurentov je aj Justin Gaethje. Ten v novom vyjadrení povedal, že ak bude pred ním Conor v prípade najbližšej titulovej možnosti uprednostnený, bude reálne zvažovať ukončenie kariéry.



Justin Gaethje hovorí o konci kariéry, keď UFC urobí tento krok! Conor McGregor mu na to odpovedal

„Či by som skončil, keď Conor vyhrá (s Chandlerom) a oni mu dajú titulovú šancu? Pravdepodobne áno. Bol by som dosť zasiahnutý takýmito krokmi organizácie, ktorú reprezentujem. Lenže je to mimo mojej kontroly. Ja len skutočne dúfam, že sa to nestane. Môžeme si predstaviť veľa prípadov, ale toto je ten prípad, ktorý by bol pre mňa devastujúci, to určite,“ vyjadril sa Gaethje.

Netrvalo dlho a McGregor na tieto vyjadrenia Gaethjeho zareagoval na sociálnych sieťach. Tak ako to zvykne robiť po kritických a negatívnych reakciách na jeho adresu.

„Ten tupý hlupák dostal titulovú šancu po jedinej výhre a to bolo víťazstvo s Chandlerom. A ide končiť kariéru, keď sa niečo podobné stane mne. Klasický Gaethje, slepačí mozog. Somár. Mal dve titulové možnosti a žiadnu nevyužil,“ odpovedal McGregor svojim klasickým spôsobom. Poukázal tak na titulové zápasy Justina, v ktorých ho porazili Khabib Nurmagomedov a Charles Oliveira.

Štefan Vojčák je sklamaný, že nebude bojovať o titul v Bratislave na RFA 11. Boris Marhanský reaguje

zdroj: mmamania

V texte môžu byť umiestnené odkazy na sponzorovaný obsah.