„Žalgirio“ arenoje įveikti ir Valensijos krepšininkai (VIDEO) 12

Kauno „Žalgirio“ (17/15) komandos krepšininkai dvigubą Eurolygos savaitę užbaigė iškovodami antrą svarbią pergalę iš eilės. Kazio Maksvyčio auklėtiniai pilnoje „Žalgirio“ arenoje rezultatu 95:74 (21:16, 31:24, 22:15, 21:19) įveikė Valensijos „Basket“ (14/18) komandą.

Ignas Brazdeikis ir Edgaras Ulanovas susitikimą pradėjo taikliais dvitaškiais, penkis taškus iš eilės pelnė Rolandas Šmitas, o Isaiah Tayloras pridėjo tritaškį – 12:8. Vidutinio nuotolio metimą įmetė E.Ulanovas, nelengvus taškus iš po krepšio įvertė I.Tayloras, Lukas Lekavičius sumetė du baudų metimus, Laurynas Birutis sėkmingai sužaidė nugara į krepšį, o I.Brazdeikis tašką pelnė nuo baudų metimo linijos – 21:16.

L.Birutis sulaukė perdavimo po krepšiu ir pelnė dar du taškus, keturiais taškais pasižymėjo I.Tayloras, o I.Brazdeikis smeigė tritaškį – 30:28. Tris trijų taškų vertės metimus per kelias minutes pataikė Karolis Lukošiūnas, po vieną baudos metimą įmetė L.Lekavičius ir Achille Polonara, keturis baudų metimus realizavo ir iš viršaus įdėjo Arnas Butkevičius, dėjimą nepaisydamas varžovo pražangos atliko I.Brazdeikis, o pirmą rungtynių pusę beveik su sirena užbaigė L.Lekavičiaus dvitaškis – 52:40.

Greitose atakose po du taškus pelnė I.Brazdeikis ir A.Butkevičius, paskutinę atakos sekundę taiklų tritaškį paleido R.Šmitas, o sunkiu dvitaškiu varžovus nubaudė L.Lekavičius – 61:45. Keturis taškus iš po krepšio surinko I.Brazdeikis, o L.Lekavičius, A.Butkevičius ir I.Tayloras smeigė po tritaškį – 74:55.

K.Lukošiūnas ir A.Polonara pridėjo po tritaškį, keturis taškus iš eilės surinko L.Birutis, o A.Polonara pataisė netikslų komandos draugo metimą – 86:72. R.Šmitas pasižymėjo dvitaškiu su varžovo pražanga, o dvikovos pabaigoje du tritaškius įmetė L.Lekavičius – 95:74.

„Žalgiris“: L.Lekavičius 16, I.Brazdeikis 15, K.Lukošiūnas 12, I.Tayloras 12, R.Šmitas 11, A.Butkevičius 11 (4 per. kam.), L.Birutis 8 (6 atk. kam.), A.Polonara 6 (8 atk. kam., 6 rez. perd.), E.Ulanovas 4, T.Dimša 0, D.Giedraitis 0, K.Hayesas 0.

„Valencia“: J.Webbas 18, J.Rivero 17, S.Evansas 15.

Komentarai

  1. Opa

    Nu grqzu ziuret buvo sendien. Vau!!

  2. Darius

    idomu, kad Polonara su Butke pelne 17 tasku, bet surinko 41 naudingumo bala.Dar.momentas, kad nors rungtynes buvo labai smagios, bet ziurint i turnyro lentele 8 vieta bus jei pralaimes Badkonija. , Partizanas 10 tasku laimi pries Reala. Reikes zut but laimeti sekancias

  3. 709

    Su pergalinga savaite! Saunuoliai.

  4. to opa

    Grazu, bet nepamirst reikia 4 nebuvusiu ispanu zaideju ir kad jiems nieko nelemencios. O dabar Baskonia 62:58 laimi, kas atimtu viska. Tik rugtynes su formoje esancia Macabi parodys..

  5. Baskonia

    Baskonia 92-69 Fenerbache Palankaus rezultato nesulaukem blin blin

  6. Kaunas

    Geriausi fanai pasaulyje atmosfera emocijos Fantastika Butkevicius Lukociunas Lekavicius 💚🤍🔥🔥👊👏

  7. asd

    musiskiai saunuoliai, tik gaila kad feneris taip beviltiskai susimove pries baskus, teks dabar tiketis ju nesekmiu per likusius du turus, matant dabartine abieju komandu forma tikrai galima juos aplenkti..

  8. Kaunas

    Kaip kas sako galim Gaudyt ir Fenerbache jei Zalgiris laimi abi Fenerbache pralaimi

  9. Šančiai

    Džiaugsmas dėl Lukošiūno ir Polonaros. Šaunuoliai.Ir visi, visa komanda šaunuoliai. Valio.

  10. Kosmosas

    Maziau klausimu kas nugales vel namu Sienas apgynes Zalgiris uzfiksavo rekorda

  11. Zalgiris

    Zalgirio zaidimas pagerejo lemiamoi stadijoi palaikymas fantastinis ir Komanda uzsikuria

  12. Egis

    Nugaleti Macabi +2 ,ir kt su Bayernu ,o Macabi laukia Realas,galimybe pasigaut juos šį 4ieni realesne nei Baskojia kad pralos kazkam👈.Isvis galim 5 likt net,arba 13