Mallorca ubránila po vyloučení Copeteho remízu, s Osasunou hrála 0:0

Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama
Mallorca ubránila po vyloučení Copeteho remízu, s Osasunou hrála 0:0
Na hřišti Mallorky branky nepadly.
Na hřišti Mallorky branky nepadly.
AFP
Fotbalisté Mallorky remizovali ve 27. kole La Ligy s Osasunou 0:0. Souboj celků ze středu ligové tabulky příliš fotbalové krásy nepřinesl. V 70. minutě sice nabídl José Copete (23) hostům "hokejovým hitem" přesilovku, tu ale tým z města, které je známé pro své kontroverzní býčí závody, nevyužil.

Diváci se na populárním turistickém ostrově dočkali první nebezpečné situace již ve druhé minutě. Postaral se o ni Kang-In Lee, jenž nadějně vypálil z přímého kopu z hranice vápna, těsně však přestřelil břevno. Po nezáživné pasáži hry se dostal do zakončení z voleje Pablo Maffeo, jenže i jeho pokus skončil stejně jako ten z kopačky korejského spoluhráče v úvodu utkání.

Utkání Mallorca – Osasuna 0:0

Ospalý fotbal pokračoval i po návratu ze šaten. Hra byla dosti vyrovnaná, oba celky se koncentrovaly především na defenzivu. V 59. minutě se v ojedinělé šanci ocitl Dani Rodríguez, který si šikovně zpracoval dlouhou přihrávku za obranu, následné zakončení však nasměroval vedle levé tyče.

V 69. minutě se dostával do slibné šance Rubén García, jenže domácí zadák Copete ho chvatem hodným řecko-římského zápasníka nevybíravě zastavil, za což byl po zásluze odměněn červenou kartou. Tým z Pamplony poté převzal otěže zápasu do svých rukou, nicméně závěrečný tlak ve vítěznou branku přetavit nedokázal.

Livesport hráč utkání: Kang-In Lee (Mallorca)

Tabulka La Ligy.
Livesport