fbpx

Sponzorovaný obsah

Michael Bisping sa takto vyjadril k výmene názorov medzi Jiřím Procházkom a Khamzatom Chimaevom
zdroj: Instagram Jiří Procházka a Khamzat Chimaev

Michael Bisping sa takto vyjadril k výmene názorov medzi Jiřím Procházkom a Khamzatom Chimaevom

Khamzat Chimaev zvykne pomerne často vyzývať bojovníkov z viacerých hmotnostných divízii, vrátane tých najväčších hviezd. Už viackrát sebavedomo prehlásil, že sa môže stať šampiónom troch divízii – welterová, stredná a poloťažká váha.


Neporazený Chimaev už zopárkrát spomenul aj Jiřího Procházku. Nezabúda popri tom zmieňovať staré sparingy s Jirkom vo Švédsku, v ktorých mal údajne, podľa jeho slov, nad českým bojovníkom navrch a dokonca ho vraj aj viackrát dostal na submisiu. Spomínal to nedávno v rozhovore s Arielom Helwanim na veľkej platforme MMA Fighting. Procházka mu však hneď vzápätí jasne odpovedal (pozri TU >>>).



K ich výmene názorov sa už vyjadrovalo zopár bojovníkov. A teraz tak urobil aj bývalý šampión UFC strednej váhy Michael Bisping vo svojom najnovšom podcaste. Ten to prirovnal k podobnej situácii, ktorá sa udiala v minulosti medzi ním a Lukeom Rockholdom.

Michael Bisping a jeho reakcia

„Raz sa ma opýtali: Hej, videli sme, že ste spolu sparovali s Lukeom Rockholdom. Mohol by si nám povedať, ako to na tom sparingu išlo? A ja som im odpovedal: Počúvajte, o takýchto tréningoch by sa veľmi nemalo hovoriť, ale povedzme to takto, že teraz som neoficiálnym šampiónom organizácie Strikeforce,“ uviedol Bisping k sparingu s Rockholdom v čase, kedy bol Luke šampión strednej váhy v organizácii Strikeforce. „Luke Rockhold to nezobral dobre a začal s trash-talkom, tak som s tým potom začal aj ja. Svojím spôsobom som to však odštartoval ja, či už to bolo myslené zo žartu, alebo nie. A to je presne to, čo urobil aj Chimaev v tomto prípade. Ak mám byť úprimný, tak pre Chimaeva je to dobré, že to takto urobil, pretože chce bojovať aj v poloťažkej váhe,“ povedal Bisping počas svojho podcastu. Čo presne sa však udialo na spomínanom sparingu medzi Procházkom a Chimaevom, to vedia najlepšia len oni. Bisping k tomu ale dodal aj starú známu vec, že sparing a ostrý zápas sú niečo úplné iné.

Justin Gaethje hovorí o konci kariéry, keď UFC urobí tento krok! Conor McGregor mu na to odpovedal

V texte môžu byť umiestnené odkazy na sponzorovaný obsah.