Tennis Tracker: Kvitová porazila Kazašku a triumfovala v Miami. Který z mužů ji napodobí?

Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama
Tennis Tracker: Kvitová porazila Kazašku a triumfovala v Miami. Který z mužů ji napodobí?
Petra Kvitová vyhrála turnaj v Miami.
Petra Kvitová vyhrála turnaj v Miami.
Profimedia
Tenisová sezona už je v plném proudu a na Livesport Zprávách se raketa do kouta za žádné situace neodkládá. Výsledky, videa, informace ze sociálních sítí – prostřednictvím tohoto online přenosu stále sledujte to nejaktuálnější a nejzajímavější ze světa tenisu. Co všechno se dělo a děje 1. dubna?
Moment dne ATP z utkání Alcaraz – Sinner
Livesport

23:51 – "Ráda bych všem poděkovala. Vašim místním fanouškům, vidím tu taky české vlajky a slyším tu jazyk. Děkuji mockrát, děkuji za podporu a sledování. Moc to pro mě znamená," řekla Kvitová v pozápasovém rozhovoru.

Pozápasový rozhovor s Petrou Kvitovou.
Livesport

22:53Petra Kvitová porazila ve finále turnaje v Miami Jelenu Rybakinovou z Kazachstánu 7:6, 6:2 a získala jubilejní 30. titul na okruhu WTA.

Sestřih utkání Rybakinová – Kvitová
Livesport

18:30Dalibor Svrčina skončil v kvalifikaci antukového turnaje ATP 250 v portugalském Estorilu hned v prvním kole. 20letý Čech podlehl 0:6, 2:6 Maďaru Matemu Valkuszovi a prohrál 6. zápas v řadě.

15:45Vít Kopřiva svou mizernou bilanci v semifinále challengerů nevylepšil a o druhý titul si nezahraje. Na antuce v italském Sanremu prohrál osmý ze svých celkově devíti soubojů o finále, když nyní již devět zápasů neporaženému francouzskému teenagerovi Lucovi Van Asschemu podlehl 6:7, 2:6.

11:10 – Petra Kvitová v reakci na návrat ruských a běloruských tenistů do Wimbledonu uvedla, že by tenisté z těchto zemí neměli být ani na olympijských hrách. Dvojnásobná šampionka londýnského grandslamu na tiskové konferenci po pátečním postupu do finále turnaje v Miami uvedla, že loňské rozhodnutí Wimbledonu nepozvat hráče z Ruska a Běloruska ocenila. Více informací najdete v článku.

09:00 – "Bude to těžký zápas, to je jasné, o tom finále je. Jelena je ve výborné formě, vlastně vyhrála i Indian Wells a byla ve finále v Melbourne. Já jsem s ní hrála na začátku roku. Sice jsem ji porazila, ale od té doby se hodně změnilo. Obě hrajeme podobně, bude to hodně o servisu a o tom, kdo ty momenty zvládne lépe," řekla Petra Kvitová směrem k sobotnímu finále v Miami, ve kterém se střetne s Jelenou Rybakinovou.

Petra Kvitová o finálovém duelu s Rybakinovou.
Livesport

06:00 – Velká bitva byla k vidění v Miami mezi Carlosem Alcarazem a Jannikem Sinnerem. Třísetový souboj nakonec ovládl italský tenista v poměru 6:7, 6:4, 6:2. Ve finále se utká s Rusem Daniilem Medveděvem. Sinner se tak stal teprve vůbec třetím Italem v historii, který porazil světovou jedničku na turnaji kategorie ATP Masters 1000.

Sestřih zápasu Alcaraz – Sinner.
Livesport CZ

02:00 – Česká tenistka se díky výhře nad Cirsteaovou stala v 33 letech a 25 dnech čtvrtou nejstarší finalistkou v historii Miami Open.

00:30Petra Kvitová v semifinále turnaje WTA 1000 v Miami porazila 7:5, 6:4 Rumunku Soranu Cirsteaovou, podruhé na Floridě překonala své maximum a může do své sbírky přidat zcela novou trofej. O celkově 30. titul si zahraje v souboji wimbledonských šampionek s třináct zápasů neporaženou Kazaškou Jelenou Rybakinovou.

Sestřih zápasu Kvitová – Cirsteaová.
Livesport

00:30 – "Je to neuvěřitelné. Nedokázala jsem si představit, že bych sem přijela a dostala se do finále. Takže i pro mě je to překvapení, byť vím, že mám na to, abych všechny porazila. Jsem moc ráda, že to můžu ukázat tady na tom krásném centr kurtu," prohlásila v pozápasovém rozhovoru Petra Kvitová.

Pozápasový rozhovor Petry Kvitové.
Livesport