Určitě jinou sezonu si představoval další z talentovaných záložníků Pablo Torre, když v létě přicházel do Barcelony z Racingu Santanderu. Zpočátku se pohyboval na pomezí rezervního a prvního týmu, nakonec však zůstal trénovat s Xaviho svěřenci. Prostor na hřišti ale prakticky nedostává, nicméně i tak by rád v klubu zůstal. 

Barcelona má tuto sezónu skutečně nabitou záložní řadu, proto ne na všechny hráče se dostane. Své o tom ví Pablo Torre, který je v klubu od loňského léta, ale za A-tým prakticky nenastupuje. V LaLize zaznamenal pouze dva starty (27 herních minut), stejně jako v Copa del Rey (105 herních minut). O jeden víc pak má v Lize mistrů (95 herních minut). I proto čas od času nastoupí za rezervní celek Rafaela Márqueze, kde ostatně odehrál nejvíce času (245 herních minut). Naposledy si zahrál minulý víkend proti Sabadellu, kdy svým dobrým výkonem přispěl k výhře svého týmu 2:1.

Sám Torre je nicméně spokojen s tím, jaký progres poslední rok díky trénování s prvním týmem zaznamenal. Právě trénování po boku ostřílených borců mu podle Sportu pomohlo jako fotbalistovi dospět. Právě proto chce údajně v klubu zůstat i přes letní přestupové období. Trénování v Barceloně mu totiž podle jeho mínění dá více než případné hostování. 

Vzhledem ke zranění Pedriho a Frenkieho de Jonga by pak 19letý záložník mohl dostat šanci v následujících zápasech, jak potvrdil na tiskové konferenci před zápasem s Elchem Xavi: Je velice talentovaný, přináší hodně do hry jako interior. Je nejlepší z kádru v zahrávání standardních situací, ať už z rohů či postranních faulů. V dalších zápasech může dostat šanci.“

zdroj: sport.,es, twitter.com, transfermarkt.com, youtube.com
foto: fcbarcelona.com

Diskusia

Zatiaľ žiadne komentáre. Pridaj komentár ako prvý.