Spojte se s námi


Fotbal

VIDEO: Agüera postihla během streamování menší srdeční arytmie! Při rozhovoru se chytil u srdce a odmlčel se

Sergio Aguero musel kvůli problémům se srdcem předčasně ukončit svou bohatou fotbalovou kariéru. Nyní jej můžeme pravidelně vídat na platformě Twitch, kde streamuje. Ve středu během živého vysílání nicméně utrpěl menší arytmii a následně fanouškům vysvětlil, co se vlastně stalo a proč nemusí zamířit do nemocnice.

Publikováno

dne

Sergio Agüero musel kvůli problémům se srdcem předčasně ukončit svou bohatou fotbalovou kariéru. Nyní jej můžeme pravidelně vídat na platformě Twitch, kde streamuje. Ve středu během živého vysílání nicméně utrpěl menší arytmii a následně fanouškům vysvětlil, co se vlastně stalo a proč nemusí zamířit do nemocnice.

V prosinci roku 2021 musel argentinský forvard Sergio Agüero pověsit kopačky na hřebík. Důvodem byla srdeční arytmie, kterou utrpěl dva měsíce předtím v utkání za Barcelonu.

Od svého nuceného konce jej můžeme poměrně pravidelně vídat na Twitchi, nejpopulárnější streamovací platformě.

Ve středu jej mohli fanoušci vidět dokonce společně s populárním španělským streamerem Ibai Llanosem.

A právě během tohoto streamu postihla Argentince menší příhoda. Agüero udělal zvláštní pauzu a poté se chytl u srdce. Llanos se jej zeptal, co se děje.

„Myslím, že… Myslím, že… Právě jsem měl malou arytmii,“ odpověděl bývalý hráč Manchesteru City. Llanos se jej poté dotázal, zda půjdou do nemocnice, nicméně odpověď byla jasná.

„Srdeční arytmie zalarmovala kardiostimulátor, který pak reagoval na problém malým výbojem. Mám v těle čip, který vše kontroluje, řídí a vyšle přístroji příslušný signál,“ vysvětlil Agüero.

Díky kardiostimulátoru z toho naštěstí nic vážného nebylo a Agüero mohl pokračovat ve streamování.

Jeho fotbalová kariéra je sice u konce, nicméně v lednu tohoto roku navíc odehrál 20 minut za Barcelonu, avšak ne tu španělskou, nýbrž ekvádorskou.

Zdroj: Dailymail, Sport.cz

Reklama

Oblíbené

Copyright © 2017-2024 RUIK Digital s. r. o. | Sportovní zprávy, výsledky, preview a tipy na sázení zdarma - Fotbal, Hokej, Tenis, Oktagon, UFC, Esport a F1. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře.