12. den v Miami: Kvitová se může stát první českou šampionkou, o jubilejní 30. titul se utká s Rybakinovou

1. 4. 2023, 11:40
Previews 375
V rámci 12. hracího dne Miami Open se rozhodne o ženské vítězce letošního ročníku. Petra Kvitová se může stát první českou šampionkou floridského podniku a bude útočit na svůj jubilejní 30. titul, devátý z akcí WTA 1000. Ve finále se utká s Jelenou Rybakinovou, která může jako pátá v historii ovládnout Indian Wells i Miami v jedné sezoně.
NÁŠ DNEŠNÍ VÝBĚR
• Finále žen •
Kvitová (15-ČR) - Rybakinová (10-Kaz.) | PREVIEW LS | Stadium (21:00 SELČ)


Petra Kvitová (12.) - Jelena Rybakinová (7.) | Stadium (21:00 SELČ)
Letošní ročník Miami Open uvidí finálový souboj wimbledonských šampionek mezi Petrou Kvitovou a Jelenou Rybakinovou. Vzájemná bilance je vyrovnaná, loni ve čtvrtfinále v ostravské hale měla navrch Rybakinová, Kvitová jí oplatila porážku letos v Adelaide. Pokaždé se hrály jen dva sety a jeden z nich měl těsnější průběh.

Třiatřicetiletá Kvitová finálové zápasy umí, má v nich skvělou úspěšnost 29-11 a vyhrála 11 z posledních 15. Na triumf čeká od loňského června (Eastbourne). Konkrétně na WTA 1000 absolvovala 12 finále (8-4), poslední tři prohrála. V počtu trofejí z největších akcí WTA může devátým kouskem vyrovnat Conchitu Martínezovou, Moniku Selešovou, Venus Williamsovou a Simonu Halepovou. Rodačka z Fulneku je teprve druhou českou finalistkou v historii Miami Open, do finále ročníku 2019 se dostala Karolína Plíšková a podlehla Ashleigh Bartyové.

Třiadvacetiletá Rybakinová je na tom ve finálových bojích podstatně hůře. Rodačka z ruské Moskvy zvládla jen třetinu (4-8, letos 1-1). Do závěrečného kola na turnajích WTA 1000 se poprvé podívala až před dvěma týdny v Indian Wells a porazila Arynu Sabalenkovou. Může se tak stát pátou hráčkou, která v rámci jedné sezony ovládne kalifornské Indian Wells i floridské Miami a dosáhne na tzv. Sunshine Double. V historii "tisícovek" je jedinou kazašskou finalistkou i vítězkou.

Kvitová se v případě triumfu vrátí do elitní desítky žebříčku, ve které naposledy figurovala v září 2021. V tuto chvíli má jistý posun o jednu příčku na 11. místo. Rybakinová buď zůstane na sedmé pozici, nebo přeskočí Cori Gauffovou a vylepší své kariérní maximum.

Pokud by Kvitová předvedla dominantní výkon na servisu jako od stavu 2-5 proti Soraně Cirsteaové, pak by mohla s letošní královnou v počtu es držet krok. Rybakinová hraje letos skvěle a do finále vstoupí se sérií 13 vítězství, nicméně už ve třetím kole likvidovala mečbol Pauly Badosaové a Češka se v probíhající sezoně prezentuje lepší formou než Španělka.

Rybakinová je zaslouženě favoritkou, ale pokud se Kvitová dostane do svého "finálového módu", pak má velkou šanci zvítězit. Ve finálových zápasech je přece jen mnohem úspěšnější než soupeřka. V posledních dvou dnech však absolvovala dvě náročná utkání, kdežto Rybakinová jen jedno od středy.

Tip na vítězku: Jelena Rybakinová

Aktuální forma
Kvitová letos ztratila set a našla přemožitelku až v pátém zápase. Na dalších třech turnajích se jí nedařilo, ve druhém kole Australian Open prohrála s Anhelinou Kalininovou, ve stejné fázi v Dauhá nestačila na Cori Gauffovou a v osmifinále v Dubaji uhrála jen pět gamů s pozdější šampionkou Barborou Krejčíkovou. Mnohem lepší to bylo v Indian Wells, kde v dramatických bitvách přehrála Jelenu Ostapenkovou a Jessicu Pegulaovou a ve čtvrtfinále nedotáhla slibný náskok proti Marii Sakkariové.

Cesta turnajem
V úvodním duelu v Miami zničila krajanku Lindu Noskovou. Ztrátu setu nepřipustila ani proti letos skvěle hrající Donně Vekičové a rozjeté kvalifikantce Varvaře Gračovové. V odloženém čtvrtfinále s Jekatěrinou Alexandrovovou už do rozhodující sady musela. V semifinále od stavu 2-5 dominovala a zastavila Soranu Cirsteaovou.

Historie na Miami Open
Úvodních šest startů zakončila nejpozději ve třetím kole. Při pěti z dalších šesti účastí ovšem prošla minimálně do osmifinále. Ještě předevčírem bylo jejím maximem čtvrtfinále, v němž neuspěla v ani jednom z předchozích tří případů. Letos si poprvé zahrála semifinále v rámci Sunshine Doublu.

Petra Kvitová - Letošní sezona
Nejlepší výsledky:
Miami (F)
Největší úspěchy na venkovních betonech: Miami (F)
Bilance: 16-5
Bilance z posledních 10 zápasů: 8-2
Bilance na venkovních betonech: 16-5
Bilance proti hráčkám Top 10: 2-3 (kariérní 62-70)
Bilance ve finále WTA 1000: 0-0 (kariérní 8-4)
Bilance ve finále: 0-0 (kariérní 29-11)
Grandslamy: Australian Open (2K)

Petra Kvitová - Miami Open
Kariérní bilance:
22-12
Nejlepší výsledek: finále (2023)
Loňský výsledek: čtvrtfinále
Bilance ve finále: 0-0
Generálka: Indian Wells (ČF)
Cesta turnajem: volný los, Nosková (6-3 6-0), (22) Vekičová (6-4 7-6), Gračovová (7-5 7-6), (18) Alexandrovová (6-4 3-6 6-3), Cirsteaová (7-5 6-4)

Aktuální forma
Rybakinová loni senzačně ovládla Wimbledon, ale chvíli jí trvalo, než se po šokujícím triumfu vzpamatovala. Lednové generálky v Adelaide se jí vůbec nepovedly, ovšem poté byla na Australian Open jediný set o dalšího grandslamového vavřínu. Od konce února vyhrála všech 13 zápasů, v Dubaji nenastoupila k osmifinále, před necelými dvěma týdny prošla v Indian Wells do svého prvního semifinále na WTA 1000, porazila Igu Šwiatekovou i Arynu Sabalenkovou a získala svou nejcennější trofej na betonech.

Cesta turnajem
V Miami neměla v úvodních kolech vůbec jednoduchý los a s nebezpečnou Annou Kalinskou i bývalou světovou dvojkou Paulou Badosaovou potřebovala všechny tři sety, proti druhé jmenované dokonce odvracela mečbol. Set neztratila až v osmifinále s Elise Mertensovou, ve čtvrtfinále deklasovala antukovou specialistku Martinu Trevisanovou a v semifinále přetlačila světovou trojku Jessicu Pegulaovou.

Historie na Miami Open
Letošní start je jejím třetím, předloni i loni skončila ve třetím kole.

Jelena Rybakinová - Letošní sezona
Nejlepší výsledky:
Indian Wells (T);  Australian Open (F)
Největší úspěchy na venkovních betonech: Indian Wells (T); Australian Open (F)
Bilance: 21-4
Bilance z posledních 10 zápasů: 10-0
Bilance na venkovních betonech: 21-4
Bilance proti hráčkám Top 20: 8-3 (kariérní 28-26)
Bilance ve finále WTA 1000: 1-0 (kariérní 1-0)
Bilance ve finále: 1-1 (kariérní 4-8)
Grandslamy: Australian Open (F)

Jelena Rybakinová - Miami Open
Kariérní bilance:
7-2
Nejlepší výsledek: finále (2023)
Loňský výsledek: 3. kolo
Bilance ve finále: 0-0
Generálka: Indian Wells (T)
Cesta turnajem: volný los, Kalinská (7-5 4-6 6-3), (21) Badosaová (3-6 7-5 6-3), Mertensová (6-4 6-3), (25) Trevisanová (6-3 6-0), (3) Pegulaová (7-6 6-4)

MIAMI OPEN 2023 - PROGRAM 12. HRACÍHO DNE
• STADIUM • (od 18:30 SELČ)
1. González/Roger-Vasselin (Mex./Fr.) - Krajicek/Mahut (USA/Fr.)
2. Kvitová (15-ČR) - Rybakinová (10-Kaz.) / nejdříve ve 21:00 SELČ
Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz

Komentáře

375
Přidat komentář
Alien
Petra to má halt v krvi. Na rozdíl od jiných hráček je rozená Šampiónka!
Reagovat
Jan
smile
Reagovat
Fandina
A to je příspěvků. Pamětníci si také určitě vzpomenou, co příspěvků dovedly zápasy Petry přinést. Co se týká holek, tak asi za dobu existence TP, to nikdo nedokázal, kromě Petry, aby příspěvky pod jejími články rostly. U kluků to bude jinak, Roger, Rafa, ale i Můra a Nole, to asi bude nedostižné.
Reagovat
KarelS
Neskutečný TB, skvělý výkon, žádný dbl, výhra jak ve vinrechm tak i v chybách, vysoké procento prvních servisů, prostě skvělá ceská lvice SUPER VY´KON
Reagovat
Jan
je pěkné, že Petra urvala jubilejní 30. titul WTA zrovna v Miami a nádhernou hrou a vysokou úrovní celého zápasu. Samozřejmě 30. titul WTA typu GS by byl ještě lepší, ale ani tohle není k zahození smile
Reagovat
aligo
2/3 v Česku
Reagovat
Blondie
Jo a Rybka by mohla hrát elfku, je taková jemně něžně hezká :)
Reagovat
Fandina
A taková trochu posmutnělá. Mám radši emotivnější typ.
Reagovat
frenkie57
A hrozně smutně kouká, určitě si v duchu ten Double Sunshine malovala.
Reagovat
tommr
ona takhle vypadá pořád ...
Reagovat
Jon61
Má takové smutné laní oči. V hlediště byla vidět jí podobná dívka. Nemá hezčí mladší sestru?
Reagovat
Fandina
Prý tam měla sestru, ale jak vypadala, to nevím. Jen jsem slyšela, že tam je.
Reagovat
frenkie57
myslím, že má.Mohla to být ona.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Má, blonďatá, vlasatá, okatásmile Na rozdíl od Rybky má ty vlasy vlnité.
Reagovat
Liverpool22
Rybka má starší ségru Annu: https://www.instagram.com/annrybakina/
Reagovat
d@ve
https://twitter.com/i/status/1642259359223672832
Reagovat
d@ve
Fandila ségře o 106. smilesmile
Reagovat
Liverpool22
Anna je taky pěkná a více emocionální - je to rebelka. To Jelena je přesně opak. A vzhledově je Anna po mamce - hlavně oči + vlasy a Jelena je fyzicky po otci - oči, postava....
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Jelena je momentálně emocionálně jako Medvěd, když se začal prosazovat.
Uvidíme, jakým směrem se vydá ona...
Reagovat
d@ve
Jen je tak trochu jako leklá rybička.
Nevím, jestli to bylo tím zklamáním, ale u sítě to podání ruky bylo z její strany malinko chladné.
Reagovat
Fandina
Jj, je taková leklejší, ale na kurtu leklá není. smile
Reagovat
Blondie
Jo, já ji kvůli tomu nedostatku emocí taky moc nemusím, hrozně moc mi stylem připomíná Karo P., ale za mě je půvabná :-)
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Je moc pěkná a ta gratulace určitě byla chladnější z toho zklamání, že přišla o Sunshine double. Nicméně k takové výhře by měla dokázat popřát a zvláště o generaci starší hráčce. Snad se to naučí. S politikou to doufám nemělo nic společného.
Reagovat
annah
Akorát chudák chytla strašné křestní jméno. Parohaté... Teda v češtině. Rusky se jelen řekne "olen".
Reagovat
jirkaS
řekl bych, že je to ruský ekvivalent Helena
Reagovat
annah
To Je možné. V češtině mi to ale zní jako ten lesní dvanacterak.
Reagovat
frenkie57
Haha, trofej vyrobili čeští skláři, Bohemia Crystal.
Reagovat
lvicek
Tak hlavne, aby ji to dali! ;)
Reagovat
NoletheBest
Tak to je mazec, Petra nejlepší naše hráčka a Miami se jí klaní. Velká gratulace smile
Reagovat
petrulinka
Velká gratulace Petře. Mám obrovskou radost. Peti, vítej zpět v TOP10. A v race na 5. místě. Prostě nádhera ????
Reagovat
Fandina
Jj, také jsem to našla. Je v desítce a pětce. Nádhera.
Reagovat
com
Nekdo by me Kvitovic rict, ze dnes je ten den, kdy by mela ohlasit odchod do tenisovyho duchodu smilesmile
Reagovat
petrulinka
Proč? Závidíš?
Reagovat
RFanousek
Naopak. Měla by se ještě jednou připravit na trávu pořádně a zkusit přidat ještě jeden talíř do sbírky.
Reagovat
Fandina
Všimla jsem si, že někdo tvoje příspěvky bere moc vážně, ale mě ty tvoje, co se týká Petry i Káji vždycky pobaví, jednu haníš druhou chválíš. Ale mě bavíš. smilesmile
Reagovat
d@ve
Však COMici se tím přece živí. smile
Reagovat
Fandina
Pravda, je asi z oboru. smilesmile
Reagovat
NoletheBest
zalez do domova a užívej důchodu smile
Reagovat
tommr
jj v nejlepším se má přestat ...
Ale kdo by jí nahradil? Zatím žádnou její nástupkyni nevidím ...
Reagovat
Fandina
Krejča, je za ní na žebříčku v rankingu i race. smile
Reagovat
PetaM
Ale to je tak všechno. V ostatních ohledech je miliardu kilomtrů za ní. :)
Reagovat
Fandina
Byl to trochu rýpanec, ale zase Krejča má hodně titulů z deblu a zlato z OH. Samozřejmě, na Petru nemá, ale jinak co se týká celkově, tak je za Petrou určitě a hlavně, má ještě roky tenisu před sebou.
Reagovat
Alien
Vylízanej Ichtyle! To zase bude u Raskenů závisti a pomlouvání!
Reagovat
tenisfan178
Ať se dívám jak se dívám nikde nevidím comču ani Tennis_Love.Třeba jeli utěšovat Rybičkusmilesmile
Reagovat
Alien
""""""" 30 """""""
Reagovat
RFanousek
Nevěděl jsem, že ředitelem turnaje je bývalý Federerův rival a soupeř James Blake. Sympaťák ze staré éry, krásných tenisových časů kdy kraloval maestro.
Reagovat
Krisboy
Legendární forehand. Spolu s Gonzalesem. smile
Reagovat
smazaný uživatel
Lvice z Fulneku
Legenda

První set byl neskutečný.

Pooooojď!smilesmilesmile
Reagovat
Pavol
smilesmilesmile
Reagovat
frenkie57
A Petra je staronovou hráčkou TOP10.smile
Reagovat
aligo
Rybka winwry 22 Petra winery 29
Rybka UE 24 Petra UE 14
Reagovat
frenkie57
Dala Petra dnes nějakou DF?
Reagovat
aligo
Ne
Reagovat
Tomas_Smid_fan
smile Neskutečný smile
Reagovat
Petra86
Neměla dnes žádnou.
Reagovat
Preview.lover
ani jednu
Reagovat
tommr
a hlavně Petra neudělala ani jednu dvojchybu ... smile
Reagovat
Liverpool22
ano statistika jasně ukazuje, že Petra byla více agresivní a nedělala moc chyb
Reagovat
tommr
dneska jsem byl na rozdíl od předchozích zápasů Petry úplně klidnej, protože jsem tušil že se Petra ve finále vytáhne. Petra finálový zápasy prostě umí ... smile
Reagovat
Krisboy
Zdravím TenisHatera smile
Reagovat
Grape
Jinak celkem by mě zajímalo co bych si v minulosti myslel o člověku, který by mi tvrdil, že Petra v 33 letech vyhraje v Miami po tom, co kvůli nepřízni počasí bude muset hrát poslední 3 zápasy ve 3 dnech. smile
To by snad nepředpokládal ani legendární Jirka Kvěš.
Reagovat
Fandina
:-))) :-DDDDDD smilesmile
Reagovat
Fandina
A jinak. Petra je prostě super top tenistka a dneska to zase a znovu potvrdila.
Reagovat
Grape
smile
Reagovat
smazaný uživatel
Apríííl smile
Reagovat
annah
No jo, to bude tím aprílem... Už to chápu.... :-)
Reagovat
Tomas_Smid_fan
smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
V kolik že začnou hrát?smile
Reagovat
Jan
Petra je bohyně.smile Hrála jak v dobách své největší slávy a ještě lépe. TB 1. setu stál za to. Ani ji nemuselo mrzet, že nevyužila své podání , kdy mohla 1. set ukončit dříve. Klobouk dolů.smile
Reagovat
tommr
dneska ani jedna dvojchyba a poměr W/L=29/12 ... smile
Reagovat
Jan
Jestli je to už zkušenostmi, že se dokázala soustředit ? Říkal jsem si, že už bude unavená, Rybka je mladá a plná sil, ale Petra to zvládla.
Reagovat
tommr
Petra hraje ve finále obvykle svůj nejlepší tenis ...
Reagovat
Jan
Je to legenda. Budeme vzpomínat. Krejčíková má v singlu také určité parametry, uvidíme, ještě má tenisové roky před sebou. Muchová, Vondroušová, Plíšková tak dobré nejsou a mladá generace Fruhwirtovy sestry, Nosková, Bajtek mají ještě čas. Nemůžeme si stěžovat na následnice, ale Petra je zatím předčí.
Reagovat
Alien
A ráno můžeš GOM-ediante zase skočit hlavou do zdi! A ty dva sázkaři s tebou! I love you Petra!
Reagovat
Grape
smilesmile
Reagovat
Alien
Samozřejmě COM-ediante! Jsem neskutečně rokalcovanej!
Reagovat
A211
Super Special Extra Luxus P.K
Reagovat
Grape
Johooo!
Grattulace Petře, tohle je fakt senzace smilesmile
Reagovat
Jabadu
ONA nemůže mít genetický původ z předposraného Česka.
Reagovat
Krisboy
smile
Reagovat
tenisfan178
Potom neskutečném 1.setu si to ve 2 i za pomoci Rybky pohlídala.Obrovská gratulacesmilesmilesmile
Reagovat
Liverpool22
mazec smile Celkově super zápas a zasloužený titul pro Petru. Rozhodl 1.set a také to, že Petra výborně podávala - nedělala zbytečné dvojchyby. Rybka byla v určitých pasážích zbytečně pasivní a ukázalo se, že proti ranařkám typu Kvitová či Aryna moc neumí.
Reagovat
Jon61
Neskutečná Petra. K neuvěření je, že za celý zápas neudělala ani jednu dvojchybu, to je udržovalo hlavně tie-brejku. Blahopřeji k titulu a její hateři ať se jdou vybrečet a vyřvat. smilesmilesmile* Honey dostane pamlsky.
Reagovat
Blondie
Doufám, že nějaké s lososem, za tu dřinu si to zasloužila!
Reagovat
Jon61
Přesně takové dostane. smile
Reagovat
Liverpool22
smileAno - Petra v Miami výborně podávala a v SF i finále nedělala zbytečné dvojchyby, byla agresivní a proto bere titul smile
Reagovat
annah
Lidi, to by chtělo sampus!! Neuvěřitelné se stalo skutkem! Mám strašnou radost! Tipovala jsem přesně opačný výsledek.smile
Reagovat
petrulinka
Tak kde máme ty trotly, co tady předvídali zcela jasnou výhru Rybakiny? Budou mít v sobě alespoň tolik cti, aby přišli Petře popřát k vítězství?
Reagovat
Blondie
Tenis_lover už nemůže smilesmilesmile
Reagovat
tenisfan178
O tom silně pochybuju.
Reagovat
Petra86
Parádní zápas a zasloužená výhra, musela si počkat 15 let, ale průlom se jí podařil. Nepochyboval jsem o její dnešní výhře.
Reagovat
Krisboy
Co dodat? Petra je prostě fantastická tenistka,nejlepší hráčka 21.století.
Po tom nemastným neslanym TB se v druhým setu holky pěkně rozjely a chvílema to mělo fakt vysokou úroveň. Gratuluji oběma a Petře se hluboce kláním. smilesmilesmile
Reagovat
George_Renel
Nemělo to chybu.smilesmilesmile
Reagovat
Mac
pohadka..smile
takhle koncentrovanou po cely zapas jsem ji nevidel ani nepamatuju...
lvice dnes zle trhala...smile
Reagovat
frenkie57
Ja su tak šťastný!smilesmilesmile
Reagovat
Nancy_z
Petra je prostě jenom jedna smilesmile
Reagovat
Nola
Petre gratulka a velka, rozbila dominanciu B3, alebo dokonca B4? :D co na to Barbora ? :D stara generacia, ak hra svoj TOP dokazuje, ze boli tie hracky lepsie ako tie dnesne smile
Reagovat
Jan
smile
Reagovat
zfloyd
je prostě naše LVICE , hrála opravdu vynikající tenis , kde se to v ní na stará kolena vzalo ?
smilesmilesmile
Reagovat
Honza-K
Jaký starý kolena ?? smile
Reagovat
tommr
tenisový ... smile
Reagovat
Fandina
Hrála super. Je to prostě super tenistka.smile smile

Ale v TB jsem tedy myslela, že to nedá a byly to nervy. smile
Reagovat
aligo
Jak se tohle stalo prostě smile
Reagovat
hanz
Kdo prohrál? Milenec? Drzymalski?
Reagovat
petrulinka
Asi by ses měl omluvit a poblahopřát, že?
Reagovat
Mri
Byl jsem při tom!!!! Teda na streamu...smilesmile
Reagovat
Jabadu
Poklekám a svůj širák odhazuji v dál ...
Reagovat
jirkaS
10k + 20k to máme, to máme....
počkej.... jo MOOOOC smile
Reagovat
Marie9
Šťastná šampionka Petra. Bravo!smilesmilesmile
Reagovat
HAJ
Supersmile
Reagovat
Dobry-den
SENZACE smilesmilesmile
Reagovat
RFanousek
Veliká veliká gratulace smile
Reagovat
SydneyOpen
Petra vyhrála titul v Miami.... teď už je snad možný všechno.... smile
Reagovat
Maisterstich
Petra Kvitová do konce kariéry už nikdy neprohraje ani jeden zápas, je to nejlepší hráčka tenisové historie.
Reagovat
Blondie
smilesmilesmile

#30
Reagovat
Marie9
Slzy štěstí povolenysmile
Reagovat
d@ve
Je to tááám! smilesmilesmile
Reagovat
Petra86
Je to tam, velká gratulace.
Reagovat
Blondie
Peti, pls, 2 MB, to dáš, dáš to! Pls!
Reagovat
Jabadu
Mimochodem, koukám pod postel, jestli tam činky jsou! :-)
Reagovat
Mri
Prosiiim jen žádný drama!!
Reagovat
Blondie
Ano, prosím, prosím, přidávám se.
Reagovat
Maisterstich
Gratuluju Petře Kvitové k triumfu v Miami
Reagovat
zfloyd
ještě jeden smile
Reagovat
Blondie
Tak Peťo, teď ji breakni, ať nemusíš doservírovávat, nervy jsou nervy.
Reagovat
Fandina
nervi nervy
Reagovat
Nancy_z
Přesně. My chceme brejk!
Reagovat
frenkie57
Moje řeč, sice podává hodně jistě(myslím, že ani nebyla žádná DF), ale v závěrečném gemu můžou přijít chyby.
Reagovat
Maisterstich
Kvitová letos vyhraje všechny zápasy bez ztráty setu
Reagovat
Maisterstich
A stejně se najdou hráčky, jako Krejčíková, co budou chtít po triumfu Petry, aby se o ní víc psalo, protože je TOP 4
Reagovat
Fandina
Zas to nepřeháněj. Krejča jen řekla, že se o ní málo píše. A má pravdu. O jiných se určitě píše víc, i když třeba hrají hůř.
Reagovat
aligo
Přesně
Reagovat
Maisterstich
smile tak hlavně ona řekla, že patří do TOP 4 smile
Reagovat
Fandina
Reagovat
Fandina
4:2 a teď je potřeba podat, pojď Peti.
Reagovat
aligo
https://twitter.com/WTA/status/1642265806418620416?s=20
Reagovat
Jabadu
Poklekněmež, holoto venkovs... a prosmež svou Panovnici za odpuštění ..
Reagovat
Blondie
Lidi, stejně jako si brzy zoufáte, tak brzy slavíte, já moc nevěřím, že to Peti snadno doservíruje. Rybka není béčko...
Reagovat
PetaM
Asi tak. :D Do posledního míčku není nic jasného. A u Petry možná ani po něm. :D :D
Reagovat
Blondie
Jjj, ještě pak dvě minuty počkáme... a pak možná opatrná radost!
Reagovat
PetaM
Najednou se ozve jestřáb a všechno v haj*zlu. :D
Reagovat
aligo
smile
Reagovat
Jabadu
Je to blízko
Reagovat
Mri
Přišel jsem později a nestačím se divit! Sním či bdím?
Reagovat
Nola
Petra, dnes hra ako za starych dobrych casov, ked sa dostala do finale, tak bola nehratelna, snad rozbije dominanciu B3 smile smile
Reagovat
d@ve
Krásnej tenis. smilesmile
Reagovat
Fandina
Ještě dva game ....
Reagovat
Blondie
Ty krááááááso, ten míček na 15:0!
Reagovat
jirkaS
smile
Reagovat
Blondie
Jako to musí být úder měsíce!
Reagovat
aligo
Mazec fakt
Reagovat
Jon61
Snad to nezakřiknu, Honey se může těšit na pamlsky. smile
Reagovat
frenkie57
Rybka se totiž vůbec nepodívala, kam Petra běží a poslala jí to pěkně na raketu a Péti zaskorovala.
Reagovat
PetaM
Řekněme - zahrála si na typickou Petru. :D :D
Reagovat
Blondie
Proměň ten BREAK! Peti, do toho!
Reagovat
Blondie
Ooooooooooo, to je škoda, to je škoda :(
Reagovat
aligo
Veliká
Reagovat
com
tak si teda ten posledni vyhranej turnaj uzij smile Takhle prekazit Rybce Sunshine double smile
Reagovat
d@ve
smilesmile
Reagovat
aligo
Mám z tebe radost smilesmile
Reagovat
PetaM
V klidu, ještě nevyhrála. :) Za hodinu se tu můžeš klidně radovat ...
Reagovat
Blondie
Do konce daleko.
Reagovat
frenkie57
miluju, jak dokáže vytáhnout ty nejpřesnější podání, když jí teče do bot. smile
Reagovat
Fandina
Ještě tři game ... tak snad to dopadne
Reagovat
Jabadu
Štípněte mě! ...
Reagovat
PetaM
Ty milimetrové lajny, co hraje Rybakina, jsou neskutečný nápor na hlavu. Divím se, že to Petra dává. :D
Reagovat
Mony
Tak balon hrála na straně soupeřky. To může?
Reagovat
PetaM
Ano, pokud se míček vlivem větru nebo rotace stočí na opačnou stranu, je možné ho zahrát na půlce soupeře. Ovšem nesmí se dotknou sítě, ani hrát tělem na straně soupeře. :)
Reagovat
Kojinho
Aha, to jsem nevěděl. Myslel jsem, že musíš vždy míček zasáhnout na své půlce a max raketou dokončit úder na straně soupeře.
Reagovat
PetaM
Plus samozřejmě musí být splněna podmínka (zmíněná níže), že míček nejdříve dopadne na správnou polovinu dvorce. Pořád se divím, že tohle hráči neznají. Přitom je to jejich práce. A pak se zbytečně rozčilují.
Reagovat
RFanousek
No tak kdyby míček nedopadl na její stranu dvorce tak asi nemá důvod ho hrát že smile
Reagovat
PetaM
No tak například pokud jsou na síti a letí na ně míček, musí počkat, až přeletí síť a nemůžou ho hrát na půlce soupeře. :) Myšleno primárně takto.
Reagovat
Kojinho
Možná to vědí a chtějí dostat pod tlak rozhodčího, aby rozhodl pro ně. To je jak ve fotbale, když hráči automaticky zvedají ruku, aby rozhodčí pisknul offside.
Reagovat
Blondie
Myslím, že jo, pokud se nedotkne sítě...
Reagovat
RFanousek
Pokud nejprve dopadl na její kurt tak ano. Ale nesmí se dotknout sítě.
Reagovat
aligo
Pokud není jiná možnost tak ano, ale nesmí se dotknout sítě
Reagovat
Blondie
Peti, potvrdit! Nevracej ji do sedla.
Reagovat
d@ve
Povedlo se! smile
Reagovat
Blondie
Nebudu říkat, kde všude jsem zpocená, páč bych dostala ban XD
Reagovat
Jabadu
I já, a to nejsem žena.
Reagovat
Fandina
To jsou nějaké hezké holky, s vlaječkami na tvářích, co fandí Petrušce. smile
Reagovat
s7RanG
Lvice v suchým triku, měl jsem dát cely špíl smile

https://www.tipsport.cz/tiket?idu=-78170758206&idb=-1&hash=e0db798e&affid=fdYe_7Wsg-y9FAW-IlrOhg
Reagovat
Jabadu
Paní kolegyně, já finále neprohrávám. ...
Reagovat
jirkaS
tak to byl úletsmile
Reagovat
RFanousek
Nechápu jak někdo může napsat že to není hezký zápas. Vždyť je to naprostá tenisová bomba. Spoustu vítězných úderů, vyrovnané... Nechápu
Reagovat
Liverpool22
smile přesně tak - je to BIG zápas - navíc velké drama smile
Reagovat
Ela-fon-isi
Byl by to hezký zápas, kdyby nehrála Petra. Takhle jsou to nervy!
Reagovat
Blondie
Sakra... Rybka RB šance...
Reagovat
aligo
smilesmile naprostý souhlas, super kvalitní zapas, ani chlapy by se za něj nemuseli doposud stydět..smile
Reagovat
Fandina
chlapi asi musí čumět, jak ty holky krásně hrají a přitom to není o síle
Reagovat
aligo
Řekl bych, že síly je tam dost, ale je z Petřiny strany nezvykle kvalitně kontrolovaná
Reagovat
Jon61
Rybakina deset es, Petra jen tři, hlavně nesmí sekat dvojchyby.
Reagovat
Liverpool22
tak 1. set a hlavně TB neskutečná bitva. smile Petra zaslouženě bere 1.set. Rybka mi přijde zbytečně moc pasivní - nejde to toho úplně naplno a spíše čeká na chyby Petry což se jí nevyplatilo. Uvidíme co bude dál.
Reagovat
Jabadu
Zničit krtka! ---
Reagovat
Baybay
Obě hrají absolutně fantasticky.
Moc krásná podívaná!
smile
Reagovat
Liverpool22
smilesmile
Reagovat
Honza-K
smilesmile
Reagovat
George_Renel
Vzhledem k tomu, že největší experti zde viděli jasnou prohu Kvitové ve 2 setech už má vlastně splněno.smile
Reagovat
Fandina
DDDDD smile
Reagovat
Blondie
Nepromarnit ty BB... prosím. Proměň třetí
Reagovat
frenkie57
Neskutečný TB. Set je doma, ale bude to i nadále souboj podání. Snad petra vydrží fyzicky.
Reagovat
Andrew89
Mam nervy vetsi nez Petra. Obe jsou skvely. Ale pojd!
Reagovat
dadaft
tajbrejk parádní, v průběhu setu moc chyb na mě, z obou stran
Reagovat
Fandina
Bylo to takové agresivní a rychlé, tak jsem ani ty chyby neregistrovala .... :-)))) smilesmile
Reagovat
PetaM
Neskutečné. smile
Reagovat
annah
Tak to bylo NĚCO! Nervy jak spagaty! Kviti je úžasné...smile
Reagovat
zfloyd
LVICE má prostě finále ráda smilesmilesmile
Reagovat
tenisfan178
Petra to zvládla a v dramatickém nervy drásajícím tiebreaku zdolala Rybičku.smilesmilesmile
Reagovat
Marie9
Tak Petruška nám pěkně zabrnkala na nervy, ale stojí to za to, set je doma, bravo Péťo.smile
Reagovat
Jon61
Paráda, dělovým returnem se Petr dostala k setbolu na podání a přetahovanou ukončila. Zápas je naprosto vyrovnaný.
Reagovat
Blondie
Zásadní otázka: co Honey?!
Reagovat
Jon61
Honey spala na taburesmiletech u radiátoru, teď se probudila a čistí si kožíšek. Pohladil jsem ji pro štěstí.
Reagovat
Jabadu
Nebýt mého včasného zásahu ...
Reagovat
Matej4732
neskutečná mentální odolnost obou hráček, žádné zbytečné chyby a dvojchyby, ale vyhrát ho mohla jenom jedna
Reagovat
Maisterstich
Kvitová už nikdy neprohraje žádný zápas, do konce kariéry.
Reagovat
Fandina
:-))))))))))
Reagovat
Krisboy
Opatrné a alibistické od obou, ale je to tam!
Reagovat
com
smile
Reagovat
Krisboy
smile
Reagovat
d@ve
smilesmile
Reagovat
hanz
Kvítí vyšťavený, další dva sety budou rychlovka.
Reagovat
Krisboy
Ty bys měl dělat bookmakera.
Reagovat
aligo
smilesmilesmile
Reagovat
Petra86
První set, byl to boj, ale Petra to zvládla.
Reagovat
Patik
Už som čakal kedy príde ten hystericky zachvat Kvitovej...tiebreak napínavý ako guma na mojich trenclach.
Reagovat
Fandina
Jooooooooooo setík je tu. Krásný tenis od obou. Tak ještě jeden Peti. Pojď!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
Fandina
Ale myslela jsem, že to nepřežiji.....
Reagovat
aligo
Prosím už smile
Reagovat
Grape
Joooooooooo smilesmile
Reagovat
aligo
smilesmilesmile
Reagovat
Grape
To je boj. Škoda setbolu za stavu 8:7.
Reagovat
Fandina
Petruška chce moc vyhrát, ale těžko čelit esovému tajfunu.
Reagovat
aligo
Infarktový závěr
Reagovat
Fandina
Zatím žádný SB na podání. Je to boj.
Reagovat
aligo
Tohle rozhodčí hooodně nezvládla... výměna se měla evidentně opakovat... byla těžce narušená
Reagovat
RFanousek
Houby, diváci jsou součástí hry
Reagovat
aligo
Viděl jsem výměny opakující se i pro menší narušení
Reagovat
Jon61
Rybakina neskutečně podává.
Reagovat
aligo
Jo rozpodávala se slušně
Reagovat
Liverpool22
to je hlavní zbraň Rybky
Reagovat
aligo
V první části setu ji chyběla... zhruba do ztráty podání... pak ji našla
Reagovat
Petra86
Podání je zbraní většiny vysokých hráček.
Reagovat
zfloyd
Tajbrejk to budou nervy smilesmile
Reagovat
smazaný uživatel
nějaký stream? mě vypadl
Reagovat
Liverpool22
https://cnnlivestreams.com/tennis-tv-live/
Reagovat
aligo
nějaký stream? mě vypadl
Reagovat
Liverpool22
https://cnnlivestreams.com/tennis-tv-live/
Reagovat
Karlicka
Díky za link ????
Reagovat
Karlicka
Mělo být smilesmile
Reagovat
hanz
Kvítí to pohnojilo, teď už Rybina pojede svou ligu. Takhle darovat set umí snad jen Češky.
Reagovat
Krisboy
Asi sleduješ jinej zápas, ne? smile
Reagovat
Jabadu
Rybakina je už jiný level, ale finále je velký úspěch.
Reagovat
aligo
Teď Petra úplně vypadla z tempa ....
Reagovat
Blondie
Snad se zase chytne...
Reagovat
dadaft
z diváckého pohledu je to katastrofa --- vůbec se nehraje, žádné pěkné výměny
Reagovat
Krisboy
Jj, tenis nic moc...
Reagovat
Liverpool22
ale houby - je to BIG zápas, kde hrají 2 útočné hráčky - žádné pinkání.
Reagovat
dadaft
big zápas byla Rybakina se Sabalenkou ve finále AO, tohle je holomajzna...
Reagovat
Petra86
Škoda
Reagovat
Blondie
Tohle Rybku bohužel hrozně nabudí :(
Reagovat
Blondie
Taková škoda!
Tak ještě jednou...
Reagovat
frenkie57
A máme brejk pro Petru, vzápětí proměněný. Potvrdí ho Petra?
Reagovat
Blondie
Bude to těžký... spíš ne.
Snad to nebude faktor, který rozhodne...
Reagovat
frenkie57
Taky jsem se obávala a také že jo. Rybka je v tomhle silná, ta se hned z nějakých hrozeb nepokaká.
Reagovat
Jabadu
Thy wole ...
Reagovat
Krisboy
A pojď!!!!!! smile
Reagovat
Liverpool22
Petra je více agresivní. smile Rybka spíš čeká a je pasivní stejně jako ve finále AO s Arynou
Reagovat
Petra86
Ještě si udrží podání a set má doma.
Reagovat
majkl005
takhle bezchybnou Petru neznám
Reagovat
Blondie
Prosím, nezakřikávat :D
Reagovat
Fandina
Zajímavé, komentátor na slovenském Športu a náš Basa na O2 TV Tenis skoro současně informovali o tom, kolik soupeřek letos porazilo Rybakinu.
Reagovat
Blondie
Brejkniji teď, Petiiiii
Reagovat
Blondie
A PROMĚŇ TO!
Reagovat
Blondie
A doservírovat!
Reagovat
zfloyd
zatím naprosto vyrovnané utkání , uvidíme smilesmilesmile
Reagovat
Liverpool22
vše je to zatím o servisu - obě dobře servírují.
Reagovat
Krisboy
Rybka má špatně upletený cop, to se jí vymstí!
Reagovat
Liverpool22
jo, jo Rybka ho má dnes blbě upletený. Takže na copy 1:0 pro Petru smile
Reagovat
Fandina
Zatím hezké od obou. Škoda, že Petruška nezačínala na podání, zdá se mi, že dnes to bude o dobrých podáních a pak může přijít jedno selhání v koncovce a je po setu.

Jinak ale Petruška vypadá v pohodě. Snad jsem to nezakřikla.
Reagovat
Liverpool22
Ano - zatím je to dost vyrovnané smile a bude to asi o servisu, která dříve vykape.
Reagovat
makro99
má někdo nějaký použitelný stream, ideálně se zvukem? :)
Reagovat
Jabadu
http://cnnlivestreams.com/tennis-tv-live/
Reagovat
makro99
díky, vypadá skvěle smile
Reagovat
Tennis_Lover
Nechápu kdo může fandit a hlavně sledovat tenis té skrekajici tarzanky smile Buch buch, tenis bez rozmyslu a na náhodu, a maximálně na tři údery ve výměně smile Tenis, který může bavit jen lidi s iq max. 55 :D Čili fanoušky tarzanky z Monaka smile
Reagovat
RFanousek
No že jsi blb už víme, tak snad aby ses na chvíli odmlčel. Nic dalšího ke sdělení už stejně nemáš.
Já taky nechápu proč by někdo fandil Nadalovi, protože se mi nelíbí jeho herní styl, ale abych ho nebo jeho fandy urážel někde na fóru, to bych se cítil jak totální nicka s nulovým životem.
Reagovat
Krisboy
To půjde! smile
Reagovat
magnus
Aj Mike Tyson fandi Rybakine. Podme Elena
Reagovat
milanspring
to nejste v moc dobré společnosti
Reagovat
Krisboy
Proč? Mike už je v pohodě smile
Reagovat
lvicek
Peti, to dáš! Moc fandíme! A ty slabomyslné dole ignoruj... ;).
Reagovat
Tennis_Lover
A jedeme. A Ryba a Ryba a Rybakina. A Ryba a Ryba a Rybakina. Jediná možná vítězka tohoto turnaje! Poraž toho tarzana, co furt unfair řve. Jedeme Elena, jsi naše, ne ta monacká tarzanka. Jedeme Rybičkinka!!! smilesmilesmile
Reagovat
Marie9
Tak Peťo, vykročit tou správnou nohou na kurt a hlavně bojovat, jak jen Ty to umíš. Petro pooojď!smilesmilesmile
Reagovat
Liverpool22
V hledišti je poloprázdno a to hrají finále vítězky Wimbledonu smile
Reagovat
Marie9
Je to smutnésmile
Reagovat
frenkie57
Problém je v tom, že nemají am. občanství.
Reagovat
Tennis_Lover
Kdo by tu tarzanku z Monaka sledoval? smilesmileSkřekačka jedna trapná.
Reagovat
magnus
Veteránka Kvitová dnes určite prehrá. Rybakina to dá a vyhrá další velký turnaj.smile
Reagovat
aligo
Fakt strašný tady už... V komentářích nablitosmile, raději už je nečtu a ani se k ničemu nevyjadřuji smile.
Opravdu strašný úpadek zdejší, dříve plodné, tenisové diskuse, která se zaměřovala na tenis a tenisové děnísmile.
Teď jsou to samé výpady, urážení, nadávky a spamující hejtři.
Reagovat
com
Kvitovic rozdeluje spolecnost smilesmile
Reagovat
aligo
To dělají spíše jistí zdejší jedinci smilesmile
Reagovat
Alien
Vylízanče!
Reagovat
com
co se rozcilujes.. to si nech, az Kvitovic padne.. smilesmile
Reagovat
Alien
Kdo se rozčiluji Ichtyle!
Reagovat
zfloyd
smilesmile
Reagovat
Nenela
Jde o dva jedince, kteri to tu bohuzel svymi sra*kami zamoruji tak, ze to vypada, ze kr*ten je kazdy druhy. Vsichni vime, o koho se jedna
Reagovat
aligo
Fakt strašný tady už... V komentářích nablitosmile, raději už je nečtu a ani se k ničemu nevyjadřuji smile.
Opravdu strašný úpadek zdejší, dříve plodné, tenisové diskuse, která se zaměřovala na tenis a tenisové děnísmile.
Teď jsou to samé výpady, urážení, nadávky a spamující hejtři.
Reagovat
Petra86
Tak 30. titul by se hodil, já opět věřím ve výhru. Ale vyhraje ta lepší.
Reagovat
Blondie
Petra může být spokojená, odehrávala báječný turnaj. Dneska vyhraje bohužel Rybka, ale i tak to byla pecka sledovat, Peti může být hrdá :)

A pokud Belinda neobhájí zelenou antuku, možná přijde ta TOP10 i tak smile
Reagovat
Alien
A to já Petře věřím!
Reagovat
Blondie
smilesmilesmile
Reagovat
Blondie
Skvělý turnaj!
Reagovat
patriks
Monacka hráčka Kvitová se pustila do politiky. Chtěl jsem jí fandit, ale teď doufám že dnes s Rybakinovou prohraje.
Reagovat
Tennis_Lover
Nemusíš doufat. Dostane klepec jak juniorka smile
Reagovat
tenisfan178
Prosím už se nevyjadřuj když nemáš co říct novího.smile
Reagovat
DJOKERTHEGOAT
Ach ta čeština zas a znovu u tebe :)
Reagovat
Petra86
Hráčů, kteří mají nahlášené Monako je hodně, nechápu, proč za to většina lidí nadává Petře?
Reagovat
d@ve
Nejspíš pouhá závist. smile
Reagovat
horska.kraslice
Že by Petra odpovídala na otázky, které jí byly kladené?
Reagovat
Krisboy
Až se dozví, že jí patriks nefandí, zhroutí se.
Reagovat
Liverpool22
tak večer nás čeká finále snů - El Clásico: AC Fulnek : FC Astana.
Petra smile i Rybka smile jsou moje oblíbené hráčky, tak je mi jedno která vyhraje - ať vyhraje ta lepší. Osobně tipuju výhru Rybky - má formu, je na vlně a Petra už bude unavená, taky si myslím, že nelze 2dny po sobě zopakovat tenis z jiné galaxie, ale uvidíme - obě mají velké charisma a auru wimbledonských vítězek smile
Reagovat
Krisboy
Snad jeden zápas ještě vydrží, aby to byl pěknej tenis. Osobně taky favorizuju Rybku, ale známe Petru smile
Reagovat
Liverpool22
smile souhlas. Snad se Petra ještě kousne a bude to bitva na 3 sety smile
Reagovat
tenisfan178
Je smutné kolik je tady nenormálních lidí smile
Reagovat
DJOKERTHEGOAT
Je hodně těžké zkousnout odlišný názor, viď :-)
Reagovat
SydneyOpen
jasně, zpochybňovat holokaust je taky jiný názor co?
Reagovat
tenisfan178
Jj nejlepši názor všech dob.smile
Reagovat
SydneyOpen
Petra by se dnes v počtu velkých titulů mohla dotáhnout na Viku (12 titulů) a i když je to už nepravděpodobné, moc bych si přál aby dotáhla Kim Clijsters (14 titulů) :)
Reagovat
tenisfan178
Proč jsme na olympiádě v Nagánu nefandili Rusům...
IQ tady pana Tennis_Lovera je očividně podprůměrné.
Reagovat
Tennis_Lover
Ryba a Ryba a Rybakina! A Ryba a Rybakina a Rybakina! Ryba a Ryba a Rybakina! A Ryba a Rybakina a Rybakina! Ryba a Ryba a Rybakina! A Ryba a Rybakina a Rybakina! Ryba a Ryba a Rybakina! A Ryba a Rybakina a Rybakina!
Reagovat
smazaný uživatel
Ty to nebudeš mít v životě jednoduché. ????????
Reagovat
Alien
Dezolát na svobodě!
Reagovat
turista
Dej pokoj s tou hnusnou nadávkou!
Reagovat
Nenela
Kolik jsi vsadil dnes? Vcera mi tvych 10k nebylo lito ani trochu. Hlupacku
Reagovat
Alien
Co je to pode mnou za dva Dezoláty?
Reagovat
Krisboy
Zřejmě Láďa Vrabel a Páťa Tušlů.
Reagovat
Alien
Jasný, pod přezdívkami! To by odpovídalo!
Reagovat
SydneyOpen
Ten Tušl je stejně správný vlastenec. Exekuce, nemaká je v invalidním důchodu, neplatí alimenty a nestará se o dítě. smile To jsou ti velcí flastenci, pořád se starají o to co dělají Ukrajinci, ale aby se starali o svojí rodinu to ne...
Reagovat
Tomas_Smid_fan
smilesmilesmile
Reagovat
DJOKERTHEGOAT
Kdo fandí Rybakině je dezolát? Jste nemocní :)
Reagovat
Krisboy
Hlavně se nesnaž to pochopit, ať si neublížíš! smile
Reagovat
Tennis_Lover
Tady na tenisportalu kdo nefandi Čechům je špína, to nevíš? :) Blondie a spol., tu mají gang. Dementi smile Rybička dneska easy! smile
Reagovat
DJOKERTHEGOAT
Je odporný co se tady z toho stalo. Už mi ani nevadí ten chystaný nový design.
Reagovat
Tennis_Lover
Vis jak, jsou to agresivní dementi a navíc zavislacismile Kdybys něco řekl proti Kvitové a spol. ve skutečnosti, jsou schopni tě zabít. Prostě dementi. Nejlepší je házet do ignorace smileJa tam mám třeba Blondie a spol.,a můžou si psát co chtějí smile
Reagovat
Alien
Tak si tam můžeš přidat i mě DEMENTE!
Reagovat
Tennis_Lover
Autora tohoto komentáře máte v ignoraci. (zobrazit komentář

Další co se snaží na mě reagovat, závisláksmilesmilesmile
Reagovat
Alien
Ichtyle!
Reagovat
d@ve
Agresivní jsi tady především ty. smile
Reagovat
turista
Definuj prosím co znamená nadávka dezolát. Podle mě nemá zuby, nemá zaměstnání, nemá peníze, žije v nějakém brlohu, nemá rodinu nemá přátele, je hloupý, apod. Tady se označuje touto nadávkou člověk s jinými než oficiálními názory což je špatně.
Reagovat
Nola
jejda, mne sa ten pojem protivi, ten vznikol niekde okolo covidu na Slovensku a vy ste ho ako nase nadavky prebrali do svojho slovnika, iba rozmyslam preco nas bratia ceski, aj ked ste nas ucili citat a pisat nasledujete v tom najhorsom co sa na Slovensku zrodi.... asi sme si blizsi viac ako si myslime smile
Reagovat
turista
Asi ano.
Reagovat
DJOKERTHEGOAT
Snad to Rybakina dá. Je hezčí, milejší a krásný tenis hraje. A nesere se do politiky. Není o čem.
Reagovat
Tennis_Lover
smileTenisportal dneska zaplní slzama celé Labe.
Reagovat
DJOKERTHEGOAT
Tak zde je více fandů Kvitové, ne?
Reagovat
Tennis_Lover
Právě proto. Budou brečet další tři dny až ji dá Rybičkinka 6:2, 6:3
Reagovat
DJOKERTHEGOAT
No, uvidíme. Jasného favorita nevidím. Kéž by to bylo ve dvou setech.
Reagovat
Tennis_Lover
Rybakina je jasný favorit. Easy ve dvou.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
už ses vybrečel?
Reagovat
petrulinka
Včera ti to nevyšlo. Tak asi sis nejprve od vzteku doma rozflákal nábytek, vyplakala kýble slz, a teď přišel proudit znovu. No inteligence moc mít nebudeš. On totiž ten, kdo ji alespoň trochu má, tak alespoň ze slušnosti poblahopřeje soupeři k výhře. Ale to tobě s tvou inteligencí nic neříká, že? A můžeš tu proudit jak chceš. I kdyby Petra dnes prohrála, dokázala toho už tolik, že ubožákům jako ty nepotřebuje opravdu nic dokazovat.
Reagovat
petrulinka
Ten mobil mně štve. V textu mělo být "prudit"
Reagovat
Krisboy
Podle toho, jak dneska prská vzteky, to asi opravdu vsadilsmile
Reagovat
Tennis_Lover
Krisboy - vzkaz uživatelce nad tebou tohle, ano?

Autora tohoto komentáře máte v ignoraci. (zobrazit komentář)

Děkuji smilesmileMůže si psát tak maximálně do zdi smile
Reagovat
Krisboy
Ano, byla to reakce na petrulinku. Tudíž nechápu, proč reaguješ ty. Máš mě v ignoraci, ale přesto mé komenty čteš. Vyhráváš cenu pro dementa roku. Gratuluji!
Reagovat
Tennis_Lover
Dement nepozná, že to bylo směřované toběsmileDement hadra. Pozdravuj v ignoraci taky, špíno smilesmile
Reagovat
peek
Rybakina je sympaťačka, není divu, že se jí tady dost fandí. Jasně dala najevo, cosi myslí o Rusku a z té říše zla včas zdrhla do Kazachstánu. smile
Reagovat
EllNino
Opožděná gratulace, zápas ve čtvrtfinále ani semifinále jsem neviděl a dneska tradici neporuším :)) Nicméně mám velkou radost, že dokázala ještě jednou postoupit do velkého finále ... a povedlo se jí to, stejně jako v létě v Cinci, v USA :)

Skvělá otočka z 2:5 0:30 na 7:5 6:4, Petra vlastně od toho stavu ani jednou nezaváhala a neprohrála si servis :) Hrála s kontrolovaným rizikem a připomínalo t sezónu 2018, kdy podle mě Petra hrála nejlepší tenis v životě

Gratulace k postupu do 41. finále, 29:11 je impozantní bilance, kterou si Petra už moc nezhorší, v podstatě 3/4 finále vyhrála :)

Nutno říct ale, že poslední čtyři velká finále (WTA 1000 a GS) prohrála (AO 2019 Osaka, Dubaj 2019 Bencic, Doha 2020 Sabalenka, Cinci 2022 García) a většinou nebyla favoritkou, což bude i tenhle případ, ale i kdyby prohrála, tak je to super úspěch, snad dodá třešničku, byla by to bomba :)

Petra hraje o svůj 10. WTA 1000 (+YEC) titul:
Madrid 3x (2011, 2015, 2018)
Wuhan 2x (2014, 2016)
Tokio 1x (2013)
Montréal 1x (2012)
Doha 1x (2018)
YEC Istanbul 1x (2011)

Ve finále byla pak ještě v Pekingu (2014), Dubaji (2019), Doha (2020) a Cinci (2022) + YEC Singapur (2015)

Samozřejmě GS jsme nezmínil, ale bilanci 2:1 ve finále všichni znají :)

Takže vlastně hraje o 12. velký titul, když počítáme dohromady GS, YEC a WTA 1000

Hodně štěstí, máš na to smile
Reagovat
horska.kraslice
Souhlassmilesmilesmile
Reagovat
Tennis_Lover
Ryba a Ryba a Rybakina! A Ryba a Ryba a Rybakina! smileDneska tarzan bude plakatsmile
Reagovat
Tennis_Lover
Ryvakina za 20 000 Kc dneska. Naprosto easy. Prachy na zemi. 6:2, 6:3. Jedeme Rybičkinka, jsi nejlepší hráčka, tarzan, který akorát umí unfair řvát, to schytá! smile
Reagovat
com
Wimbledonska sampionka proti wimbledonske sampionce za zenitem.. smile jo Kvitovic to dneska schyta smilesmile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Pozorsmile - dvojnásobná wimbledonská šampiónka proti wimbledonské šampióncesmile
Reagovat
Tennis_Lover
smilesmile
Reagovat
Tennis_Lover
Dneska bude tenisportal plakat, že by ty slzy zaplnily celé náměstí smilesmilesmile
Reagovat
George_Renel
TP dnes, ale ty už pláčeš 10 dní.smile
Reagovat
Krisboy
Ten pláče - a bude plakat - celej život a s tenisem to nijak nesouvisí. Ani vítězství Rusů mu jeho posranej život podle mě nezlepší.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Asi taksmile
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist