eReport.sk
Auto, ktoré šoférovala mladá žena z Maďarska sa po zrážke s kamiónom zmenilo na kopu šrotu.
Auto, ktoré šoférovala mladá žena z Maďarska sa po zrážke s kamiónom zmenilo na kopu šrotu. Foto: fb/polícia

FOTO Tragická nehoda pri Dunajskej Strede: Mladá Maďarka neprežila zrážku s kamiónom!

Tragická nehoda pri Dunajskej Strede si vyžiadala život iba 23-rožnej ženy z Maďarska. Osudnou sa jej stala zrážka s kamiónom.

O život pri dopravnej nehode prišla mladá žena v piatok (31. 3.) vo večerných hodinách. Jej auto sa pri Dunajskej Strede na križovatke ciest I/63 a III/1418 od Kostolných Kračian zrazilo s maďarským kamiónom. Vodička podľa krajskej policajnej hovorkyne v Trnave Márie Linkešovej pravdepodobne nerešpektovala dopravnú značku stop.

Utrpela ťažké zranenia, ktorým na mieste podľahla

„Došlo k zrážke s maďarským kamiónom, ktorý išiel po hlavnej ceste od Bratislavy na Komárno. Pri kolízii utrpela ťažké zranenia, ktorým na mieste nehody podľahla,“ uviedla hovorkyňa. Vodič kamióna sa pri nehode nezranil a po nehode mal dychovú skúšku na alkohol negatívnu.

GALÉRIA – Foto: fb/polícia

Policajti miesto dopravnej nehody zdokumentovali a preverovali podľa Linkešovej totožnosť mladej ženy. „O spoluprácu požiadali aj zastupiteľský úrad Maďarska na Slovensku,“ doplnila. Presné príčiny a okolnosti nehody polícia naďalej vyšetruje.

Nedávno pri nehode tragicky zahynul 16-ročný chlapec

Pripomíname, že tragédií na slovenských cestách pribúda. Iba pred niekoľkými dňa, v závere marca prišiel o život iba 16-ročného chlapca, ktorý si sadol za volant. V obci Sihelné v okrese Námestovo sa vozidlom prevrátil na strechu. „Z presne nezistených príčin mal s vozidlom prejsť na krajnicu, naraziť prednou časťou do zábradlia mostného telesa a potom sa s vozidlom prevrátiť na strechu,“ uviedla policajná hovorkyňa s tým, že 16-ročný spolujazdec utrpel zranenia, ktorým na mieste podľahol.


KOMENTÁRE ČLÁNKU :

FOTO Tragická nehoda pri Dunajskej Strede: Mladá Maďarka neprežila zrážku s kamiónom!

Odoberať
Upozorniť na
0 Komentáre
Vložená spätná väzba pre všetky komentáre
Zobraziť všetky komentáre