„Žalgiris Backstage“: Naujas vedėjas, naujienos iš „Samsung“ ir matyti veidai 2

Kauno „Žalgirio“ krepšininkai dvigubą Eurolygos savaitę vainikavo įspūdinga pergale prieš Valensijos „Basket“ ekipą, o pilnutėlėje „Žalgirio“ arenoje savo darbą ir vėl atliko „Žalgiris Backstage“ komanda.

Tiesa, šį kartą vietoje įprastai laidą vedančios Eglės Jurgaitytės mikrofonas priklausė radijo laidų ir renginių vedėjui bei ištikimam „Žalgirio“ aistruoliui Žygimantui Gečui.

Naujoje rolėje nepasimetęs vedėjas kartu su Pauliumi Jankūnu sudalyvavo naujo „Samsung Galaxy S23 Žalgiris edition“ rinkinio pristatyme.

„Mano telefono ekrano užsklandoje dažniausiai būna šeima, o šiuo metu uždėta mažoji dukrelė, naujausias šeimos narys. Mane sužavėjo šio telefono svoris, o viduje palandžioti dar nespėjau“, – sakė klubo direktoriaus pavaduotojas P.Jankūnas.

Rungtynių su Ispanijos ekipa metu „Žalgirio“ arenoje taip pat vyko dėjimų nuo batuto konkursas, kuriame geriausiai pasirodė šoklusis Karolis.

„Nuostabu, žiauriai geras jausmas. Tą dariau jau trečią kartą, nors kokybės dar šiek tiek pritrūko. Norėčiau pasirodyti dar geriau. Specialus mano dėjimas bus apsisukus 360 laipsnių kampu“, – žadėjo konkurso dalyvis.

„Žalgirio“ arenoje buvo ir daugiau matytų veidų – muzikos prodiuseris Jonas Nainys, komikas Markas Žukauskas ir net buvęs žalgirietis Šarūnas Vasiliauskas.

„Stebėti „Žalgirio“ Eurolygos rungtynes „Žalgirio“ arenoje esu pirmą kartą. Emocijos čia yra fantastiškos. Visada grįžti vasarą, kai sezonas yra pasibaigęs ir nieko nematai. Dabar pasitaikė galimybė ateiti – čia užsikuria ne tik fanai, bet ir pats“, – sakė „Žalgirio“ sistemoje augęs Š.Vasiliauskas.

Komentarai

  1. Skamba

    idomiai, Katleris lietuviškos komedijos tėvas, o beje kas tas Katleris?

  2. kas tas Katleris?

    Durnelis kazkoks