ORTLIEB METROSPHERE: cestovní řada Made in Germany

ORTLIEB METROSPHERE: cestovní řada Made in Germany

Německá značka Ortlieb, specializující se na outdoorové batohy a cyklistické brašny, si ke 40. výročí své existence nadělila dárek. Na trh uvedla novou cestovní řadu s názvem Metrosphere, která kombinuje kvalitní robustní a vodotěsné provedení s atraktivním stylovým vzhledem. Zazáří jak na pracovní schůzce, tak i při jakémkoli outdoorovém dobrodružství.

Prověřeno divočinou

Batohy a brašny značky Ortlieb si za více než 40 let své existence vybudovaly pověst spolehlivého a odolného vybavení. Robustní provedení, výborná vodotěsnost a prachotěsnost jsou zakódované v nezaměnitelném DNA značky. Osvědčily se na mnoha výpravách, a to i v těch nejdrsnějších podmínkách. A právě tyto vlastnosti ztělesňuje také nová řada batohů a cestovních tašek Metrosphere, která svým stylem potěší vyznavače minimalistického nadčasového vybavení.

Batohy do městské džungle

Cestovní řada Metrosphere je stvořená pro moderní životní styl plný cestování. Je elegantní a zároveň funkční. Výrobky značky Ortlieb hrdě nesou označení „Made in Germany“, velký důraz je kladen také na udržitelnost. Řada Metrosphere je proto vyrobena bez použití PVC. V nabídce jsou dvě cestovní tašky a dva batohy.

Ortlieb Duffle Metrosphere

Ať už máte namířeno na severní pól, nebo se chystáte na obchodní schůzku, cestovní taška Metrosphere bude vždy skvělou volbou. Je dostatečně odolná, aby zvládla pořádnou expedici, ale zároveň dost stylová na to, aby si s vámi užila i módní přehlídku v Paříži. Tato lehká, vodotěsná taška pojme 40 nebo 60 litrů a je vyrobená ze strukturované nylonové tkaniny elegantního vzhledu. Vodotěsný zip se zajišťuje dvěma magnety a dá se navíc zabezpečit také zámkem.

Ortlieb Atrack Metrosphere

Robustní Atrack s objemem 34 litrů je cestovní taškou a batohem v jednom. Unikátní princip otevírání – zip se táhne přes celou zádovou část – vytváří čistý vzhled. Vysoké odolnosti napomáhá strukturovaná nylonová tkanina a magnetické zapínání, které zajišťuje TIZIP® zip. Díky svým rozměrům je batoh Atrack Metrosphere také perfektním příručním zavazadlem do letadla.

Ortlieb Daypack Metrosphere

Lehký, voděodolný Daypack Metrosphere představuje ideální batoh na jednodenní výpravy. Ve svých 21 litrech skrývá více, než se na první pohled zdá. Vnitřní kapsa na notebook ochrání cenný pracovní nástroj i při divočejší cestě. Díky rolovacímu uzávěru umožňuje rychlý a snadný přístup k notebooku či dokumentům.

.

Všechna zavazadla Metrosphere mají na vnější straně kapsu na voděodolný štítek se jménem majitele.

ORTLIEB 

Příběh značky Ortlieb se začal psát roku 1982 v Německu. Z rodinné dílny v norimberském dvorku se během čtyř desetiletí rozrostla v prosperující firmu známou po celém světě.

Na všechny výrobky Ortlieb se vztahuje pětiletá záruka!

Více na www.ortlieb.com

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: