Beauty tipy celebrit. Na co sází Rihanna nebo Thomas Doherty?

Celebrity, módní ikony a další známé osobnosti mají ve světě krásy silné slovo. No, jen řekněte, kdo z vás někdy sáhl po produktu, na který nedá dopustit ta či ona celebrita? Svou rutinu v péči o pleť ukázala Rihanna, Paris, snad všechny Kardashianky a mnoho dalších. My se dnes podíváme, na co nedají dopustit tři známé osobnosti.

Beauty trendy se mění stejně rychle jako móda. Jednou je to o minimalismu, podruhé následujete 20krokovou rutinu. Jak je na tom jedna z nejznámějších a nejoblíbenějších zpěvaček Rihanna, hvězda Muzikálu ze střední Ashley Tisdale nebo představitel oblíbeného Maxe ze seriálu Super drbna Thomas Doherty?

Rihanna sází na hydrataci

Rihanna je známá svou láskou ke kosmetice. To dosvědčuje také její vlastní značka Fenty Beauty, která se proslavila i díky svému inkluzivnímu přístupu ke kosmetice a velmi široké škále odstínů make-upů, které sedí opravdu každé barvě pleti.

Shutterstock

Ve své rutině Rihanna nedá dopustit na Fenty Skin Total Cleanser Remove-It-All. Je ideální na odlíčení, nevysušuje pokožku, ale naopak ji zanechá hebkou a hydratovanou. Hydratace je pro Rihannu na prvním místě, proto u ní najdete například i hydratační mlhu Fenty Beauty, kterou používá i na cestách. A vždy také upozorňuje na dostatečný pitný režim, ať už jste kdekoliv. V její kosmetické taštičce pak najdete například i řasenku L’Oréal Voluminous, kterou si zamilovala. Řasy krásně oddělí, zahustí a prodlouží, bez zbytečných žmolků.

Thomas Doherty sází na jednoduchost

Thomas Doherty se proslavil zejména svou rolí rebelantského Maxe v současné verzi seriálu Super drbna. Na obrazovce jste ho možná viděli v komplikovaném vztahu, v péči o pleť ale preferuje jednoduchost. Základem je pro něj jemný čisticí produkt a hydratační krém. Po ruce má vždy například Ultra Facial Cream od Kiehl’s.

Shutterstock

Stejně jako Rihanna zdůrazňuje roli pitného režimu a také vyvážené a zdravé stravy jako hnacího motoru zdravé a krásné pleti. Někdy jí však musíte trochu pomoct i jinak. Mezi jeho oblíbence proto patří nejen zmíněný hydratační krém, ale také vyživovací sérum La Mer The Concetrate nebo pleťová maska Eve Lom Rescue Mask pro čistou pleť.

Ashley Tisdale sází na hloubkovou výživu

Mileniálové teď jistě nostalgicky vzpomínají na hvězdu filmu Muzikál ze střední. Ashley Tisdale je oblíbená herečka, která ve své péči o pleť nedá dopustit na výživu. Doporučuje zejména sérum Vitamin C Probiotic Face Polish od značky Osea pro rozzářenou a sjednocenou pleť. V její rutině nesmí chybět ani oční krém, Tisdale v tomto případě sází na Kiehl’s Creamy Eye Treatment s výtažky z avokáda. A péči vždy zakončí krémem s SPF pro ochranu proti UV paprskům.

Shutterstock

Co se týče make-upu, je Ashley minimalistka a drží se jednoduchosti. Nejradši má přirozený look. Místo klasického make-upu preferuje tónovací krém, jejím oblíbencem je ten od Laura Mercier. A neobejde se ani bez kvalitního bronzer a upraveného obočí.

A co vy? Dáte na oblíbené produkty celebrit, nebo se držíte svých vyzkoušených produktů?

Zdroj obrázku: Vladimir Gjorgiev / Shutterstock.com

Komentáře

Holkometr

Jak to vidí ostatní?
22051
9502