Pivovar Ježek uzavřel s Duklou novou a dlouhodobou spolupráci

11.05.2023 / Tisková zpráva

Dvě velká jména jednoho města jsou nadále partneři. Pivovar Jihlava a HC Dukla Jihlava pokračují ve spolupráci, která byla opětovně navázána v září 2020. Partnerství je uzavřeno i s výhledem na výstavbu nové multifunkční arény. „Smlouvu s Duklou považujeme za samozřejmost, vždyť pivovar Ježek i Dukla jsou nedílnou součástí Jihlavy mnoho desítek let. Společně se těšíme, až budeme dělat akce v nové hale,“ říká Marian Severa, generální ředitel pivovarské skupiny Pivovary Lobkowicz Group, do které pivovar Ježek spadá. „Smlouva je podepsána na pět let. Došlo k navýšeni partnerského plnění a počítá se i s cestami, které nastanou – bude postavena nová aréna a bude se v ní konat mnoho dalších akcí,“ dodává jednatel Dukly Jihlava Bedřich Ščerban.

„Jsem moc rád, že jsme se sešli u příležitosti podpisu nové smlouvy o reklamě s pivovarskou skupinou Pivovary Lobkowicz Group. Nebo jak většina fanoušků Dukly říká – pivovaru Ježek. Domluvili jsme se na nové a dlouhodobé spolupráci, což mne velmi těší, jelikož nám spolupráce dává základní kámen na každoroční práci s delším výhledem. Za mne patří velké poděkování Pivovarům Lobkowicz, že se s námi spojily na tak dlouhou dobu,“ říká Bedřich Ščerban.

Pivovar Ježek byl partnerem Dukly Jihlava až do konce sezony 2016/2017. Po postupu Dukly do extraligy bylo partnerství přerušeno kvůli regulím nejvyšší hokejové soutěže, ale v září 2020 se cesty červenožlutých a dobrého piva opět spojily. Tehdy na tři roky, nyní na pět let. „Tuto smlouvu považujeme jako samozřejmost, neboť Pivovar Ježek i Dukla jsou nedílnou součástí Jihlavy mnoho desítek let. "Nezbývá" nám nic jiného, než spolu spolupracovat a společně se samozřejmě těšíme, až budeme dělat akce v nové hale. Spolupráci totiž chceme rozšiřovat. Počítáme s výstavbou nové haly a máme několik variant i nápadů, co bychom chtěli do budoucna společně dělat,“ sděluje Marian Severa.

Marian Severa (vpravo) a Bedřich Ščerban při podpisu nového partnerství. Foto: Tereza Ščerbanová

Velkou radost z pokračující spolupráce dvou velkých jihlavských tradic má i Petr Ryška, primátor Statutárního města Jihlava. „Děkuji Pivovarům Lobkowicz, že jsou neustále partnery Dukly a jihlavského hokeje, navíc jedním z největších partnerů. Věřím tomu, že smlouva přežije tuto dobu, která je pro Duklu tak složitá a že se opravdu dočkáme, že bude pivovar Ježek spolupracovat s Duklou i v nové hale a třeba i ve větší rovině,“ doplňuje.

Na konci dubna 2022 vznikla nová značka piva. Dvanáct titulů, dvanáct stupňů. Pivo Ježek Dukla 12° se rychle zařadilo mezi oblíbené, nejen mezi fanoušky jihlavského hokeje. „Ježek Dukla 12° se už nějaký čas prodává. Je to prémiové pivo a Ježek ho v podstatě na začátku vařil jen pro nás. Ale jak mám zprávy, tak pivo chutná a v současné době se už nabízí i v rámci velkoobchodu s nápoji u pana Vrtala. Chytlo se a věřím, že bude lidem chutnat i nadále,“ těší Bedřicha Ščerbana a Marian Severa nevylučuje, že by mohly přijít i další novinky: „To necháme spíše jako překvapení do budoucna.“

www.pivo-jezek.cz
eshop pivobod.cz

Společně při podpisu smlouvy: zleva Bedřich Ščerban, Petr Ryška a Marian Severa. Foto: Tereza Ščerbanová

Uzavření partnerství mezi pivovarem Ježek a Duklou Jihlava

Autor videa: Pavel Falta